Gedumpt door mijn verloofde

Gedumpt door mijn verloofde

Ik Ben Gedumpt Door mijn Verloofde

Dit is een verhaal welke ik op het internet tegenkwam:

Mijn verloofde verbrak iets meer dan een week geleden onze relatie via FaceTime. We zijn 6,5 jaar samen geweest en hebben over het algemeen een goede relatie gehad. 

We zijn niet vreemd gegaan en hadden ook nooit ruzies. Om een lang verhaal kort te maken we zijn uit elkaar gegaan na een ruzie veroorzaakt doordat zij geïrriteerd raakte omdat ik geïrriteerd was over het feit dat we nog niet zijn verhuisd en dat dit een aantal keren vooruit werd geschoven door COVID. 

Tijdens de FaceTime dacht ik er niet aan om haar te vertellen dat we dit niet zo aan de telefoon moeten doen, want we hadden elkaar persoonlijk moeten ontmoeten om te praten. 

Ze zei dat ze soms de behoefte had om weer single te zijn, maar zei ook keer op keer dat ze het toch niet wist. Ze zei dat ze van me hield, maar dat ze wou dat ze het goede had zonder het slechte. 

Ik heb twee keer geprobeerd te teksten om af te spreken, maar ik krijg geen antwoord. Ze post wel op haar Instagram en ik weet zeker dat ze dat doet omdat ze weet dat ik het dan zal zien (ze plaatst namelijk meestal nooit op social media). 

Ik denk erover om naar haar huis te gaan (ze woont nu bij haar ouders) om hopelijk persoonlijk te kunnen praten en de ring terug te geven. 

Wat zou jij doen? Ik denk erover om vandaag te gaan. Elk advies wordt op prijs gesteld!


Wanneer het erop lijkt dat zij zich niet meer aangetrokken tot hem voelt

Mijn zienswijze hierop:

Het lijkt erop dat ze in eerste instantie niet heel erg aangetrokken tot hem is. Ze is niet heel erg emotioneel gemotiveerd om bij hem te zijn.

De reden waarom ik dat denk is omdat ze een reden gebruikt die naar mijn mening niet zoveel stof had hoeven doen opwaaien. 

Nu zijn of waren ze dus verloofd en om zo’n verloving af te spreken met elkaar, ook al verandert er in feite niet heel veel voor beiden op het moment dat ze verloofd zijn, dat kan een persoon toch enorm aan het denken zetten.

Je spreekt namelijk wel een “commitment” met elkaar af. En ook al is het niet meer dan een mondelinge afspraak die je met elkaar maakt, zet het je toch wel aan het denken. 

En het zijn dit soort momenten wanneer je vaak ziet dat een van de twee personen er eigenlijk achter komt dat ze niet zo heel erg aangetrokken meer zijn tot de andere persoon.

Want op het moment dat je zo’n commitment aangaat, hoe leuk het op dat moment ook is, ga je toch nadenken over de langere termijn en ga je jezelf bepaalde dingen afvragen.

De meest gestelde vraag op dit moment is dan ook:

Is dit de persoon met wie ik de rest van mijn leven wil spenderen? 

En het is deze vraag die een heleboel in beweging zet, want als de persoon of de vrouw in dit geval een mogelijke “ja” niet kan onderbouwen met een emotionele motivatie, dus dat ze op emotioneel level ervaart dat ze bij hem wil zijn, dan moet ze het dus proberen te onderbouwen met “logica”. En we weten inmiddels allemaal dat vrouwen helemaal niet zo op logica bouwen, want zij bouwen veel meer op de emoties die ze voelen!

Dus op het moment dat ze zichzelf afvraagt of dit de man is met wie ze de rest van haar leven wil blijven gaat ze daarover nadenken. Maar als zij zich NIET meer emotioneel aangetrokken voelt tot die man, is het voor haar HEEL moeilijk om met rationele redenen te komen WAAROM ze bij hem moet blijven, want ZE VOELT NIETS!

Dus, wat gaat ze nu automatisch doen? Ze gaat met redenen komen om te verklaren aan zichzelf waarom ze niets voelt en als een persoon op zoek gaat naar redenen dan gaat die persoon deze rijkelijk kunnen vinden.

Dit is dan ook precies wat ik denk dat er gebeurt is hier.

Want de reden die ze gebruikt om aan zichzelf te verklaren waarom ze de relatie moest verbreken had helemaal GEEN issue geweest al had ze zich nog WEL aangetrokken tot hem gevoeld. Dan had hij nog wel een jaar kunnen klagen over dat ze nog niet hebben kunnen verhuizen.

 

 


Alles valt of staat met aantrekkingskracht

Dus ook hier en ik blijf het herhalen tegen iedereen en tijdens veel webinars en coaching sessies, alles valt of staat met “aantrekkingskracht”.

Zonder aantrekkingskracht wilt de vrouw geen moeite doen om de connectie verder op te bouwen, want ze wordt daar niet emotioneel toe gemotiveerd.

Ze voelt de emotionele drang niet om te werken aan het versterken of opbouwen van de connectie op een intieme manier!

Dus nu we dit weten, wat zou hij nu het beste kunnen doen?

Naar mijn mening moet hij haar de ruimte geven.

Hij moet haar de ruimte geven zodat zij de kou kan voelen die dat gat achterlaat. Zij moet hem gaan missen, want iemand missen is een emotionele reactie en dat is wat zij moet meemaken, want anders ervaart ze niet op een emotioneel level wat hij voor haar betekende.

En hier maken veel mannen een enorme fout. En dat is, dat ze gaan lopen JAGEN naar wat er van ze wegloopt. Wat gebeurt er op dat moment, de vrouw in dit geval die gaat alleen maar harder weg willen lopen, want ze wordt achterna gezeten door iemand voor wie ze niets lijkt te voelen.

Dus nu is het als man enorm belangrijk dat je NIET achter haar kont aan gaat lopen. Maar dat je haar de ruimte geeft en dat jij je gaat focussen op dat waar jij jezelf altijd op moet focussen namelijk: het opbouwen van jouw eigen leven (met of zonder haar) en het leven van jouw leven en het worden van jouw meest aantrekkelijke zelf.

Hij moet haar de kans geven om hem te missen, want dat voelt ze op een emotioneel level en vervolgens zal zij zelf de keuze moeten maken om hem op te zoeken. 

Als hij met haar gaat praten dan vermoed ik dat hij gaat lopen pushen en dat zij zich eigenlijk alleen maar verder van hem wilt afkeren. Dus dat gaat sowieso een negatief effect hebben.


Leer wat aantrekkingskracht is

Daarom, ik zeg tegen iedereen en ik blijf herhalen, LEER WAT AANTREKKINGSKRACHT IS! 

Versieren is helemaal niet zo moeilijk, maar het bewust emotioneel beïnvloeden van een vrouw om haar op langere termijn tot jou aangetrokken te houden dat is een heel ander spelletje.

Telefoonnummers scoren of neuken is niet zo moeilijk, want elke Jan Doedel met slechte pickup vaardigheden kan vrouwen neuken. Maar als jij een mooie vrouw emotioneel aangetrokken en connected wilt houden op de langere termijn, dan zul jij je moeten gaan verdiepen in het creëren van aantrekkingskracht in tegenstelling tot het leren van direct game pickup.

Want anders denk je goed te zijn met vrouwen, maar je bent alleen maar goed in het scoren van chicks en vervolgens in een relatie krijg jij alsnog de klappen van links en rechts omdat hier hele andere kennis en vaardigheden voor nodig zijn.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

 

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!