Hoe kan ik het beste een vrouw verleiden?

Hoe kan ik het beste een vrouw verleiden?

Ik wil hier wat tijd aan spenderen, omdat deze vraag me vaak gesteld wordt. Daarnaast merk ik dat als ik deze vraag in Google typ en op zoek ga naar antwoorden hierop, ik dan uitkom op allerlei artikelen die met de beste bedoelingen zijn geschreven, maar die naar mijn persoonlijke mening de plank helemaal mis slaan.

Ik kom bijvoorbeeld uitspraken tegen zoals:

Om een vrouw te verleiden moet jij jouw authentieke zelf zijn.

Om een vrouw te verleiden moet je jouw seksuele interesse tonen.

Om een vrouw te verleiden moet je een man zijn.

Om een vrouw te verleiden moet je de leiding nemen.

Om een vrouw te verleiden moet je vertrouwen op jezelf.

Om een vrouw te verleiden moet je fysiek escaleren.

En hoewel dit allemaal leuk klinkende uitspraken en goed bedoelde tips zijn (waar geen enkele man die niet al succesvol is met vrouwen helemaal NIETS mee kan), mis ik overal in elk artikel en bij letterlijk elke “dating coach” het allerbelangrijkste punt, namelijk DE BASIS waarop “verleiding” gebouwd wordt!

Dus in dit artikel ga ik dieper in op die vraag waar veel mannen mee rondlopen: 

Hoe moet ik een vrouw verleiden? Of, hoe kan ik het beste een vrouw verleiden?

En ik zal je wijzen op de consequenties die hangen aan het “niet op een correcte manier onderbouwen van verleiding”. (Je zult straks begrijpen wat ik hiermee bedoel)

Maar als jij met deze vraag rondloopt is het enorm belangrijk dat je dit artikel goed leest! En mocht je na het lezen van dit artikel toch nog met vragen zitten, laat dan een reactie achter of stuur me een mailtje zodat ik eventueel toelichting kan geven. 

Want dit is een onderdeel in de intieme sociale interactie met vrouwen die je of een leuke nacht of een leuke relatie kan opleveren… of waarmee je jouw goede naam kan besmeuren als je het niet op een correcte manier doet.

_________________________________________________________________________

Een vrouw proberen te verleiden kan jou vandaag de dag een #MeToo opleveren

We leven momenteel helaas in een wereld waarin wij als man op onze tenen moeten lopen. 

We kunnen niets meer zeggen of het wordt uit zijn context getrokken. 

We kunnen niets meer doen of het wordt verkeerd opgevat. 

We kunnen zelfs niet eens meer “kijken” of we worden voor viespeuk uitgemaakt.

En nog eventjes en we kunnen niet eens meer “aanwezig zijn” of we worden aangekeken als potentiële aanrander.

Als je luistert naar wat veel dating coaches zeggen en niet goed genoeg begrijpt hoe sociale interacties werken of daar een heel verkeerd belevingsbeeld van hebt kan het dus al heel snel fout gaan.

Om je een voorbeeld te geven. Zo zijn er bijvoorbeeld Pickup Artists die zeggen: “ga er gewoon altijd vanuit dat ze jou aantrekkelijk vindt”.

En terwijl ik die uitspraak begrijp en er in de juiste context ook achter sta, is het heel makkelijk voor een onervaren man om deze uitspraak te letterlijk te nemen met alle gevolgen van dien.

Ook is het zo dat als je niet goed begrijpt wat “verleiding” is en het in jouw beleving dezelfde betekenis heeft als “flirten”, er een enorm groot misverstand kan ontstaan als je flirt tips en verleidingstips door elkaar haalt. (Ja, dit gebeurt vaker dan je denkt!)

Nu ga ik in dit artikel niet dieper in op de verschillen tussen flirt tips en verleidingstips, maar ik ga wel mijn uiterste best doen om je te laten inzien dat je niet zomaar alles kan aannemen wat je op het internet vindt.

En ik zal je leren wat de juiste interpretatie is van “verleiden”.

_________________________________________________________________________

Verleiden is iemand uitdagen om te doen wat deze stiekem al heel graag wilt doen

Veel verleidingstips die je kunt lezen op het internet suggereren dat jij als man bepaalde stappen moet zetten. 

Jij moet de leiding nemen, jij moet vooruit, jij moet jouw seksuele interesse tonen, jij moet haar weerstand doorbreken enzovoort. En als je dat doet dan zul je haar kunnen verleiden… (dat is wat je denkt)

Maar elke keer als ik zoiets voorbij zie komen of elke keer als ik een dating coach zoiets hoor zeggen in een video dan houd ik mijn hart vast voor diegene die deze informatie te letterlijk neemt of in de verkeerde context probeert toe te passen.

Want als het moment niet juist is en de juiste fundering om te gaan verleiden ligt niet op zijn plek dan kan het hier dus al meteen helemaal fout gaan.

Daarom heb ik jaren geleden de volgende uitspraak in mijn hoofd geprent over verleiding:

“Verleiden is: iemand uitdagen om te doen wat deze stiekem al wilt doen”.

In deze uitspraak liggen enkele fundamentele aanwijzingen voor het verleiden van vrouwen…op een correcte manier!

_________________________________________________________________________

Verleiden is niet “een paar verleidingstechnieken toepassen”

Als je namelijk lukraak bepaalde verleidingstips toepast die je online hebt gevonden en je denkt “Nou, ik denk dat ik dan nu maar moet gaan verleiden” en het werkt vervolgens niet.

Maar de volgende keer probeer je het weer, want de “dating coach” waar jij naar luistert heeft gezegd: “de aanhouder wint, al is het niet bij de ene vrouw dan is het wel bij de andere vrouw” en zo zul je MISSCHIEN wel eens een keer een gelukstreffer hebben, maar je begrijpt dat dit niet de manier is om consistent op een correcte manier te verleiden.

Ja, je kunt bij sommige vrouwen door een bepaald level van weerstand heen breken door gewoon door te zetten. Ja, sommige vrouwen zullen seks met je hebben en op het moment van die “emotionele high” meegaan in jouw avances.

Maar is dit correct verleiden? Nee! 

Dit zorgt er alleen maar voor dat ze achteraf spijt krijgt van wat ze met jou gedaan heeft. En dit zorgt er voor dat ze je achteraf keihard Ghost en nooit meer wilt zien of spreken!

Dus terwijl jij denkt: “nou, die tips hebben gewerkt! Ik ben de man geweest die ik moest zijn, want ik heb leiding genomen en ik ben door haar weerstand heen gebroken en we hebben lekker seks gehad” 

Denkt zij “shit, wat heb ik gedaan?!” 

Vrouwen willen van nature geen verantwoording nemen voor de dingen die niet helemaal zijn gegaan zoals ze hadden kunnen gaan. (Dit noemen we plausibele ontkenning).

En vervolgens wijst ze dus naar de aanstichter van het oncomfortabele gevoel waar zij nu meer rondloopt… en dat ben jij!

Dit is een van de redenen waarom mannen na seks niets meer horen van vrouwen. 

Verleiden is dus niet door een vrouw haar weerstand heen breken. Maar verleiden is er in eerste instantie voor zorgen dat die weerstand er helemaal niet is.

_________________________________________________________________________

Verleiding kan pas ontstaan als daar een correcte fundering voor is neergelegd

Na alle jaren waarin ik internationaal trainingen geef en ik op heel persoonlijk level met mannen werk op dit vlak, heb ik een heleboel misconcepties voorbij horen komen over verleiding en het verleiden van vrouwen.

Als ik bijvoorbeeld vragen stel over waar mannen denken dat ze iets moeten verbeteren om een vrouw in bed te krijgen zeggen ze heel vaak “ja, ik moet beter leren verleiden”.

Hierdoor weet ik meteen dat deze mannen het natuurlijke proces van aantrekkingskracht niet begrijpen.

Nu ga ik daar in dit artikel niet verder op in, want als ik je dat wil uitleggen dan ben ik wel een aardig tijdje bezig en daar hebben we onze Mastercourse voor. De “Natural Attraction Method”.

Maar wat voor jou belangrijk is om te weten is dat jij VOORDAT je met verleiding bezig wilt zijn, je eerst een correcte fundering moet neerleggen.

Zoals ik in mijn eerdere uitspraak al verklapte: Verleiden is iemand uitdagen om te doen wat deze stiekem al wilt doen.

Dit betekend dus dat als jij denkt dat je het verleidingsproces wilt gaan beginnen, die vrouw al op het punt moet zijn dat zij emotioneel gemotiveerd wordt om mee te gaan in dat verleidingsproces!

Dus zij moet emotioneel al zodanig gestimuleerd zijn dat zij zelf al WILT dat het verleidingsproces start!

_________________________________________________________________________

Als zij jou aantrekkelijk vindt en zich bij jou comfortabel voelt dan zal zij jou willen verleiden

En als je het natuurlijke proces begrijpt dan snap je dus dat er twee belangrijke fases zijn die eerst moeten plaatsvinden voordat jij met een vrouw het verleidingsproces kunt starten.

Een vrouw hecht veel waarde aan haar comfort levels. Dat heeft te maken met het investeringsrisico die een vrouw neemt wanneer zij er voor kiest om seks met een man te hebben. Zij kan zwanger raken met alle gevolgen van dien. En dat risico hebben wij mannen niet dus voor ons zijn onze comfort levels niet heel belangrijk om seks te willen hebben met een vrouw.

Dit wetende is het dus belangrijk dat jij genoeg tijd besteed aan het opbouwen van de juiste comfort levels.

Maar hier gaan ook veel mannen de fout mee in, want veel mannen focussen zich te veel op “comfort”, maar als je dat doet zonder de onderliggende fundering correct neer te leggen dan wordt je ervaren als een “nice guy”.

Dus onderliggend aan “comfort” zal jij als man er eerst voor moeten zorgen dat er genoeg redenen zijn voor haar om haar tijd met jou te besteden om die comfort levels in eerste instantie op te willen bouwen.

En dit betekend dus dat zij zich eerst aangetrokken tot je moet voelen!

_________________________________________________________________________

Voordat er verleiding kan plaatsvinden moet er eerst aantrekkingskracht zijn

Zorg voor genoeg aantrekkingskracht, voeg daar de juiste levels van comfort en connectie aan toe en een vrouw zal jou willen verleiden.

Dat is het allerbeste scenario die je kunt hebben als man! Een vrouw die emotioneel zo in vuur en vlam staat dat ze jou wilt gaan verleiden. En dit punt kun je alleen bereiken door de juiste emotionele lagen op elkaar te stapelen. 

Kan het ook sneller en kun je ook verleiden zonder dat je die emotionele lagen op elkaar stapelt? Ja! 

Maar dan ben je wel bezig om door een vrouw haar comfort levels heen te duwen. En ja, het is gewoon mogelijk om seks met een vrouw te hebben, maar je hebt ook een grote kans dat er op die manier bepaalde consequenties aan vast hangen.

Zij kan achteraf spijt krijgen en jou de schuld geven van haar gevoel van ongenoegen.

Dus dat is NIET de manier die ik aan mannen leer. Dit is ook niet de weg die ik jou aanraad om te volgen.

Als je het mij vraagt, zeg ik dat je het natuurlijke pad moet volgen. Dan zit je altijd safe.

_________________________________________________________________________

De grootste fout die mannen maken in het verleiden van vrouwen

Nu is het zo dat mannen vaak denken dat ze:  

Aantrekkelijker zijn dan ze werkelijk zijn. 

Mooiere vrouwen kunnen versieren dan in werkelijkheid zo is.

Betere versier skills hebben dan ze werkelijk hebben.

Vrouwen ze leuker vinden dan in werkelijkheid zo is.

Beter kunnen verleiden dan ze in werkelijkheid kunnen.

En deze grootheidswaanzin zorgt er altijd voor dat mannen toch te snel in dat verleidingsproces duiken.

En dat is dan ook meteen de allergrootste fout die mannen maken. Te snel willen verleiden.

Kijk, als je weet wat je doet dan kun je altijd sneller gaan, maar laten we eerlijk zijn, niet iedereen “weet wat hij doet”. Niet iedereen heeft onze Mastercourse gevolgd dus de meeste mannen doen maar wat.

Maar als je te snel wilt gaan dan kun je dus tegen enkele consequenties aanlopen. En hoe goed jouw bedoelingen ook zijn, begrijp heel goed dat JIJ degene bent die de schuld krijgt als zij zich niet comfortabel genoeg voelt wanneer jij haar probeert te verleiden.

En als je dat wilt omzeilen onthoud de volgende uitspraak dan heel goed:

Als een vrouw je aantrekkelijk vindt dan is het flirten. Als een vrouw je niet aantrekkelijk vindt dan zijn het ongewenste intimiteiten!

Een betere vraag die je kunt stellen is dan ook “hoe kan ik er voor zorgen dat een vrouw mij wilt verleiden”? Want dan ga je meteen al anders nadenken over dat hele proces!

En dat is dus eigenlijk heel simpel.

Zorg voor een level van aantrekkingskracht dat hoog genoeg is, voeg daar genoeg comfort aan toe en zij zal jou proberen te verleiden.

Als jij wilt leren hoe je een vrouw op een correcte manier kunt verleiden of haar ertoe kunt zetten om jou te gaan verleiden dan is onze Mastercourse precies wat je zoekt!

Maar nu weet je dus dat je niet zomaar allerlei tips moet gaan proberen uit te voeren en zeker niet als je niet helemaal zeker weet wat je doet. Maar er zijn dus zeker wel manieren om dat level van kennis en vaardigheden te verkrijgen en die leren we jou in onze Mastercourse.

Met aantrekkelijke  groet,

Rienk

 

Dit vind je misschien ook interessant…

Maakt geld een man Aantrekkelijk

Maakt geld een man Aantrekkelijk

Maakt Geld Een man Aantrekkelijk?   Dit is een vraag die ik vaak te horen krijg en een "issue" waar veel mannen...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!