Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Emotionele En Psychische Mishandeling Door Vrouwen

 

Dit is een vraag die gesteld werd door een man:

Ik weet niet wat ik moet doen. Mijn vrouw heeft mij knock-out geslagen en mijn neus gebroken. Dit is de 6e keer dat ik een hersenschudding heb opgelopen en de 18e keer dat ik een gebroken neus heb opgelopen door haar.

We zijn inmiddels 1 jaar getrouwd,maar zijn meer dan 6 jaar bij elkaar. Ze heeft mij geslagen nadat we een trip hadden gemaakt naar een natuurpark.

Wat moet ik doen?

Mijn zienswijze op deze specifieke zaak:

Je had jullie relatie na de eerste keer moeten beëindigen. 


Jij kunt zelf bepalen wat jij wel en ook niet toe wilt staan binnen een relatie

Alles wat jou nu overkomt, dat overkomt jou omdat jij het toestaat en omdat jij toestaat dat het blijft gebeuren.

Deze vrouw zal niet veranderen en dit zal blijven gebeuren!

Jij zult haar niet veranderen door bij haar te blijven, want zij zal niet voor jou veranderen als je bij haar blijft en ze zal ook niet veranderen door nog meer voor haar te doen of nog meer van haar te houden als dat je nu doet!

Deze vrouw is emotioneel beschadigd en ze gebruikt jou als een bokszak omdat jij dat toestaat!

Neem verantwoordelijkheid voor jouw eigen leven, pak je spullen en vertrek voordat er straks nog iets ergers met je gebeurt.

Ik wilde deze mail bespreken omdat veel mannen er voor kiezen om in soortgelijke ongezonde situaties te blijven hangen. Dit omdat ze bang zijn om alleen te zijn, bang zijn voor het onbekende, of er blijkbaar gewoon van houden om mishandeld te worden.

Dit is zo’n enorm veel voorkomend punt bij mannen en dan bedoel ik dat mannen bereid zijn om emotionele en zelfs fysieke mishandelingen te ondergaan om maar in een relatie te blijven zitten.

 

Psychische en fysieke mishandeling komt vaak voor bij mannen

Misschien niet zo extreem als in het geval van deze man, maar er zijn meer mannen die of psychisch of fysiek mishandeld worden dan je denkt!

Er zitten meer mannen in relaties waar ze geen energie uit halen, maar die ze al hun levenskracht kost, dan dat je denkt. Dit gebeurt ook in JOUW directe vriendenkring!

We kennen ze allemaal, de vrienden die klagen over hun relatie maar geen actie ondernemen om hun eigen situatie te verbeteren, maar blijven vasthouden aan het kleine beetje valse zekerheid dat ze hebben. De zekerheid van het hebben van toegang tot een slechte relatie waar beide partijen helemaal NIETS aan hebben!

En ja, ik herken het, want ook ik heb jarenlang verspeelt aan een ongezonde relatie met de moeder van mijn dochter. 

Want ook ik wist toen niet dat ik gewoon mijn spullen kon pakken en kon weggaan. 

Ook ik dacht dat de situatie op magische wijze zou gaan veranderen.

Ook ik dacht dat als ik maar bleef en al die bullshit bleef ondergaan dat er iets zou veranderen.

Ook ik dacht dat als ik mijn best bleef doen dat de engeltjes uit de hemel zouden neerdalen en onze relatie zouden zegenen met eeuwig geluk en ultieme blijdschap tot onze relatie ontplofte met alle gevolgen van dien. 

En omdat ik weet wat iemand doormaakt ben ik zo gepassioneerd om deze informatie te delen, deze kennis te delen, mijn persoonlijke ervaringen te delen, zodat JIJ hopelijk wakker wordt en voor jezelf gaat kiezen in plaats van voor een slechte relatie die toch niet gaat veranderen!

Dat is namelijk de bullshit die ze ons hebben aangeleerd in slechte romantische films! Maar wij mannen hebben een enorm groot nadeel in deze specifieke situaties en dat is dat wij loyaal zijn, een groot ego hebben en de drang hebben om dingen te willen fixen.

En als de loyale honden die wij zijn, blijven wij bij “ons baasje” ook als deze ons schopt en slaat. 

Kijk, net als in het geval van die kerel uit de email, die zich gewillig laat mishandelen door zijn vrouw, weet ik zeker dat er in het begin van hun interacties al meer rode vlaggen voorbij kwamen als die je zou zien tijdens een Chinese communistische parade! 

Maar gemotiveerd door onze paringsdrang en onze angst om mogelijk niets beters te kunnen vinden dan deze slechte relationele match ondergaan we wat zij op ons afvuurt in plaats van dat we kiezen voor iets beters.


Weet dat je niet de enige bent als man die psychische en/of fysiek mishandeld wordt 

 

En als jij jezelf hierin herkent, dan hoop ik voor je dat jouw relatie zo snel mogelijk keihard in je gezicht ontploft, want dat heb je blijkbaar nodig om wakker te worden.

En begrijp dat er een community van mannen is die hetzelfde meemaakt als jij, want er zijn coaches zoals ik die je kunnen helpen. Jij hoeft alleen maar in te pluggen in het support systeem dat we hebben. Ook jij kunt beter, want er zijn betere manieren, er zijn betere relationele opties, maar jij bent wel degene die de beslissing moet maken om op te staan en om een nieuw pad te gaan bewandelen. En dit hoef je niet alleen te doen. Plug in, in onze community en we helpen je. Als je niet weet hoe je deze kunt vinden stuur mij gewoon een mail! 

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!