Hoe Kan Ik Een Vrouw Verliefd Maken?

20 feb, 2022

Hoe Kan Ik Een Vrouw Verliefd Maken?

Hoe kan ik een vrouw verliefd maken?

Dit is een vraag die vaak gesteld wordt en tijdens bijna elk webinar zie ik deze vraag voorbij komen:

“Hoe kan ik een vrouw verliefd maken?”

Wat de meeste mannen doen is praten met vrouwen hierover en aan vrouwen vragen wat zij dan leuk of aantrekkelijk vinden, maar vanuit ervaring weet ik inmiddels dat zelfs vrouwen niet heel goed kunnen benoemen wat het nou is dat hun emotioneel in vuur en vlam zet.

Als je dit doorgaans aan een vrouw vraagt dan zegt ze vaak dingen zoals:

 • een man moet lief zijn
 • een man moet grappig zijn
 • een man moet mij goed behandelen
 • een man moet attent zijn
 • een man moet bloemen voor me kopen
 • een man moet mij behandelen met respect
 • een man moet blond haar hebben en bruine ogen
 • een man moet goed kunnen koken

En weet ik het wat vrouwen nog meer zeggen wanneer proberen uit te leggen wat zij aantrekkelijk vinden.

Deze zaken die ze opnoemen zijn niet per direct fout en ja dit zijn zaken waarvan zij bewust is dat ze deze op prijs stelt, maar die zelfde vrouw wordt vervolgens verliefd op een man die geen van deze karaktereigenschappen bezit en ze kan niet verklaren waarom dat is gebeurt.

Nu is er vandaag de dag ook een steeds groter groeiende groep vrouwen die een wat duidelijker uitgesproken eisenpakket opnoemen en dingen zeggen zoals:

 • een man moet minimaal €100.000 per jaar verdienen
 • een man moet een sixpack hebben
 • een man moet minimaal 1.80m zijn

En dan daar bovenop moet een man ook lief, grappig, attent zijn, etc.

En dit zijn trouwens de vrouwen die de rest van hun leven op zoek zijn naar de perfecte man, maar nooit slagen. Dit zijn de vrouwen die ongelukkig oud worden en mannen de schuld geven dat ze hun enorme waslijst aan eisen niet behalen.

Dit zijn de vrouwen die zichzelf wijsmaken dat ze het met niets minder hoeven te doen dan wat ze werkelijk “verdienen”. Want ze “verdienen” de allerbeste man en niets minder dan de allerbeste man. Ze hoeven vooral geen water bij de wijn te doen, want anders “nemen ze genoegen met minder” en stel je eens voor dat ze dat zouden doen?! 

Nee, zij verdient het allerbeste van het beste, gewoon omdat ze een vrouw is, ze simpelweg bestaat en ze zichzelf heeft wijsgemaakt dat ze het allerbeste hoort te krijgen. Hahaha.

Maar goed, over deze laatste groep vrouwen ga ik het niet eens hebben, want deze vrouwen zijn toch onverzadigbaar, lopen gigantisch naast hun schoenen en zullen op een gegeven moment een paar honden en katten moeten kopen om zich mee bezig te houden.

Maar hoe dan ook, wat een vrouw ook zegt, wat ze ook zegt te willen en waar ze ook denkt op zoek naar te zijn, een vrouw is door de natuur geprogrammeerd en zal geheel onbewust op bepaalde signalen reageren.


Het is als man belangrijk om signalen uit te zenden die voor vrouwen als aantrekkelijk worden ervaren

Een vrouw is geprogrammeerd om bepaalde signalen op te pikken bij een man. Signalen waaruit haar programmering kan opmaken dat jij een man bent die “hoge waarde” bezit, dus “aantrekkelijk” is voor een vrouw.

Er is een hele waslijst aan signalen waar een vrouw onbewust op een positieve manier door geprikkeld raakt. 

 


 

Maar enkele signalen waar een vrouw heel goed op reageert zijn signalen waaruit blijkt dat jij een man bent die:

 • een hogere status heeft in een bepaalde sociale dominantie hiërarchie 

 • financiële middelen bezit

 • emotioneel correct kan reageren

 • ijverig is en bereid is om hard te werken

 • succesvol is in het nemen van risico’s 

 • leiderschapsvaardigheden bezit

Dit zijn enkele van de meest belangrijke kwalificatie eisen waar haar programmering naar zoekt. En als jij in jouw communicatie kan laten blijken dat je deze punten bezit dan gaat ze jou steeds interessanter vinden.

Maar wat nog veel krachtiger is, is wanneer ze werkelijk kan zien en ervaren dat jij deze punten bezit. Wanneer ze het kan meemaken dat jij leiderschapsvaardigheden bezit, dat jij een hardwerkend persoon bent, dat jij de financiële middelen bezit en dat jij een hogere status hebt tegenover andere mannen en dat mannen en vrouwen tegen jou opkijken, want dan gaat haar programmering hiermee aan de haal.

Zij zal dan door haar brein gemotiveerd worden met allerlei geweldig aanvoelende hormonen die haar allerlei emoties laten ervaren en ze wordt “verliefd”.

Dit is trouwens best nog een proces dat allerlei natuurlijke fases doorloopt. Ik heb het er in de Mastercourse ook over, namelijk over het Relatie Spectrum.

En in dat Relatie Spectrum duik ik diep in elke stap waarin verliefdheid ontstaat en hoe jij dit stap voor stap kunt beïnvloeden om haar dus verliefd te krijgen.

Maar dat is dus in een notendop hoe je een vrouw verliefd kan maken.

Door consistent aan haar te demonstreren dat jij een man bent die “hoge waarde” bezit. Dus door die punten die ik zojuist heb genoemd aan haar kenbaar te maken.

 • hogere status

 • financiële middelen

 • emotioneel correct

 • ijverig en bereid is om hard te werken

 • succesvol nemen van risico’s

 • leiderschapsvaardigheden bezitten

Dus wanneer jij over een langere periode tijd deze en nog enkele andere kwaliteiten kunt demonstreren aan haar dan zal ze verliefd op je worden.

Ik raad je dan ook het volgende aan om te doen: vergeet alles wat vrouwen tegen je zeggen over wat zij denken waar ze tot aangetrokken raken.

Luister niet naar wat ze zeggen over wat ze wel of niet aantrekkelijk vinden, want dat weten ze zelf negen van de tien keer toch niet en houd je aan de regels van de wetenschap.

De zaken die ik zojuist heb genoemd zijn wetenschappelijk vastgesteld en uit mijn ervaring zijn dit de zaken waar vrouwen goed op reageren.

Ikzelf en vele andere mannen met mij hebben al die andere dingen ook getest om te kijken of vrouwen verliefd op ons zouden worden…

Dus: 

 • lief zijn
 • bloemen kopen
 • zeggen dat ze mooi is
 • attent zijn
 • bloemen sturen
 • chocola kopen
 • haar met respect behandelen

Maar geen van deze zaken heeft er op zichzelf staand ooit voor gezorgd dat een vrouw verliefd werd op mij of welke man dan ook. Het enige wat dit tot resultaat heeft gehad is dat wij met zijn allen als een onaantrekkelijke Nice Guy werden bestempeld of keihard tot de Friendzone werden verbannen.

Je kunt deze dingen wel doen bij een vrouw die al op een of andere manier aangetrokken tot je aan het raken is.  Door het hele dierenrijk heen krijgen vrouwen “cadeau’s” aangeboden door mannetjes. En het delen van jouw middelen doet wel degelijk iets, maar alleen moet je het niet inzetten als strategie om een vrouw verliefd te maken. 

Maar goed er komt natuurlijk nog wel iets meer bij kijken, maar zo werkt het dus in een notendop. En in onze Mastercourse ga ik hier dus helemaal tot in detail op in en leer je echt stap voor stap wat jij kunt doen om een vrouw verliefd te krijgen.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!