Laat een vrouw niet over jou heen lopen

Laat een vrouw niet over jou heen lopen

Vind jij het moeilijk om jouw grenzen aan te geven? Heb jij het gevoel dat vrouwen makkelijk over je heen lopen? Vind jij het moeilijk om het gesprek met vrouwen aan te gaan om jouw grens aan te geven?

 

Het is niet aan mij om aan jou te vertellen waar jouw grenzen zouden moeten liggen, want jij moet zelf jouw grenzen bepalen, maar jij moet wel jouw grenzen aangeven. 

Als jij dit niet doet dan loopt een vrouw over je heen, want zij gaat je lopen shittesten en hoe meer ze over je heen kan lopen hoe minder aantrekkelijk ze jou vindt. En als dit te lang doorgaat dan loopt het uit de hand, want dan raakt ze emotioneel te ver van jou verwijderd en op een gegeven moment loop jij als een schoothondje achter haar aan en dat is super onaantrekkelijk voor vrouwen.

Dus niet denken dat als jij toegeeft aan al haar emotionele uitspattingen dat ze jou dan lief, leuk of sexy zal gaan vinden. Nee, ze gaat van je walgen! Ik herhaal het tegen iedereen: een vrouw raakt aangetrokken tot kracht en niet tot zwakte.

 


 

Blijf in jouw mannelijke kracht staan

 

Dus het is aan jou als man om jouw grenzen aan te geven en in jouw mannelijke kracht te blijven staan om die grenzen te bewaken op momenten dat zij emotioneel op en neer stuitert. 

Je hoeft je stem niet te verheffen, je hoeft niet met de deur te smijten, je hoeft niet boos te worden of jezelf op emotionele manieren te uiten. Als je dat doet dan gedraag jij je als een bitch en dan gedraag jij je zoals zij zou doen. Geëmotioneerd, ongecontroleerd en chaotisch, want dat is wat vrouwen doen. 

Dus als jij zo reageert dan heb jij je door haar laten uitdagen, want jij bent uit jouw mannelijke energie gestapt en jij bent je gaan verlagen naar haar level en je bent daar op en neer gaan staan springen. En als een kleine kleuter ga je vervolgens ook nog eens ergens boos tegenaan trappen waardoor je jouw eigen teen bezeert om vervolgens nog veel bozer te worden. Begrijp je wat ik bedoel?! Haha

Dus dat is niet de manier! Jij als de Leeuwenkoning die je bent moet haar op veel kalmere manieren kunnen beïnvloeden. Want door boos te worden krijg je twee energieën die tegen elkaar duwen en aan elkaar trekken en dat gaat dus nergens heen.

Maar jij wilt haar POSITIEF beïnvloeden, want jij wilt dat zij een lesje leert en dat ze de volgende keer op een andere manier met jou omgaat of anders met jou communiceert. Dus dat ze dat doet op een voor jou acceptabele manier waardoor ze niet over jouw grenzen stapt.

Dit kun je doen door op een kalme manier met haar te praten, want jij wilt haar chaos indammen en dat kan alleen als ze naar jouw level toekomt in plaats dat jij haar ontmoet op haar level en ook vol in de emoties schiet.

 

 


Je kunt leren om ook via jouw gedrag aan te geven wat jij wel of juist niet acceptabel vindt

 

En als je niet goed bent met woorden, dan kun je ook via jouw gedrag aangeven wat je wel of niet acceptabel vindt. En dit is iets wat ik zelf veel doe, omdat ik merk dat ik soms bij bepaalde dames met mijn gedrag een veel diepere impact maak dan met mijn woorden.

Dus met sommige meiden kun je heel goed op een kalm niveau praten en met andere meiden lukt dat minder, omdat ze je minder goed kunnen laten uitpraten en ze reageren heel erg op ieder woord en zo is het gewoon met sommige meiden.

Maar hoe doe ik dat dan? Eigenlijk heel simpel. Goed gedrag beloon ik positief met warmte en aandacht bijvoorbeeld. En negatief gedrag, wat ik onacceptabel vind dat bestraf ik met kou, want dan geef ik haar even een afkeurende blik en vervolgens negeer ik haar en laat ik haar even “aan haar lot over”.

Dit doe ik een aantal keren of ik hou dit een tijdje aan. Dus als ze bijvoorbeeld een bepaald level van incorrect gedrag heeft vertoond dan neem ik mijn telefoon gewoon twee dagen niet op als ze mij belt. Dan kan ze het even uitzoeken en dan heb ik even geen zin in haar. En dat is voor een vrouw een goede straf hoor, want een vrouw houdt van aandacht van haar man en “sociale verbanning” doet emotioneel heel erg zeer.

Nu geef ik je natuurlijk wel meteen een heel zwaar voorbeeld, want je hoeft natuurlijk niet meteen een paar dagen te verdwijnen als zij op je kleine teen gaat staan. Maar het zou wel een hele goede optie kunnen zijn als je haar op emotioneel level iets heel erg duidelijk wil maken.

Maar een afkeurende blik en dan even lekker jouw eigen ding gaan doen en haar negeren, dat brengt de boodschap ook luid en duidelijk over.

En op het moment dat je merkt dat zij zich vervolgens weer positiever gaat gedragen naar je, dan geef je haar weer wat aandacht en beloon je haar goede gedrag weer met een dikke knuffel bijvoorbeeld. Want een knuffel zorgt ervoor dat de hersenen de knuffelhormonen gaan aanmaken, dopamine, dus zij VOELT zich op dat moment goed.

 


Emotionele beïnvloeding werkt goed uit op de lange termijn in jouw relatie

 

En op deze manier ervaart ze dus op emotioneel level de kou wanneer ze jouw grenzen overstapt en ervaart ze op emotioneel level de warmte wanneer ze zich correct gedraagt. En deze emotionele beïnvloeding werkt echt enorm goed op lange termijn. Je zal merken dat ze op een gegeven moment van nature zichzelf gaat bijsturen op bepaalde momenten, omdat ze weet wat de consequenties zijn van haar gedrag.

En op die momenten weet je dat je haar hebt weten te beïnvloeden met deze techniek.

Let op, want op sommige momenten is het natuurlijk wel belangrijk om wel echt bepaalde dingen uit te spreken. Dus ook als je het moeilijk vindt om te praten, dan nog is het belangrijk om toch een manier te vinden en om de juiste woorden te vinden zodat jij jouw punten kan overbrengen.

Maar dat is in elk geval hoe ik dat zelf doe.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

 

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!