Mannen Die Vrouwen Haten

Mannen Die Vrouwen Haten

Mannen Die Vrouwen Haten

 

Je ziet ook steeds meer mannen die echt letterlijk op een hatende manier over vrouwen praten. Deze mannen zijn zo boos om wat er in hun leven is gebeurd zodat ze echt op een hatende manier over vrouwen praten.

Ook deze community zie je steeds groter worden. Hoe groter feminisme wordt, hoe groter die groep ook wordt.

Je ziet dat er steeds een groter aantal vrouwen bij elkaar komen om openlijk mannen te haten en als tegengewicht krijg je nu een steeds groter wordende groep van vrouwen haters dus bedankt, feministen!  

Mocht er nu iemand hier naar kijken die merkt dat hij ook die hatende gedachten krijgt, dan wil ik je wijzen op het volgende:

Wat ons is aangeleerd over dat mannen en vrouwen gelijk zijn, over hoe liefde werkt, over hoe relaties zouden moeten zijn, over gelijke rechten, over bijna alles wat te maken heeft met mannen en vrouwen, is hoogstwaarschijnlijk niet waar. Het is ons namelijk aangeleerd.

Misschien niet alles, maar een heleboel klopt gewoon niet!

En ja, ik heb het ook meegemaakt, want ook ik dacht alles te weten, ook ik dacht dat het niet nodig was om mij te vertellen over liefde en over relaties en interacties tussen mannen en vrouwen. Maar hoe meer ik mij er in verdiepte hoe meer ik erachter kwam dat alles wat ik geloofde op helemaal NIETS gebaseerd was, behalve op een valse romantische droom die in mijn hoofd was geprent door Hollywood films, romantische liedjes en de slechte voorbeelden die ik om mij heen had gezien.

En ik kon op dat moment een keuze maken:

  • Of ik kon mij vasthouden aan dat waar ik in geloofde, maar waarvan de resultaten mij lieten zien dat er iets heel anders aan de hand was en dat het beeld in mijn hoofd waarschijnlijk niet klopte.
  • Of ik kon mijn veel te grote mannelijke ego opzij knallen, erkennen dat ik het helemaal niet wist en open staan voor nieuwe informatie.

Ik heb gekozen voor dat tweede en dat is dus ook mijn advies aan jou!


Besef dat jouw gevoelens vaak gebaseerd zijn op jouw eigen verwachtingen

 

Daarnaast moet je beseffen dat jouw kwade gevoelens of gedachten ten opzichte van vrouwen gebaseerd is op JOUW EIGEN verwachtingen naar vrouwen toe en die niet blijken te kloppen.

Want DAT is wat er fout gaat!

Net zoals vrouwen die klagen over dat wij mannen achter onze lul aanlopen en boos zijn omdat hun ex is vreemdgegaan of dat hun toekomstbeeld kapot is gegaan omdat hun man een keer seks heeft gehad met een andere vrouw. Die vrouwen zijn nu boos op mannen of lopen te klagen over mannen, omdat hun verwachting naar mannen toe niet klopt! Daarom zijn ze boos. Het boos zijn ligt bij hun zelf en hun verkeerde verwachtingen!

En dat is hetzelfde bij ons mannen! Als jij als man BOOS bent omdat vrouwen op een bepaalde manier reageren, dan is dat niet hun schuld of hun fout, want zij zijn vrouw en gedragen zich als vrouw. Ze kunnen namelijk niet anders. 

Dus, een vrouw gedraagt zich als vrouw en ze doet vervolgens iets wat jij niet had voorzien, want in jouw hoofd heb jij zo’n geromantiseerd beeld over hoe het wel of niet zou moeten. Zij voldoet daar dus vervolgens niet aan en jij laat je daardoor emotioneel raken en ja, dat ligt bij jou!

Het is heel simpel en dit is ook wat ik tegen mijn vrienden zeg:

Ik hou van vrouwen om wat ze wel zijn en niet om de verwachtingen die IK aan vrouwen stel!

Dat deed ik vroeger! Maar ook ik heb bepaalde dingen meegemaakt wat mij emotioneel diep raakte en wat mij enorm heeft wakker geschud en mij belangrijke dingen heeft geleerd over de natuur van de man en de vrouw. En ook voor mij is het nog steeds niet altijd makkelijk, want ik moet mezelf soms gewoon op mijn vingers tikken op momenten dat mijn levenslange conditionering mij ertoe probeert te zetten om iets te doen waarvan ik logischerwijs zou moeten weten dat het geen goede stap is om te zetten!  

Dus ja, ik begrijp hoe jij je voelt! En ik probeer mij niet groter of stoerder voor te doen dan ik ben, want net zoals ik tegen jullie zeg dat jij je leerbaar moet opstellen, zo vertel ik mijzelf dat ook elke dag!

 

 


Accepteer dat vrouwen zijn zoals ze behoren te zijn met daarbij hun pluspunten en hun minpunten

 

Want het moment dat ik dat niet doe, is het moment dat ik ga haten! En ik wil niet als een chagrijnige vrouwenhatende man door het leven gaan en accepteer ik dus dat ik niet alles weet en ik accepteer dat vrouwen zijn zoals vrouwen horen te zijn met alle plussen en minnen die daarbij komen kijken. En om precies DIE dingen en dus die dingen die ik als man als minpunten ervaar, ook om die punten houd ik van vrouwen.

En ik ben blij dat er dingen zijn waar vrouwen mij mee om mijn oren slaan, want dit daagt mij uit om als man nog een betere man te worden en om te blijven groeien en mezelf omhoog te werken.

Vinden aantrekkelijke vrouwen mij niet aantrekkelijk? Dan ga ik keihard aan de slag om een aantrekkelijker man te worden.

Word ik emotioneel geraakt door de bullshit die vrouwen mijn kant op gooien? Dan moet ik daar mee om leren gaan.

Word ik gedumpt door een vrouw waar ik een relatie mee heb? Dan wijs ik niet haar kant op om haar de schuld te geven, maar kijk ik naar mijzelf om te zien op welke manieren ik dingen kan verbeteren. 

Want als je wraak gevoelens hebt, gevoelens van haat, dan is de beste manier om daar mee om te gaan jezelf naar een hoger level werken en zorgen dat jij beter wordt dan de persoon die zij heeft gedumpt. 

En dat is de kracht van mannen! Wij creëren, wij groeien, wij bouwen, wij werken onszelf omhoog en wij helpen andere mannen omhoog!

Dus, ga niet zitten haten, maar kom in beweging!

Dat is het meest productieve dat je kunt doen met jouw tijd en energie. 

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Emotionele En Psychische Mishandeling Door Vrouwen   Dit is een vraag die gesteld werd door een man: Ik weet niet...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!