Het Correct Gebruiken Van Een “NEG”

Het Correct Gebruiken Van Een “NEG”

Negs, De Goede En De Foute Manier

 

In verschillende berichten op de verschillende kanalen zoals whatsapp en facebook zie ik het voorbij komen. De opmerking waarin duidelijk blijkt dat mensen de “Neg” op de verkeerde manier gebruiken.

Voor diegene die niet weten wat een “Neg” is. Een Neg is een concept dat door een van mijn persoonlijke mentoren, “Erik von Markovik – Mystery” bekend uit het boeken The Game en The Mystery Method en van de TV Show The Pickup Artist, bekend werd gemaakt.

Hij vertelde mij het volgende achtergrondverhaal over de Neg.

Hij merkte op een gegeven moment dat een dame met wie hij in gesprek was op een bepaalde manier bepaalde opmerkingen tegen hem maakte.

Die opmerkingen die zij maakte die zette hem emotioneel op scherp en die triggerde hem, maar niet op een negatieve manier, maar meer op een aangenaam geshockeerde manier waardoor hij harder zijn best wilde gaan doen om haar validatie te krijgen.

Hij zei tegen mij “She was clearly NOT hitting on me because she was NEGATIVELY hitting on me!?”

En dat concept wat hij van haar had geleerd en wat hij dus met groot succes zelf ook ging toepassen was de Negatieve Hit, de Neg Hit oftewel, de Neg.

De neg heeft dus in principe niets met negatief te maken, want het is niet bedoeld om een vrouw een negatief gevoel te geven. Hij is WEL bedoeld om een vrouw te laten begrijpen dat jij, degene die de neg gebruikt, haar niet bekijkt als een prijs of als iemand die hogere seksuele waarde met zich meebrengt dan jij.


De Neg is bedoeld om een lichte emotionele reactie te veroorzaken waardoor zij haar best gaat doen

 

Hij is bedoeld om een lichte emotionele reactie te veroorzaken waardoor zij even wakker schrikt en mogelijk ook haar best gaat doen om positief bij te dragen aan de interactie.

Nu zijn er door de jaren heen allerlei variaties ontstaan van de Neg zoals: de Sniper neg, de Tease Neg of de Shotgun Neg en deze Negs worden dan op allerlei manieren uitgevoerd en hebben elk weer hun eigen type reactie.

Alleen wat er op een gegeven moment gebeurde is dat de sociaal minder goed afgestelde jongens waarvan er veel zijn binnen onze scene, want deze bestaat voor zeker 80% uit “Logische Introverts” en die hebben van nature een grotere uitdaging op sociaal vlak dan bijvoorbeeld de emotionele extraverts. 

Ze zijn sociaal wat minder goed berekend, wat minder snel in hun sociale reacties en zijn minder goed afgestemd op het emotionele niveau van de dames in dit geval.

Dus als hij met een Neg komt dan kan dat heel goed op de verkeerde manier worden opgevat door de mensen om hem heen. Hij denkt waarschijnlijk “ja, maar alle leraren zeggen dat je Negs moet gebruiken” dus in zijn logica doet hij precies wat de leraren zeggen dat hij moet doen om succes te behalen. Alleen wat hij op logisch level niet snapt, is dat op emotioneel level de opmerking niet op de correcte manier wordt opgevat en dat is nu juist precies waar een Neg voor dient, om op emotioneel niveau een reactie te veroorzaken, maar geen harde negatieve reactie! 

Ik zie bijvoorbeeld heel vaak de volgende opmerking voorbij komen: “Keihard Neggen”.

En als iemand dat zegt dan weet ik dat die persoon niet echt weet wat een Neg is, want dat kan helemaal niet, want keihard neggen kan niet. Keihard Neggen is eigenlijk niets anders dan “jezelf onbeschoft gedragen”.

Terwijl als jij een neg op de juiste manier gebruikt dan heeft deze inderdaad WEL een emotionele reactie, maar deze is heel subtiel en in het juiste geval is het en positieve reactie.

Een reactie waarin ze zich op een positieve manier uitgedaagd voelt door je, begint te lachen en waar misschien zelfs op een flirterige manier een beetje een soort van “frame battle” ontstaat waarin jullie op een leuke manier en met een gezonde positieve spanning een beetje heen en weer prikken naar elkaar.

 

 


Als jij juist wilt “Neggen” zul je moeten leren om “uit te dagen” op een positieve manier

Als wij trainingen geven dan proberen we nu ook het woord “Neg” zo veel mogelijk te vermijden, omdat deze gewoon te vaak verkeerd wordt opgevat. Dus we zeggen “uitdagen” in plaats van Neggen. Want dat is eigenlijk precies wat je doet door middel van jouw Neg en dat is haar “uitdagen” of haar laten voelen op emotioneel niveau dat jij een uitdaging bent.

Dat is precies wat Mystery voelde toen hij werd “ge-negged” door die meid, want hij voelde zich uitgedaagd om beter zijn best te gaan doen.

Ik kan hier nog veel meer over zeggen en ik zou dieper in kunnen gaan op verschillende type Negs. Ik zou hier zeker een half dagdeel een workshop over kunnen geven, want er zijn zoveel manieren waarop je haar emotioneel kan uitdagen en niet alle uitkomsten resulteren direct in een glimlach op haar gezicht waaruit blijkt dat ze zich op een leuke manier uitgedaagd voelt.

Maar ik ga hier niet dieper op in op dit moment, want ik wil niet degene zijn die jou wapens geeft waar je niet eens mee om kan gaan en waarmee je hele verkeerde reacties zult krijgen.

Onthoud gewoon dit:  als jij momenteel niet een positieve reactie krijgt uit opmerkingen waarvan jij denkt dat het een neg is dan doe jij het hoogstwaarschijnlijk gewoon fout. Focus je dan ook enkel en alleen op het op een positieve manier uitdagen van de dame in plaats van allerlei beïnvloedingstechnieken in te zetten die op dit moment blijkbaar gewoon te hoog gegrepen zijn voor je. 

Ga de versie van de Neg zoals ik hem nu aan je heb uitgelegd eerst leren beheersen voordat je denkt “ik ga haar eens even keihard neggen”, want dan zit je sowieso in de verkeerde mindset en daarmee ga je niet de juiste resultaten boeken. Je wilt haar niet beledigen of afschrikken, maar je wilt haar emotioneel zo weten te raken dat ze op een positieve manier uitgedaagd wordt om jouw validatie te krijgen en dat met een mooie glimlach op haar gezicht!

Dat is wat jij voor nu wilt bereiken met een Neg. 

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!