Hoe Mannen En Vrouwen Verliezen In Dating

20 mrt, 2022

Hoe Mannen En Vrouwen Verliezen In Dating

Ontdek Hier Hoe Mannen En Vrouwen Verliezen In Dating

Mannen en vrouwen verliezen momenteel enorm in dating

Mannen verliezen door het enorm behoeftige gedrag dat ze hebben waarmee ze de seksuele marktwaarde van mannen in het algemeen omlaag trekken.

Dus ze volgen vrouwen op verschillende social media kanalen, liken hun foto’s en video’s en geven zo dus onverdiende validatie aan vrouwen. Vrouwen krijgen hierdoor een onverdiende “ego boost” en schalen hun eigen seksuele marktwaarde hierdoor veel te hoog in.

Dus het behoeftige gedrag van een heleboel mannen, dat gevoed wordt door het losbandige gedrag van vrouwen die graag met hun billen schudden op een video, decolleté foto’s plaatsen of een “Tik Tok” video maken van een of ander dom dansje terwijl ze hun kamelenteen in een strakke legging hebben gehesen en dat allemaal om die seksuele validatie te krijgen van mannen, is dan ook meteen de reden waarom vrouwen verliezen in dating!

Want vandaag de dag is voor veel vrouwen hun zelfbeeld en hun “seksuele marktwaarde” gebaseerd op de aandacht die ze krijgt van haar volgers op Social Media.

Een vrouw krijgt zoveel aandacht op social media dat ze zich verheven voelt en ze gaat naast haar pumps lopen!

Maar het grappige is dat de mannen die haar die onverdiende aandacht geven precies die mannen zijn waar een aantrekkelijke vrouw met hoge seksuele marktwaarde helemaal niet naar verlangt!

Dus zij krijgt te horen “dat ze lekker is” van mannen die “zij niet lekker vindt”.

En de man waar zij werkelijk naar verlangt is niet de persoon die haar zo makkelijk die onverdiende aandacht geeft. Dus haar zelfbeeld klopt alleen in relatie tot die behoeftige of needy man en niet tot een aantrekkelijke man.


Stop met jouw behoeftige gedrag op social media, want dat maakt jou als Man niet aantrekkelijk

Dus hun zelfbeeld is gebaseerd op de aandacht van behoeftige mannen, maar prijzen zich hierdoor rijk tegenover daadwerkelijke aantrekkelijke mannen die ook zelf keuze hebben.

En een man met keuze zal niet kiezen voor een “over het paard getilde vrouw” die naast haar pumps loopt en denkt dat ze aantrekkelijk is.

Voor een heleboel vrouwen is hun zelfbeeld als een “waanvoorstelling” en er is een enorme mismatch met de realiteit.

Want die vrouwen denken dat er genoeg vissen in de zee zwemmen en ja dat klopt ook wel, want er zwemt genoeg vis. 

Maar een vrouw is niet op zoek naar een vis, want zij is op zoek naar die dominante top heerser in de zee en daar zijn er niet veel van!

En zo’n man waar zij naar zoekt die is niet op zoek naar “een vrouw met een mooi koppie”.

Zo’n man wil een vrouw hebben met een mooi koppie, een mooi lichaam en een mooi karakter! En dat is nou precies waar de meeste “mooie” vrouwen de plank finaal mis slaan, omdat zij nooit een mooi karakter hebben ontwikkeld!

 

De meeste mannen, die “keuze opties” hebben met mooie vrouwen, als je die vraagt wat zij het liefst hebben dan zeggen de meesten stuk voor stuk en overal ter wereld exact hetzelfde.

“Ik heb liever een 7 of 8 met een fantastisch karakter dan een naast haar schoenen lopende 9 of 10 met grootheidswaanzin en een onuitstaanbaar gedrag en daar zijn er nu helaas enorm veel van!

Want vrouwen met een aantrekkelijk koppie hebben nooit hun karakter hoeven ontwikkelen, want zij hebben altijd zonder moeite aandacht gekregen van die dorstige horde aan mannen die maar als een stel geile honden op hun telefoon van alles aan het liken zijn en berichten achterlaten op foto’s “oh wat ben je mooi”…

Dus zij is nooit uitgedaagd om zichzelf verder te ontwikkelen en dat hoeft ook niet omdat mannen met hun needy gedrag al hun waarde maar al te graag weggeven in ruil voor helemaal niets!

Want die dames reageren toch niet op al die honderden berichten en likes die ze krijgen. Dus het is een neerwaartse spiraal voor beide partijen. 

En ik denk dat beide partijen er iets aan kunnen doen. Ik vind dat mannen moeten stoppen met volgen, liken en moeten stoppen met berichten sturen naar vrouwen.


Man, stop jouw tijd in het ontwikkelen van jezelf, want dat maakt jou als Man aantrekkelijk

Ik vind dat mannen die tijd en energie moeten stoppen in persoonlijke ontwikkeling! Ik vind dat elke man als een idioot aan de slag moet om zichzelf naar hogere levels te trekken en de persoon moet worden waar de vrouw die hij aantrekkelijk vindt ook daadwerkelijk tot aangetrokken zal raken.

En ik vind dat vrouwen moeten ophouden met het plaatsen van die nietszeggende onzin video’s en foto’s waar ze op staan met hun “duizend piemel staar” waarmee ze mannen alleen maar motiveren om ze berichten te sturen, maar niet motiveren om daadwerkelijk actie te ondernemen.

Vrouwen willen aantrekkelijke mannen dus geef mannen dan ook niet de toegang tot jouw sexy foto’s welke zij dan weer gebruiken om zich op af te trekken en waardoor zij hun energie verliezen om keiharde actie te ondernemen om die aantrekkelijke man te worden die zij wel aantrekkelijk vinden.

En ik hoor beide partijen klagen en zie ze met vingers wijzen naar de andere kant,

Vrouwen klagen dat mannen niet man genoeg zijn, zwak zijn en niets van waarde toe te voegen hebben aan hun leven. 

Je ziet ook steeds meer dat vrouwen mannen gaan zien als een “zwakker” iets en een blok aan hun been. En veel “mooiere” vrouwen, dus vrouwen met een hoge seksuele marktwaarde, kijken niet naar mannen als een aanvulling op hun leven behalve dan dat hij voor kosten mag opdraaien, cadeaus mag kopen voor haar, haar huur mag betalen, in ruil voor “haar tijd” want de sugarbaby websites die schieten als rotte paddestoelen uit de grond en elke meid die weet dat mannen haar geil vinden staat op zo’n website!

Daarnaast is de Only Fans cultuur enorm aan het groeien. Dus vrouwen zien het echt zo van “als jij mijn aandacht wilt dan moet je mij betalen”.

En ik hoor mannen aan de andere kant klagen dat vrouwen steeds onaantrekkelijker worden, steeds meer onuitstaanbaar worden, een grote bek hebben, mannelijke trekjes hebben, geen leuk, lief of warm karakter hebben en dat ze zelfs in bed liggen als een dooie zeester. Dus voor steeds meer mannen hebben vrouwen ook geen waarde meer.

En op deze manier en hoe het nu gaat, verliezen beide partijen de emotionele motivatie om elkaar echt als een waardevolle aanvulling te zien voor hun leven.

En ja, ik ben het duizend procent eens met vrouwen dat mannen hun game naar hogere levels moeten trekken op alle fronten. 

En ik ben het duizend procent eens met mannen dat vrouwen alles aan het verliezen zijn wat ze een waardevolle vrouw maken voor een waardevolle man.

Maar we hebben het beiden in eigen hand en we moeten beiden verantwoording nemen voor de belabberde situatie waarin “dating” zich nu verkeerd.

En ja ook ik kan een heleboel klagen over vrouwen, maar ik vind dat wij mannen keihard actie moeten ondernemen om de beste versie te worden die we kunnen worden. Om ervoor te zorgen dat “de man” als aantrekkelijk gezien wordt en dat de balans weer recht getrokken wordt, want op deze manier houd ik m’n hart vast voor de volgende generaties mannen en vrouwen.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!