Hoe spreek ik een vrouw aan

Hoe spreek ik een vrouw aan

Hoe spreek ik een vrouw aan?

Een van de meest gestelde vragen is “Hoe spreek ik een vrouw aan?” of “Hoe kan ik een gesprek aanknopen?”

En dat is dan meteen het eerste obstakel waar mannen tegen aanlopen wanneer ze een vrouw zien die ze aantrekkelijk vinden. Dat is ook vaak het moment dat ze zich pas gaan afvragen “hoe had ik haar kunnen krijgen?” “Wat had ik moeten doen om haar tot mij aangetrokken te krijgen?”

Dus, als eerste gedachte komt op “hoe spreek ik haar aan?” en dan komen mannen er achter dat ze niet eens weten wat ze moeten zeggen.

Eigenlijk is dat niet zo slim als je er over nadenkt, want we bereiden ons voor op van alles behalve op het moment dat de vrouw van onze dromen voorbij komt lopen of daar aan de bar met haar vrienden en vriendinnen staat te kletsen.

Dus om die reden is een van de meest voorkomende vragen “hoe spreek ik haar aan?” en vervolgens verwachten mannen op een of andere manier altijd de perfecte openingszin te hebben welke er op dat moment meteen voor zorgt dat die vrouw mee naar huis gaat. 

Nou, zo werkt dat dus niet! En staar je niet blind op de video’s van de pickup artists die op video laten zien dat ze binnen no time een dame mee naar huis nemen uit de club en dan denken dat zij dat voor elkaar hebben gekregen omdat ze de perfecte openingszin hebben gebruikt.

Sowieso hebben die jongens jarenlange ervaring dus ze zijn in hun sociale vaardigheden een stuk scherper en sneller dan jij en daarnaast zie jij niet hoeveel interacties er NIET goed gaan, want die laten ze niet zien. Dus jij kijkt naar hun video’s en ziet de momenten dat ze iemand aan de haak slaan en je denkt dat het de werkelijkheid is en dat ze 100% altijd scoren, maar dat is niet zo.

Ik heb het gezien bij mijn mentoren, Shaun, Mystery, Lovedrop en al die andere jongens, ook zij slaan niet 100% alles aan de haak.


Ga niet af op video’s maar wees zelf voorbereid om een gesprek aan te gaan met een mooie vrouw

Maar goed, het aanspreken!

Wat jij je moet beseffen is dat je drie dingen kunt doen op het moment dat jij een vrouw ziet staan.

1 – Op de directe manier aanspreken

Dat betekend dat je, ongeacht wie er om haar heen staat, naar haar toe loopt en haar verteld “ik zag je staan, ik vind je er leuk uit zien, ik wilde je even komen ontmoeten”. 

Dus daarmee toon je DIRECT jouw interesse in haar en dan kan zij daar vervolgens op reageren.

 

 


2 – Op de indirecte manier aanspreken

Dat betekend dat je een interactie aangaat met haar en haar vriendengroep en dan op een manier waarop je NIET direct jouw interesse in de dame laat blijken. Dus dan zeg je zoiets als:

“Hey jongens, mijn vrienden en ik lopen tegen het volgende aan, een vriend van ons gaat trouwen maar heel eerlijk gezegd komen we er nu achter dat wij haar allemaal niet mogen, moeten we hem dit vertellen of niet?”

Dus hiermee ga je op een sociale manier de interactie aan en ben je in gesprek met iedereen en voelen zij niet de druk die ze zouden voelen als jij jouw seksuele interesse meteen zou tonen. Nu krijg je de kans om de hele groep voor je te winnen namelijk.

En hier valt ook het gebruik van “situationele openers” onder.

 

3 – Je doet helemaal niets en je blijft naar haar kijken tot ze terug kijkt en ziet dat jij aan het staren bent!

Nou, optie drie wil je dus compleet elimineren, want hier schiet je helemaal niets mee op.

Dus je wilt gaan voor optie 1 en 2. En nu ga ik GEEN mastercourse geven over het aanspreken van vrouwen, want hoe je dit exact doet dat behandel ik in de Mastercourse, maar wat ik je wel ga meegeven is: ga je voorbereiden op de momenten dat je die vrouw tegenkomt of die vrouw ziet staan. 

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

 

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!