Hoe Krijg Ik Een Vrouw Verliefd Op Mij

Hoe Krijg Ik Een Vrouw Verliefd Op Mij

Soms krijg ik mailtjes binnen waarin dit mij gevraagd wordt. Nu kan ik daar wel op antwoorden, maar het is niet makkelijk om dat goed op een korte manier te doen zonder in een te diep wetenschappelijk verhaal te duiken. Maar ik ga het toch proberen te doen!

Ik ga proberen om op een korte en duidelijke manier uit te leggen wat JIJ kunt doen om haar hart te veroveren zonder te diep in theoretisch gelul te duiken.

Om dit verhaal iets duidelijker te maken ga ik eerst eens uitleggen wat “verliefdheid” nu eigenlijk is.

Ons wordt allemaal van jongs af aan geleerd dat “verliefd worden” iets speciaals is…iets magisch dat ontstaat als jij jouw zielsverwant door een bijzondere wending van het lot tegen het lijf loopt. 

Nu is dat natuurlijk een fantastische en heerlijk romantische manier om er naar te kijken, maar je kunt het ook op een veel simpelere (wetenschappelijke) manier zien:

Het is de wijze waarop de natuur er voor zorgt dat het menselijke ras voort blijft bestaan! Wij denken dat we een partner uitkiezen waarvan we vinden dat die persoon om bepaalde redenen bij ons past. Maar dat we eigenlijk gewoon ten prooi vallen aan het plan van moeder natuur…daar zijn we ons helemaal niet bewust van.

Verliefdheid, en dan heb ik het over dat heerlijke gevoel dat wij ervaren als we verliefd zijn, dat wordt veroorzaakt door een geweldige cocktail van allerlei chemische stofjes die in onze hersenen aangemaakt worden waardoor wij ons zo heerlijk voelen. 

En wetenschappers hebben onderzocht en uitgevonden dat het proces waarin jij bepaald of iemand een geschikte kandidaat is, slechts tussen de 90 seconden en 4 minuten duurt…meer tijd heb je dus niet nodig! 🙂 (Handig om te weten dat een Speeddate evenement dus wel degelijk een goede optie is, haha!)

Helen Fischer van de Amerikaanse Rutgers Universiteit heeft tevens bepaald dat er “drie fasen der liefde” zijn.

Fase 1 – Lust

Dit is de eerste fase in het liefdesspel die bij mannen en vrouwen gestimuleerd wordt door de sekshormonen Testosteron en Oestrogeen.

Fase 2 – Aantrekkingskracht

Dit is de fase waarin je aan niemand anders meer kan denken dan de persoon op wie je verliefd aan het worden bent. Wetenschappers denken dat de volgende hormonen het hier grotendeels voor het zeggen hebben: Adrenaline, Dopamine en Serotonine.

Fase 3 – Hechting

Dit is de fase waarin we een daadwerkelijke relatie aangaan met de liefde van ons leven. Wetenschappers denken hier dat er twee hormonen met de scepter slaan: Oxytocine en Vasopressine.

Maar goed…HOE kan ik haar dan verliefd op mij laten worden!?!? 

Ja, ja, rustig maar, dat ga ik nu vertellen, want ook hier is een wetenschapper mee aan de haal gegaan en hij heeft een experiment gedaan waarna de personen waarmee hij geëxperimenteerd heeft zich daadwerkelijk aangetrokken voelden tot elkaar. Dit experiment bestond uit slechts drie stappen:

Stap 1 – Zoek een vreemd persoon

Stap 2 – Bespreek in 30 minuten tijd verschillende intieme details over jullie leven

Stap 3 – Kijk elkaar 4 minuten lang diep in de ogen aan, zonder iets te zeggen

Dat is blijkbaar alles wat er voor nodig is om Fase 1 in werking te zetten! Hoe fantastisch is dat?! En wij maar denken dat we bloemen moeten kopen, kaartjes moeten schrijven en serenades moeten brengen.

Maar goed, in onze Mastercourse leer je dus stap voor stap het wetenschappelijke proces van lust, aantrekkingskracht en hechting.

Je leert dus precies welke beïnvloedingstechnieken je waar kunt inzetten om dit proces te versnellen en op een correcte manier af te laten draaien.  

Met andere woorden, jij leert hoe je met zelfvertrouwen een vrouw aanspreekt, hoe je haar geïnteresseerd krijgt, hoe je haar aangetrokken krijgt, hoe je een hoger level van comfort met haar krijgt, hoe je een diepere connectie met haar krijgt en hoe jij haar zo in vuur en vlam kan zetten zodat zij JOU wilt gaan verleiden en vervolgens een relatie met je wilt.

Dus als dat is wat jij wilt leren, ga dan naar onze website voor meer informatie.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de knop en krijg direct toegang tot
de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!