Het Pad Van Langdurig Relationeel Succes

19 dec, 2019

Het Pad Van Langdurig Relationeel Succes

Een van de moeilijkste dingen die jij als man kunt of dient te doen als je het pad van langdurig relationeel succes wilt bewandelen, is ervoor zorgen dat jouw vriendin, jouw vrouw, langdurig emotioneel gestimuleerd wordt zodat zij gemotiveerd blijft om bij jou te blijven… Dus jij zult “lange termijn” moeten gaan denken!

En dat is waar een heleboel mannen de mist in gaan, want zij denken “ik heb nu een vriendin, klaar”. Maar als je dat doet, dan lever je jezelf over aan de weg van moeder natuur en de natuurlijke cyclus zoals zij die in ons brein heeft geprogrammeerd.

Dat is een cyclus waarin wij mensen gemotiveerd worden door chemische stofjes, hormonen, welke er voor zorgen dat wij verliefd raken en vervolgens een connectie willen aangaan met de ander… en die natuurlijke cyclus duurt maar – drie en een half tot vier jaar!

Dus jij zult langdurig consistent moeten blijven demonstreren dat JIJ de beste optie bent voor haar!
Want een vrouw krijgt continue aandacht van mannen die wel zin hebben om met haar een beschuitje te eten in de ochtend!

En hoe leuker ze is, hoe meer mannen dat zijn… en hoe “aantrekkelijker die mannen” zijn, hoe waardevoller die mannen zijn in de ogen van vrouwen.

Dus als jij langdurig een succesvolle relatie wilt hebben met een vrouw, dan zal jouw doel moeten zijn: haar op lange termijn blijven overtuigen dat jij de beste optie bent voor haar! Dat zij een relatie heeft met de beste optie die zij kan krijgen! Dat zij seksueel toegang geeft aan de voor haar hoogst mogelijk haalbare… en dat continue, en consistent… en dat JIJ dat bent!

Want als je dat niet doet, dan zal haar brein haar minder en minder gaan stimuleren om de juiste hormonen los te laten. En zo zal zij zich minder en minder aangetrokken tot je voelen.

Je moet begrijpen dat de reden waardoor de meeste vrouwen hun relatie met mannen verbreken is: Omdat ze een andere man zijn tegengekomen die haar op onbewust niveau beter heeft weten te prikkelen dan de man met wie ze is.

Dus dan ervaart ze ineens het verschil tussen wat ze voelt voor de man met wie ze een relatie heeft en die nieuwe man die haar helemaal in vuur en vlam zet! En dat enkel en alleen omdat hij waarschijnlijk heel onbewust heeft kunnen demonstreren dat hij meer “overlevingswaarde” bezit dan de man met wie ze is.

En dat is hoe moeder natuur werkt en hoe wij als mensen geprogrammeerd zijn! Om aangetrokken te raken tot de BEST mogelijke opties.

Dus jij zult aan de slag moeten als dat is wat je wilt, namelijk om voor een vrouw de allerbeste keuze te zijn. Zodat als zij andere mannen ontmoet die haar benaderen en hun interesse in haar tonen, dat zij de vergelijking met jou maakt en vervolgens door haar emoties bepaalde signalen voelt en zich bewust is van het feit dat ze gek is op JOU!

En vaak kun je merken dat het ook daadwerkelijk gebeurt is als ze een “girls night out” heeft gehad en een avondje is gaan stappen met vriendinnen, en vervolgens bij jou in bed kruipt als ze terug is en helemaal opgewonden is en gepassioneerde seks met jou wilt hebben.

Want doordat ze dat verschil ervaart, dus dat ze aangesproken wordt door een minder aantrekkelijke man dan dat jij bent, zal ze haar aantrekkingskracht voor JOU veel sterker gaan ervaren!

En dat windt haar op en dat zal ze jou laten merken ook!

Leer het pad van “aantrekkingskracht” en wordt steeds een aantrekkelijkere versie van jezelf! Continue, zo blijf jij de meest interessante optie voor de dame die jij in je leven wilt hebben.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de link en krijg direct toegang tot de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Emotionele En Psychische Mishandeling Door Vrouwen   Dit is een vraag die gesteld werd door een man: Ik weet niet...

Mannen Die Vrouwen Haten

Mannen Die Vrouwen Haten

Mannen Die Vrouwen Haten   Je ziet ook steeds meer mannen die echt letterlijk op een hatende manier over vrouwen...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!