De Vrienden Zone

De Vrienden Zone

Hoe kom ik toch steeds in de vriendenzone terecht?
En hoe kom ik weer uit de vriendenzone?

Ja, ik weet hoe het voelt om een leuke meid te daten en je ziet dat er interesse is van haar kant, maar op een gegeven moment wordt de interactie anders en kom je in de vriendenzone terecht en ik had geen idee wat er gebeurt was.

De vriendenzone, dat is de plek waar heel veel mannen dagelijks weer terecht komen en waar ze op een bankje gaan zitten wachten tot ze eruit worden gelaten en waar hun balletjes langzaam en stukje bij beetje eraf worden gedraaid en ze intern zitten te schreeuwen van de pijn! ? 

Maar wanneer kom je daar terecht?

Je komt hier terecht wanneer je te lief bent, je komt hier terecht als je een “Nice Guy” bent, dan kom je terecht in de vriendenzone. Als je de natuurlijke stappen zou herkennen die de natuur volgt wanneer er aantrekkingskracht ontstaat dan zou je zien dat een Nice Guy verschillende hele belangrijke stappen overslaat en zich voornamelijk focust op het opbouwen van comfort

Comfort is heel belangrijk in het ontstaan van intieme relaties maar teveel comfort is een dooddoener. Door teveel comfort beland jij in de “Friendszone”

Dus, te lief zijn, te beschikbaar zijn, te goed willen doen, te veel achtervolgen, te veel bellen, te behoeftig overkomen, niet geloven in zichzelf, niet opkomen voor zichzelf dus zwak overkomen, geen mening hebben.

Of haar de beslissingen laten nemen, geen leiding nemen, haar tegenhouden als ze over jouw grens stapt, haar vertellen dat ze haar mond moet houden wanneer dat nodig is, timide zijn, afwachtend zijn, verlegen zijn.

Of bang zijn om je seksualiteit te tonen, bang zijn voor haar mening over jou, bang zijn om tegen haar zeggen dat ze niet op de eerste plaats komt, haar over je heen laten lopen, niet fysiek durven escaleren, niet voor de zoen durven gaan, goedkeuring nodig hebben van haar.

Of vrouwelijke trekjes hebben, jouw eigen doelen opzij schuiven om haar voor te trekken, proberen te vissen naar of ze jou leuk vindt en nog meer van dat soort onzekere en vrouwelijke gedrag!

Want dit is vrouwelijk gedrag! Geen mannelijk gedrag waardoor jij dus in de vriendenzone beland!


En dit is wat een Nice Guy helaas met zich meedraagt. Dus het komt “zwak” over op verschillende punten, zowel lichamelijk als geestelijk. En dan kom je terecht in de friendzone, dan wordt je haar beste GAY vriend, dan wordt je haar telefoon therapeut omdat ze zo goed met je kan praten en omdat jij zo goed kan luisteren.

“Goh, wat is hij een goede vriend zeg, ik kan al mijn emotionele bullshit aan hem kwijt en hij luistert gewillig naar ieder woord dat ik te vertellen heb, ook al gaat mijn verhaal helemaal nergens over en nergens naartoe…wat een goede vriend”

En jij denkt:

“Goh, als ik maar lang genoeg naar haar bullshit verhaal blijf luisteren en laat zien dat ik lief ben en bereid ben om er voor haar te zijn en alles laat vallen om haar te pleasen, misschien dat ze mij dan lief gaat vinden en gaat inzien dat ik van haar kan houden zoals niemand dat kan en dat ik alles voor haar kan zijn wat die andere vent niet kan zijn.

Je weet wel die andere vent die haar momenteel keihard uit elkaar trekt en wie ze tweehandige deep throat pijpbeurten geeft en wie in haar gezicht klaar komt”

 

Ik weet hoe het is om in de Friendszone of de Vriendenzone te belanden.


Yep, de friendzone, ikzelf als Nice Guy weet er alles van, een fantastische plek om even heerlijk jouw ballen af te laten draaien.

Wat jij je moet beseffen is dat jij als “nice guy” een heleboel fantastische kwaliteiten bezit, maar dat jij jouw gedrag zult moeten aanpassen, jouw karakter zul je moeten tweaken zodat je minder vaak op je bek gaat met vrouwen.

Dit is niet zomaar gebeurt en je kunt hier video’s over bekijken hoeveel je wilt, maar je zult ten eerste de juiste video’s moeten bekijken en dan zul je gedurende een lange periode aan jezelf moet werken.

Je zult de juiste uitdagingen moeten aangaan en jezelf continu moeten bijsturen. En als je dat lang genoeg doet, dan ga je op een gegeven moment merken dat je minder vaak in de Vriendenzone terecht komt.

 

Volg de Mastercourse als jij de Friendszone of Vriendenzone wilt ontwijken!


Als jij wilt leren hoe je de friendszone of vriendenzone ontwijkt, of er uit ontsnapt, dan wil je echt de mastercourse volgen! Daarin leg ik stap voor stap uit wat je moet doen om die tering- vriendenzone te ontwijken en hoe je overkomt als een aantrekkelijke man in plaat van een lieve man.

Je krijgt toegang tot onze facebook groep, onze live webinars, onze opgenomen webinars, je kunt al jouw vragen stellen, je wordt uitgenodigd voor de live events, dus je hebt een support groep, een community om je heen.

Je kunt dus voor een langere periode op de juiste manier aan jezelf werken en je krijgt de juiste informatie en de juiste coaching.

Hier ga je zoveel waarde uit halen! Het zal niet binnen no-time gebeurd zijn en ik ga je geen natte droom verkopen. Je zult echt aan de slag moeten, maar als ik het kan dan kan jij het ook! 

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

 

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de knop en krijg direct toegang tot de
wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

Hoe spreek ik een vrouw aan

Hoe spreek ik een vrouw aan

Hoe spreek ik een vrouw aan? Een van de meest gestelde vragen is “Hoe spreek ik een vrouw aan?” of “Hoe kan ik een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!