Hoe word jij aantrekkelijk voor vrouwen

Hoe word jij aantrekkelijk voor vrouwen

Hoe word ik aantrekkelijk voor mooie vrouwen

 

Ja ik begrijp dat dit heel tegenstrijdig klinkt en misschien wel ongeloofwaardig, maar een vrouw vindt jou aantrekkelijker als jij een man bent die vrouwen in zijn leven heeft, dan wanneer jij een man bent die geen vrouwen in zijn leven heeftDit wordt door de wetenschap “pre selection” of “voor geselecteerd” genoemd.

Een man die voor geselecteerd is door andere vrouwen is per definitie aantrekkelijk voor vrouwen en dit is op verschillende manieren wetenschappelijk bewezen.

Het is eigenlijk ook heel makkelijk te onderbouwen en te begrijpen als je er voor open staat om uitgedaagd te worden door een andere waarheid te overwegen dan welke aan jou is voorgelogen.

Pre- Selection of “voorgeselecteerd zijn door andere vrouwen” maakt een mak per definitie “aantrekkelijk”

Zowel mannen als vrouwen hebben middels evolutie bepaalde paringsstrategieën ontwikkeld die helpen om de taak uit te voeren die moeder natuur ons heeft toegewezen en dat is:

“ervoor zorgen dat de sterkere genen overleven en een plek innemen in de toekomst en de slappere genen verdwijnen en een plek innemen in de geschiedenis”.

Het gaat niet om “ware liefde” of het vinden van jouw zielsmaatje of wat het ook is wat jij gelooft over de liefde en over het intieme sociale gedrag tussen mensen. Het gaat om voorplanting!

Een vrouw voelt zich aangetrokken tot een man die “aantrekkelijk is”

Nu is het voor een vrouw zo dat zij, of een relatie wilt aangaan, of het zaad wilt hebben van een man die de juiste waardes bezit. Zij voelt zich aangetrokken tot een man die aan haar kan demonstreren dat hij “aantrekkelijk is”.

Ik ga voor nu niet dieper in op die lijst aan punten waar vrouwen van nature aangetrokken tot worden. Daarvoor kun je naar de mastercourse “Aantrekkingskracht”. Dit kost je €1,- en daarvoor krijg je een hele maand toegang.

Maar een van de punten die in het brein van een vrouw is geprogrammeerd, is de manier waarop zij de waarde bepaald van een man is “heeft hij vrouwen in zijn omgeving”.

Als dit zo is, dan gaan er bij haar onbewust enkele belletjes rinkelen en zal zij zich meer aangetrokken voelen tot die man.

Een man met vrouwen in zijn leven is voor een vrouw aantrekkelijker dan een man zonder vrouwen in zijn leven

Dus als man zijnde is het heel aantrekkelijk om vrouwen in je leven te hebben, want dit gaat er voor zorgen dat andere vrouwen jou ook aantrekkelijker gaan vinden.

Wees daarom ook niet bang over wat de dame die jij aan het leren kennen bent, aan het daten bent, denkt over dat jij vrouwen in je leven hebt, dat jij omgang hebt met vrouwen.

Wees ook niet bang over wat zij eventueel denkt over wanneer jij met andere vrouwen praat.

Wees ook niet bang om, op bescheiden manier, met andere vrouwen te flirten en bij die vrouwen een leuke reactie te veroorzaken. Want als de dame dat ziet gebeuren zal ze emotioneel gestimuleerd worden en jou aantrekkelijker gaan vinden!

Jij hebt vrouwen in je leven, het is wat het is, dat is nou eenmaal de prijs die je moet betalen als aantrekkelijke man. En dat is de prijs die zij bereidwillig zal betalen als zij omgang wilt hebben met een aantrekkelijke man, een man die haar emoties in vuur en vlam zet.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de knop en krijg direct toegang tot
de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!