Jouw relatiebreuk is een zegen

29 jul, 2020

Jouw relatiebreuk is een zegen

Een Relatiebreuk is GEWELDIG! 

Weet je, ik begrijp heel goed wat voor stress gevoel een relatiebreuk veroorzaakt, want ook ik heb het meegemaakt. En ja, die keren deed het me enorm veel pijn, want mijn relaties waren echt lange termijn relaties. 

Twaalf en een half jaar met de moeder van m’n dochter, vijf plus jaar met een onwijs leuke meid met wie ik echt super veel plezier heb beleefd, en negen en een half jaar met mijn laatste vriendin wat echt een fantastische relatie was! 

Dus ja, ik begrijp de pijn, ik begrijp het onbegrip, ik begrijp de frustratie, ik begrijp wat je nu op psychisch en emotioneel vlak meemaakt, want je gaat nu een “afkick periode” tegemoet, zoals we dat noemen.


Een relatiebreuk is pijnlijk, maar pijn betekend groei!

Dat is een periode waarin je niet meer door jouw hersenen beloond wordt met dopamine, waardoor je je lekker voelt… maar je krijgt nu een overdosis aan stresshormonen te verwerken 

Dit gaat sowieso nog een aantal weken en misschien wel een paar maanden duren. Ik kan je hier ook niet bij helpen, jij zult zelf door deze afkick periode heen moeten gaan. 

En terwijl je dit nu misschien niet wilt horen en er niet heel veel mee kan maar op een gegeven moment zal het kwartje vallen… en op dat moment begrijp je dat deze relatiebreuk een zegen is geweest 

Daarmee bedoel ik dit: als je kijkt naar alle groei die je tot nu toe in je leven hebt doorgemaakt, dan kwam die groei na een periode van ploegen, zwoegen, pijn, bloed, zweet en tranen. 

Hoe overwin je een relatiebreuk


Na een relatiebreuk ben je een nieuw mens met meer levenservaring

Je bent er na zo’n periode altijd beter uitgekomen dan dat je daarvoor was. Als je bijvoorbeeld een sterkere conditie wilt behalen dan zul je daarvoor door een hele oncomfortabele periode moeten gaan.

Als je sterkere spieren wilt verkrijgen dan zul je jouw huidige spieren kapot moeten maken, spierpijn moeten ondergaan, wetende dat als je spieren weer hersteld zijn dat je sterker bent geworden. Dus, zonder de pijn, krijg je ook niets beters…

En dat werkt met relaties ook zo. Je zult na de pijn van een relatiebreuk merken dat je ineens op een heel ander level staat en dat je bent gegroeid naar een ander niveau.


Pijn tijdens een relatiebreuk is een fantastische motivator om in beweging te komen

Pijn is een fantastische motivator en deze zorgt ervoor dat je op een gegeven moment in beweging zult gaan komen en jezelf omhoog zult gaan werken en nieuwe doelen zult gaan behalen.

Zie deze relatiebreuk dan ook als iets fantastisch, hoe vervelend het nu ook voelt. Zie het als het positieve begin van iets nieuws. Je bent nu pijn aan het ervaren omdat je, als een slang jouw oude huid aan het afscheiden bent, maar zodra deze weg is ben je weer als nieuw.

En zeg eerlijk!  

Nu ontstaat er wel de ruimte om nog een betere relationeel partner tegen te komen…nadat je jezelf eerst weer op de rails hebt getrokken en aan jezelf hebt gewerkt natuurlijk!

En dit is een hele belangrijke, werk aan jezelf! Gebruik de pijn die je nu voelt als motivator om aan jezelf te werken!

Ga keihard trainen!

Stort je op een van jouw grootste passies!


In onze mastercourse leer je wat jij nodig hebt om snel over een relatiebreuk heen te komen

Ga naar onze Mastercourse en ga leren hoe evolutionaire aantrekkingskracht werkt!

Dit is een periode van supersonische groei, kerel!

Deze relatie breuk is een zegen, want jij gaat een nog veel betere relatie krijgen met jezelf nu en nog veel leukere relationele partners tegenkomen, let maar op!

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk   

Ook minimaal 500% meer succes met vrouwen?
Klik op de knop hieronder voor meer informatie over
onze Mastercourse: “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Emotionele En Psychische Mishandeling Door Vrouwen   Dit is een vraag die gesteld werd door een man: Ik weet niet...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!