Het SLECHTSTE Dating Advies Ooit!

5 mrt, 2020

Het SLECHTSTE Dating Advies Ooit!

Als het om de liefde gaat zijn we allemaal omringd door absolute experts! Iedereen heeft er wel een mening over en iedereen weet het jou wel heel goed te vertellen hoe jij het moet doen.

Advies wat dan ook heel vaak, veel te vaak (maar goed bedoeld) wordt gegeven is “joh wees gewoon jezelf”.

En laat dat nou net het ALLER SLECHTSTE advies zijn waar je ooit naar zou kunnen luisteren!

Laat ik eerlijk tegen je zijn. Dit advies krijg je omdat er ergens iets niet helemaal goed gaat, mee eens? Anders zou je dit advies niet krijgen.

Dus als jij bijvoorbeeld niet de successen behaald die je graag zou willen behalen, is het allerlaatste wat je moet doen, gewoon jezelf blijven.

Want door jezelf te blijven zul je niets veranderen in de manier waarop je iets aanpakt. Ook al zou dat theoretisch natuurlijk wel kunnen, want je zou in principe gewoon jezelf kunnen blijven, maar toch andere actiestappen kunnen ondernemen om een ander resultaat te behalen, toch?

Alleen, in de praktijk blijkt dat toch heel anders te werken…

Mensen die liever zichzelf blijven, die gebruiken die uitspraak vaker dan niet om zichzelf achter te verschuilen en een passieve of LUIE houding aan te blijven houden. Want in beweging komen lijkt niet altijd makkelijk en zeker niet als je gewezen wordt op jouw tekortkomingen en dan moet je ineens in actie komen en stappen zetten uit jouw comfortzone…

Dan klinkt “blijf gewoon jezelf” toch wel een stukje comfortabeler, of niet?

Weet je, het feit is en blijft wel dat jij niet zal groeien als jij gewoon jezelf blijft en dat jij nooit betere resultaten zult behalen als jij gewoon jezelf blijft.

Dus, als het je nu niet lukt om leuke interacties aan te gaan met de vrouwen waar jij werkelijk naar verlangt, is het dan slim om te luisteren naar dat ongelooflijk slechte datingadvies? “Blijf gewoon jezelf” ?

Of zou het je meer opleveren om niet jezelf te blijven, maar om actie te ondernemen om een betere versie te worden van jezelf? Om die persoon te gaan worden die je nu nog niet bent. Die persoon die vrouwen durft aan te spreken, die weet hoe hij op een leuke en sociale manier de interactie leidt, die weet hoe hij aantrekkingskracht moet opwekken, die voor dat telefoonnummer durft te gaan en die haar met zelfvertrouwen opbelt om met af te spreken…

Dit betekend dus dat je NIET “gewoon jezelf moet zijn” maar je zult in actie moeten komen om een betere versie te worden van jezelf.

Dus als iemand jou verteld dat je gewoon lekker jezelf moet zijn, dan weet je nu dat het vast goed bedoeld advies is, maar dat jij dat advies naast jezelf moet neerleggen. Want jij wilt niet gewoon jezelf zijn, want jij wilt alles zijn wat je nu nog niet bent en MEER!

En daarvoor zul je actie moeten ondernemen…En dat doe je dus NIET als je gewoon jezelf bent.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de link en krijg direct toegang tot de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Emotionele En Psychische Mishandeling Door Vrouwen   Dit is een vraag die gesteld werd door een man: Ik weet niet...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!