Geloof NIET Wat Een Vrouw Tegen Je Zegt!

5 mrt, 2020

Geloof NIET Wat Een Vrouw Tegen Je Zegt!

In de liefde, dus tijdens het versier, verleiding en het relationele proces kun je nooit 100% genoegen nemen met dat wat ze tegen je zegt. Je zult namelijk moeten leren luisteren naar wat haar gedrag jou verteld!

Om je een voorbeeld te geven. Zij kan bijvoorbeeld tegen jou zeggen “ik zou nooit zonder jou verder kunnen leven, jij bent alles voor me” om vervolgens verliefd te raken op iemand anders en jou met een gebroken hart achter te laten alsof je nooit iets voor haar hebt betekend.

Hoe kan dat?!

Het moment dat een vrouw zoiets tegen jou zegt dan is dat het moment dat ze emotioneel wordt gemotiveerd om dat tegen je te zeggen. Dus ja, op dat moment zal ze dat ook wel menen… op dat moment.

Maar op het moment dat zij tegen een betere relationele optie aan loopt en verliefd wordt op hem zal ze het verschil merken in emoties die ze voelt voor hem en voor jou. En de emoties die we voelen tijdens het verliefd zijn die zijn enorm krachtig!

Deze emoties zullen haar ertoe (kunnen) drijven om zichzelf richting die andere persoon te bewegen en op het moment dat ze er zeker genoeg van is, dat als ze de relatie met jou stopt dat ze in een relatie met hem verder kan gaan, dan zal ze gedreven door haar piekende emoties die ze voelt voor hem toch met jou een heel moeilijk gesprek aangaan…

En dat terwijl jij denkt dat alles koek en ei is, want ze heeft jou immers verteld dat ze niet zonder jou kan en nooit zonder jou verder zou willen leven.

En ja, dat meende ze ook op dat moment totdat ze iemand anders tegenkwam. En terwijl jij dus gewoon jouw ding deed omdat jij hebt geluisterd naar wat ze ooit een keer tegen je heeft gezegd, heb je niet gelet op haar gedrag waaruit eigenlijk al langere tijd bleek dat ze steeds minder gemotiveerd werd om intiem met je te zijn.

En daar zit je dan, met je goeie gedrag, de tranen in je ogen en een gebroken hart.

En daarom kun je er nooit op vertrouwen dat als een vrouw zoiets tegen je zegt, dat het ook werkelijk zo zal blijven. Geloof haar niet op haar woord… hoe romantisch het ook klinkt.

Wat moet je dan wel doen? Je zult moeten blijven kijken naar wat ze doet!

Om je een heel simpel voorbeeld te geven. Een vrouw kan bijvoorbeeld wel zeggen dat ze seksueel enorm naar je verlangt, maar vervolgens totaal ongemotiveerd naast je in bed liggen. Dus ze zegt het een, maar ze doet het andere.

Maar hoe weet je dan wanneer ze wel naar je verlangt? Nou, heel simpel, als ze jou een blowjob geeft als of haar leven er vanaf hangt en ze daar ook nog twee handen bij gebruikt! Om maar even een voorbeeld te noemen van wat je uit haar gedrag kunt ontcijferen.

Luister wel altijd naar wat ze zegt, maar probeer meer op te letten naar hoe ze zich naar je gedraagt, want dat telt namelijk veel zwaarder en daar zal haar werkelijke verlangen naar jou in doorschemeren.

Disclaimer: let op “Nee = Nee” ?

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de link en krijg direct toegang tot de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Emotionele En Psychische Mishandeling Door Vrouwen   Dit is een vraag die gesteld werd door een man: Ik weet niet...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!