Maakt geld een man Aantrekkelijk

Maakt geld een man Aantrekkelijk

Maakt Geld Een man Aantrekkelijk?

 

Dit is een vraag die ik vaak te horen krijg en een “issue” waar veel mannen tegenaan lopen.

“Is geld dan echt zo belangrijk?”

En om je een heel kort en duidelijk antwoord te geven…JA! Het is ENORM belangrijk!
Maar dit wil niet zeggen dat je alleen als aantrekkelijk gezien wordt als je een enorme bankrekening hebt, wees gerust!

Vandaag de dag leven we hier in Nederland in een wereld waarin vrouwen steeds meer en beter voor zichzelf kunnen zorgen, want ze hebben geen man meer nodig voor het geld of voor zijn andere middelen. Vrouwen verdienen vandaag de dag gewoon zelf hun geld en kopen hun eigen dingetjes wel! Ze kunnen hun eigen drankjes betalen en betalen deze ook steeds vaker voor de man en op de dansvloer wordt een man door de vrouw opgehaald om te dansen in plaats van dat de man een vrouw gaat halen.

Het is tegenwoordig allemaal heel erg normaal en geaccepteerd en (erger nog) dit is steeds meer de “standaard” geworden. Mannen raken er steeds meer aan gewend en ook de vrouwen lijken te accepteren dat het tegenwoordig zo is.

 

Nu ben ik natuurlijk helemaal voor gelijke rechten begrijp me goed, maar ik moet wel zeggen dat ik persoonlijk vind dat de hele balans inmiddels redelijk verstoord geraakt is tussen een man en een vrouw. Nu zal ik hier niet al te diep op ingaan, want dat is niet het punt van dit artikel, maar wat ik hiermee bedoel is:


“Mannen raken hun stalen ballen kwijt en die van de vrouw worden steeds groter”

 

Nu zal ik in een volgend artikel dieper ingaan op de manier waarop ik dit bekijk en mijn mening beter onderbouwen, maar voor nu wil ik jou als Nederlandse man iets duidelijk maken over de “geldkwestie” waar velen tegenaan lopen. Want, IS GELD DAN ECHT ZO BELANGRIJK?!

Ja! En ik ga je vertellen waarom. 

Vrouwen worden net zoals wij mannen gestuurd door onze “natuurlijke programmering” (het besturingssysteem wat in onze hersenen afgedraaid wordt). In dat besturingssysteem is een onderdeel opgenomen wat bepaald waar een vrouw precies door aangetrokken wordt. 

Nu hebben wij mannen ook zo’n stukje programmering waarin bepaald is dat wij als man kijken naar de uiterlijke kenmerken van een vrouw om te bepalen of zij wel of niet aantrekkelijk voor ons is.

 

Vrouwen zijn ook door de natuur geprogrammeerd om aangetrokken te raken tot bepaalde kenmerken van een man en een heel belangrijk punt waar een vrouw, soms bewust maar vaker dan dat geheel onbewust naar zoekt en dat is: “bezit de man de middelen die nodig zijn om mij te kunnen onderhouden”.

Nu ga ik ook hier niet al te diep op in aangezien het niet mijn bedoeling is om een manifest te schrijven van 1897 pagina’s, maar heel eventjes in het kort: Een vrouw zoekt naar een man die de juiste “overlevingskansen” kan bieden voor haar en hun mogelijke kinderen en zo is zij dus op zoek naar een man met de juiste “middelen”. (Als ik het over “middelen” heb, zou je het ook kunnen lezen als “rijkdommen”)
En of je het nu leuk vindt of niet…Geld…is dat middel!

En eigenlijk is het heel erg simpel en logisch toch? Een vrouw zoekt fundamenteel naar “zekerheid” en een man met geld kan haar meer zekerheid bieden dan een man zonder geld.

 

Zo is het, heel simpel! Je kan er om gaan zitten huilen en piepen en jouw persoonlijke mening er tegenaan gooien om zo naar jezelf toe te rationaliseren waarom het helemaal niet zo is zodat jij je wat beter kunt voelen over jouw financiële situatie, maar mocht je er toch voor open staan om hier wat wetenschappelijke literatuur over te lezen welke mijn mening bijstaan dan stel ik voor dat je de volgende boeken eens goed leest:

– Sperm Wars

&

– Evolution of Desire

 

 

 


 

Het vergroten van jouw Financiële bereik is aantrekkelijk voor een vrouw

 

Ik bedoel, je kan het beter lezen uit de boeken waar het ook echt perfect in beschreven staat dan dat je het hier in een half verhaaltje leest natuurlijk. Dus ik stel zeker voor dat je deze boeken leest en leert over “de mens en zijn natuurlijke seksuele programmering”.

Mocht je het na het lezen van mijn artikel wel prima vinden en er meteen een slag in willen maken? Dan stel ik voor dat jij jezelf aantrekkelijker gaat maken voor vrouwen door  te werken aan het vergroten van jouw financiële bereik! En niet omdat vrouwen “golddiggers” zijn, want dat is naar mijn mening de grootste onzin die ooit door blutte mannen de wereld in gestuurd is, maar omdat jij je op alle vlakken en fronten aantrekkelijker zult voelen als je financieel een groter bereik hebt! (En de dames zullen dat ook vinden…wedden!?)

Dus, om de vraag te beantwoorden die mij vaak gesteld wordt: gaat het alleen om geld? NEE, maar is geld dan wel belangrijk? JA!

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

 

 

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!