Emotionele Gijzeling Door Een Vrouw

20 feb, 2022

Emotionele Gijzeling Door Een Vrouw

Emotionele Gijzeling Door Een Vrouw

Wanneer jij je door de emotionele ups and downs van een vrouw laat sturen dan stap je letterlijk uit jouw frame (uit de “orde) en in haar frame (in de “chaos”).

Dat is het moment dat je reactief bezig bent, want je bent als een kat op hete kolen heen en weer aan het springen omdat het heet wordt onder je voeten. 

Je voelt haar prikken en gebaseerd op de emotie die jij voelt ga jij schrikachtige bewegingen maken.

Je staat dus niet meer met beide benen op de grond. Je staat niet meer in jouw mannelijke kracht. Je bewandeld niet meer jouw mannelijke pad.

Gemotiveerd door haar emotionele ups and downs beweeg jij je heen en weer en op en neer. Terwijl jij dat doet en je gemotiveerd wordt door haar en jij mogelijk denkt hier goed aan te doen, ben je jouw relatie hiermee alleen maar aan het afbreken!

Want terwijl jij denkt dat je haar een plezier doet door achter haar aan te springen en dat waarschijnlijk doet met de beste bedoelingen, wilt zij helemaal niet dat jij dat doet, want zij hoopt erop dat jij er juist voor zorgt dat zij met beide benen weer op de grond terecht komt!

Daarvoor heeft ze een relatie met jou, omdat ze jouw mannelijke “orde” en kracht, afbakeningen, grenzen, en sturing nodig heeft!

Dus jij kunt je niet emotioneel het bos in laten sturen door een vrouw!

Waar vrouwen van nature ook heel goed in zijn is, wat ik noem, het “emotioneel gijzelen van mannen”.Wanneer jij iets “verkeerds gedaan hebt” of iets hebt gedaan wat zij niet goedkeurt of niet leuk vindt dan kan het zo zijn dat ze dat tegen je gaat gebruiken.


Ze gaat dan op verschillende manieren proberen om jou emotioneel te raken zodat jij je “slecht voelt”. En ook al brengt haar dat geen directe blijdschap, dan heeft ze in elk geval het idee dat ze jou terug heeft kunnen pakken.

Dit is trouwens super dom, want niemand wint hier iets mee en ook zij niet, maar toch is dit wat vrouwen doen… en mannen die een bitch zijn.

 


Weet als man te blijven staan in jouw Mannelijke kracht, want dat heeft een vrouw nodig in haar partner

En daarom zul je 1000% ownership moeten nemen over alles wat jij doet!

Jij zult voor 1000% achter jouw beslissingen en acties moeten staan of het nou een positieve of negatieve uitkomst heeft voor jou of voor haar.

Jij kunt je geen emotioneel schuldgevoel laten aanpraten of haar toestaan dat zij iets emotioneels tegen je gebruikt en je op die manier emotioneel gijzeld.

Daar hebben jullie beiden echt helemaal niets aan, jij niet en ook zij niet!

En ja, ze zal het proberen, want ze zal je proberen emotioneel te manipuleren en jou van je pad af te trappen.

Maar zodra jij haar die kracht geeft en zij merkt dat jij buigt onder haar emotionele druk dan is dat het moment dat ze haar respect voor jou verliest.

En vervolgens wordt ook haar aantrekkingskracht voor jou minder.

Want een man die ze niet oprecht respecteert zal ze ook niet oprecht aantrekkelijk kunnen vinden en er een oprecht verlangen bij ervaren.

Dus je kan je niet van jouw pad af laten jagen door de emotionele ups en downs van een vrouw en je kunt jouw leven niet leven met een schuldgevoel.

Dat gaat jouw leven namelijk emotioneel in disbalans brengen en een man in disbalans is per definitie on-aantrekkelijk voor een vrouw.

Blijf dus staan op jouw plek, blijf jouw pad bewandelen, blijf gegrond, blijf in jouw mannelijke energie staan en neem 1000% verantwoording voor wat je doet en voor de beslissingen die je maakt.

Wanneer een vrouw die gezonde weerstand bij jou voelt, de controle die jij hebt over jezelf en over jouw leven, dan gaat zij zich weer veilig kunnen voelen bij jou en diep  van binnen weet zij dan dat jij alles onder controle hebt. 

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!