Geef een vrouw niet wat ze wil

Geef een vrouw niet wat ze wil

Geef een vrouw niet wat ze wil, maar geef haar wat ze nodig heeft

 

Een grote fout die veel mannen maken…is dat je wel hoort wat ze zegt, maar je luistert niet naar wat er achter zit. Dus je hoort de eerste laag aan informatie maar je mist de daadwerkelijke kern van die informatie.

Dus zij, jouw vriendin, jouw chick, jouw vrouw, zo op en top vrouw als dat ze is, schiet op en neer in haar emoties.

Op verschillende momenten stuitert ze emotioneel op en neer om vervolgens op die verschillende emotionele levels jouw kant op te blaffen… want zo ervaren wij dat als man natuurlijk… dat vrouwen naar ons blaffen.

Maar jij probeert op haar emotionele level mee te gaan om haar vervolgens te geven wat zij zegt dat ze wilt.

FOUT! Dat moet je dus NIET doen!


 

Elke man heeft een uitdaging met de vrouwelijke energie

 

En echt elke man die een relatie heeft klaagt hierover: “Ja, de ene keer wil ze dit, en dan wil ze weer dat, en dan zegt ze dat ze dat niet wil maar dan doet ze het wel, om vervolgens weer iets heel anders te doen, ik begrijp haar niet!”

Daar moet ik altijd hard om lachen, hoe irritant ik het zelf ook vind, want ook al weet ik theoretisch heel goed hoe het wel en niet werkt, denk ook ik als man in eerste instantie: “oke, als je dit wilt, dan geef ik je dit”, want dat is simpelweg hoe wij mannen denken.

Maar het kan eigenlijk een stuk makkelijker en een stuk gestroomlijnder, want ook zij wilt helemaal niet dat je haar geeft wat ze wilt, want ze wilt namelijk dat jij haar geeft wat ze nodig heeft!

Er is een veel voorkomend gezegde dat wij in coaching-land gebruiken:

“Geef een vrouw niet wat zij wilt, maar geef haar wat zij nodig heeft. Als jij een vrouw geeft wat zij nodig heeft dan geeft zij jou wat jij wilt”


 

Als jij een vrouw geeft wat zij nodig heeft, dan geeft zij jou wat jij wilt

 

Als jij als man achter jouw vrouw aan gaat lopen stuiteren om haar te geven wat jij denkt dat zij wilt, dan schiet je van links naar rechts en op en neer en maak jij jezelf net zo gek als hoe gek zij zichzelf maakt.

Dat moet je dus NIET doen, want jij hoort als man met beide benen op de grond te staan. Jij moet als een rots in de branding zijn en haar “baken van stabiliteit”.

Zij wilt bij jou de stabiliteit ervaren die zij nodig heeft met haar chaotische vrouwelijke energie. Jij kan haar dus niet geven wat zij wilt, maar jij moet haar geven wat zij nodig heeft.

Hoe weet je dan wat zij nodig heeft?

Ik zal je een voorbeeld geven: soms komt jouw dame naar je toe met een probleem en heeft zij bijvoorbeeld iets meegemaakt op haar werk. Ze verteld jou haar verhaal en dat klinkt dan natuurlijk enorm dramatisch in onze oren en het verhaal gaat in onze mannelijke beleving echt helemaal nergens naar toe.

Wat doen wij als man? Wij gaan luisteren naar verschillende kernpunten die ons vertellen waar er mogelijk iets verbeterd moet worden en vervolgens komen wij met oplossingen waar zij iets mee zou moeten kunnen.

Zij doet daar vervolgens natuurlijk helemaal niets mee, wat ons weer frustreert.


 

Maar wat wil een vrouw dan echt?

 

Maar wat is er nou gebeurt? Zij maakt dus op haar werk het een en ander mee en komt vervolgens met dat drama verhaal naar jou toe. Zij wilt helemaal niet dat jij haar oplossingen geeft om die drama op te lossen, want zij wilt die drama helemaal niet oplossen.

Vrouwen houden nou eenmaal van drama en hebben drama nodig zoals wij mannen zuurstof nodig hebben.

Zij wilt gewoon haar verhaal kwijt en vervolgens wilt zij dat jij haar haar beetpakt en even een tijdje vasthoudt terwijl je haar een dikke knuffel geeft. Dan komt zij weer even met beide benen op de grond terecht en is alles weer goed.

Is het probleem opgelost? Nee! Maar voelt zij zich weer goed? Ja!


 

Jij hoeft de problemen van een vrouw helemaal niet op te lossen

 

En dat is alles wat jij hoeft te doen als man, hoe onproductief het in onze ogen ook is. Maar moet je opletten, want als jij de volgende dag aan haar vraagt hoe het op haar werk was, dat ze antwoord met “oh ja, prima hoor, het was heel gezellig”.

En als jij haar vraagt hoe het dan met dat probleem van gisteren was, dan zegt ze “oh ja, prima joh”.

Of, als zij bijvoorbeeld loopt te zuchten over wat ze moet koken omdat ze niet weet wat jullie moeten eten vanavond. Dit is iets wat veel mannen wel herkennen.

Zeg dan bijvoorbeeld NIET, “ja, ik weet het ook niet”, want dan laat je haar doormodderen in haar vrouwelijke twijfelachtige besluiteloosheid. Zeg dan gewoon “ik heb trek in dit, punt”. Dat geeft haar de stabiliteit die ze op dat moment nodig heeft om weer vooruit te kunnen.

Je moet snappen dat jij als man, haar baken van stabiliteit moet zijn. Als ik echt helemaal zou moeten trechteren en tot een kernpunt zou moeten komen, dan is “stabiliteit” dat kernpunt.


 

Een vrouw zoekt stabiliteit, duidelijkheid, comfort en veiligheid bij haar man

 

Zij heeft stabiliteit van jou nodig en niet nog meer onduidelijkheid van jou. Dat is een kernprincipe die ik aanhoud in mijn relaties met vrouwen. Ik bied emotionele stabiliteit, zo goed als ik dat kan bieden.

Als jij een vrouw geeft wat zij nodig heeft, dan geeft zij jou wat jij wilt.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Ook minimaal 500% beter worden met vrouwen?
Klik hieronder op de knop en lees meer over onze Mastercourse “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Emotionele En Psychische Mishandeling Door Vrouwen   Dit is een vraag die gesteld werd door een man: Ik weet niet...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!