Ik Ben Vrouwen Gaan Haten

20 feb, 2022

Ik Ben Vrouwen Gaan Haten

Ik Ben Vrouwen Gaan Haten! (Mys0g3nie)

Oké, dit is niet echt een vraag die binnen is gekomen, maar een opmerking die bij een vraag hoorde en dit is een opmerking die ik wel vaker voorbij heb zien komen op verschillende platformen.

Maar deze man schrijft:

“Het lijkt wel of ik een soort van haat gevoel heb ontwikkeld voor vrouwen. Nu ik erachter kom hoe vrouwen werkelijk in elkaar zitten begin ik een enorme afkeer te voelen naar ze.

Ik heb geen zin meer om met vrouwen te praten en heb liever dat ze bij me uit de buurt blijven”

En dit is best veel voorkomend als je naar veel content creators kijkt die content maken voor de “Manosphere” zoals dit wereldje genoemd wordt. Dit wereldje waarin mannen met elkaar aan de slag gaan om meer te leren over zichzelf, over vrouwen en over het worden van de beste versie van zichzelf.

Maar waar een hoop mannen tegen aanlopen is het beeld dat ze hadden over vrouwen:

  • Dat vrouwen prinsesjes zijn
  • Dat vrouwen engeltjes zijn
  • Dat vrouwen allemaal lief zijn
  • Dat vrouwen allemaal schattig zijn
  • Dat vrouwen geen drang hebben naar seks

Waar het op neer komt is eigenlijk dat mannen erachter komen dat het hele droombeeld dat ons wordt aangeleerd over vrouwen niet klopt.

Dus mannen leren over de “ware aard” van vrouwen en dat staat enorm in contrast met het beeld dat ze hadden. De keiharde ervaringen waar mannen tegen aanlopen op een gegeven moment die compleet haaks staan op wat ze ooit voor mogelijk hielden zorgt ervoor dat ze letterlijk in een soort van shock raken.

En dat is nou precies wat veel mannen boos maakt. En ik kan begrijpen dat er negatieve emotie los komt wanneer mannen over dit soort zaken leren en er achterkomen dat vrouwen helemaal niet zijn wat ze ooit dachten. Ook ik liep daar tegenaan toen ik meer leerde over de natuur van vrouwen.

Alleen als de positieve denker die ik ben verzon ik al heel snel redenen om juist niet boos te worden op vrouwen en om juist niet die weerstand richting vrouwen te ervaren.

Ik begreep al heel snel, omdat ik mij echt in de natuur ging verdiepen en in de evolutionaire psychologie, dat net zoals wij mannen er niets aan kunnen doen dat wij zo zijn hoe we zijn, ook vrouwen er niets aan kunnen doen dat ze zijn zoals ze zijn.


 

We zijn nou eenmaal wie we zijn en dat is naar mijn mening juist helemaal goed en ik zou het niet anders willen!

Hoe je het ook went of keert, er zijn heel duidelijke en logische redenen waarom wij zijn zoals we zijn en het hoort gewoon zo te zijn zoals het is!

Een man heeft bijvoorbeeld een zak vol met zaad, elke dag weer een nieuwe lading, en daar is een reden voor en vrouwen kunnen klagen dat wij “achter ons lul aanlopen” maar dat is niet iets waar wij specifiek voor kiezen, want dat zit gewoon in onze natuur.

 

Net zoals dat vrouwen hun seksuele strategie is: het vinden van sterk zaad en het vinden van de best mogelijke relationele partner en dat is dus de man die haar leven een stukje comfortabeler kan maken. 

En dus kan een vrouw er helemaal niets aan doen tot wie ze aangetrokken raakt. 

Of ze nu een man in haar leven heeft of niet, ze zal die welbekende “monkey branch” of
“slingeraap beweging” kunnen gaan maken van de ene man naar de andere.

En die man blijft vervolgens compleet geshockeerd achter, want hij denkt “ja maar ik was zo lief voor haar, dus waarom houdt ze niet van mij zoals ik ben” (bijvoorbeeld)


 

Realiseer je als man dat ook vrouwen door natuurlijke instincten aangestuurd worden

Vrouwen worden ook gewoon aangestuurd door bepaalde instincten net zoals wij mannen daar ook door aangestuurd worden.

En dat kun je leuk vinden of dat kun je niet leuk vinden, maar dat veranderd er toch echt helemaal niets aan. En nee, dat betekent niet dat we allemaal maar volledig actie ondernemen naar aanleiding van die instincten, maar ze zijn er wel en dus is de kans wel degelijk aanwezig!

Maar waar mannen (en vrouwen ook hoor) doorgaans boos om worden is omdat het beeld wat ze in hun hoofd hebben en de realiteit twee compleet andere zaken zijn. 

En mensen worden boos omdat het beeld wat ze hebben niet klopt met de realiteit. Dus daarom zeg ik, verander jouw realiteit!

Als jij bijvoorbeeld in je hoofd een geromantiseerd beeld hebt over het zwemmen in een oceaan. En je springt er vervolgens in en je wordt alle kanten opgesmeten door hoge golven, je wordt de zee ingetrokken door een sterke onderstroming en vervolgens wordt er ook nog een hap uit je dijbeen genomen door een haai, dan kom je toch van een koude kermis thuis! 

En reken er maar op dat jij voor altijd met een hele smerige na smaak terug denkt aan jouw ervaring met een oceaan.

Terwijl, als je het had geweten dat het er zo aan toe kon gaan, dan had je je daar op kunnen voorbereiden en had je met een hele  andere verwachting in de oceaan gesprongen. En wanneer dat je dan had overkomen had het alsnog niet leuk geweest, maar je staat er wel anders in op dat moment en je gaat veel meer begrip op kunnen brengen voor wat je is overkomen.

Maar dat is dus exact de manier waarop mannen in interacties duiken met vrouwen. We denken het te weten, omdat we romantische films hebben gezien, maar uiteindelijk blijkt dat het helemaal niet is wat het lijkt en dat het heel anders werkt.

Mannen worden in de golven van liefde heen en weer gesmeten en door de sterke onderstroming verdrinken deze mannen bijna. Vervolgens wordt er niet een stuk uit hun dijbeen gebeten maar uit hun hart en dat doet zeer. 

En zo komen mannen erachter dat de liefde een heleboel pijn kan doen als je niet ECHT weet waar je aan begint, want je bent overgeleverd aan “de stroming”. En uiteindelijk liggen de verwachtingen en de realiteit ook nog eens niet op een lijn en dáár worden mannen dus boos om.

Om  het simpele feit dat hun verwachtingen anders zijn dan de realiteit. Ze worden niet boos “op vrouwen” maar ze voelen een negatieve emotie omdat de realiteit  niet matcht met hun verwachtingen. 

Dus daarom adviseer ik jou: ga je verdiepen in dat waar jij je waardevolle tijd aan besteed. En als dat “de liefde” is, ga je daar dan in verdiepen!

Ga in tegenstelling tot boos zijn en de handdoek in de ring gooien uitvinden hoe het werkelijk werkt! Dan kun je waardering opbrengen voor de andere sexe en ze waarderen voor wat we werkelijk zijn.

En dan kun je van vrouwen houden om wat ze wél te bieden hebben, in tegenstelling tot vrouwen “haten” omdat ze niet aan jouw verwachtingspatroon kunnen voldoen.
(En andersom natuurlijk, als je een vrouw bent en je hebt een uitdaging met mannen)

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!