Een Vrouw Zal Nooit Veranderen

Een Vrouw Zal Nooit Veranderen

Wij mannen moeten stoppen met hopen dat vrouwen anders zullen worden! Wij mannen moeten stoppen met hopen dat vrouwen minder emotioneel zullen reageren. Wij mannen moeten stoppen met hopen dat vrouwen ons beter zullen gaan snappen en dat vrouwen onze mannen logica volledig zullen gaan begrijpen. 

Wij mannen moeten inzien dat vrouwen niet zullen veranderen en zich zullen gedragen zoals wij mannen dat zouden doen.

Wij zijn mannen en zij zijn vrouwen en we zijn gewoon verschillend. Wij horen man te zijn met onze positieve en in hun ogen negatieve karaktereigenschappen en zij horen vrouw te zijn met al hun positieve en in onze ogen negatieve karaktereigenschappen. Want je ziet namelijk wat er gebeurt met vrouwen die zich mannelijk gedragen…

Ze ontwikkelen harde en mannelijke karaktereigenschappen. Ze krijgen een grote mond en gebruiken straat taal. Ze dagen je uit op een harde mannelijke manier en proberen dominant over te komen om een “frame spelletje” van je te winnen (wie heeft er een sterker frame, jij of zij). 

Ze verliezen hun vrouwelijkheid, ze verliezen hun gemoedelijke en hun zorgzame eigenschappen. Ze lopen rond als mannen, in kleding van mannen, hun haar kort geknipt als mannen en drinken bier als mannen. En zo lopen er aan de andere kant natuurlijk ook mannen rond met veel te vrouwelijke eigenschappen.

En beiden, mannen en vrouwen lijken momenteel de weg kwijt te zijn en niemand is oprecht gelukkig.

Maar om terug te komen op het punt waarmee ik begon, haha…

Ik vind dat jij als man gewoon oprecht in jouw mannelijkheid moet blijven staan. En dat je niet van een vrouw moet verwachten of erop moet gaan hopen dat zij zal gaan veranderen, want door te veranderen zal ze jou dan eventueel minder emotioneel kunnen raken. 

Want dat is de echte issue hier, dat ze jou emotioneel raakt! En jij wilt dat niet dus jij hoopt van haar dat ze jou minder gaat raken, maar dat is verkeerd om denken.

Wat jij moet willen is dat zij gewoon oprecht en op en top vrouw is met al haar uitdagende uitingen. Jij moet ervoor zorgen dat jij daar mee om kunt gaan en dus zul jij emotioneel moeten groeien. Jij zult die rots in de branding moeten zijn. 

Een vrouw is “chaos” (de een meer dan de ander) daarom weten ze nooit wat ze zelf willen en jij moet “stabiliteit” zijn. Jij moet kunnen blijven staan op twee benen en die beslissingen maken. En ja soms is dat super moeilijk en soms is dat bloed irritant, maar het is wat het is en het is wel waar jij mee om moet kunnen gaan als man zijnde met een vrouw in jouw leven.

Dus, of besluit dat de waarde die een vrouw met zich meebrengt niet opweegt tegenover alle bullshit die ze met zich meebrengt en wordt single. Of leer ermee omgaan op een correcte manier.

Kijk, een van de dingen die er voor zorgen dat zij zich op een negatieve manier naar je uit, is doordat zij een emotionele chaos beleefd. Dit zal alleen verminderen en verdwijnen op het moment dat jij als een onbeweeglijke rots in de branding blijft staan op jouw plek.

Dus zij komt als een tsunami op jouw af, zij knalt haar golven tegen je aan en jij blijft onbeweeglijk in jouw mannelijkheid staan. Jij reageert NIET op alle bullshit die ze jouw kant op bombardeert waarmee ze jouw mannelijkheid aan het testen is. We noemen dit ook wel een “Shit Test”.

Heel veel van de communicatie die een vrouw jouw kant op stuurt zijn shit tests, ofwel “Testen Op Mannelijkheid”.

Als jij emotioneel gaat reageren net zoals zij doet, dan schiet jij dus in jouw vrouwelijkheid en dan verlies je de test. Verlies genoeg van deze testen en jouw aantrekkelijkheid gaat omlaag.

Maar als jij als een onbeweeglijke rots in de branding blijft staan, dan zal zij merken dat al haar emotionele stormvloed jou niet in beweging brengt. Ze zal op een gegeven moment merken dat het verpeste energie is van haar kant en dan zal ze op een gegeven moment kalmeren.

Op het moment dat ze kalmeert is dat het moment dat jij haar beloont voor het “kalm zijn”. Want nu vertoont ze correct en door jou als man geaccepteerd gedrag, dus nu kun je haar daarvoor belonen.

Nu kun jij weer normaal met haar communiceren, dus nu pak je haar vast en je geeft haar een dikke knuffel. Want door te knuffelen maak je de “knuffelhormoon” bij haar vrij en dus zal zij zich goed voelen. 

Ze wordt nu dus op een positieve manier door jou beïnvloed en als je dit vaker en vaker op deze manier doet zul je merken dat haar gedragskenmerken niet direct veranderen, maar dat ze zichzelf sneller en sneller zelf gaat corrigeren. Omdat ze onbewust weet dat haar foute gedrag haar geen beloning oplevert en correct gedrag wel.

Dus, niet hopen dat ze zal veranderen, want zij zal namelijk niet veranderen. Maar jij kunt haar gedrag wel beïnvloeden.

Maar als jij maar lang genoeg bereid bent om tijd en energie te investeren, dan zul je haar gedrag wel kunnen beïnvloeden. Maar jij moet bepalen in hoeverre dat voor jou het gedrag gaat opleveren wat je zoekt in een relatie en of dat jouw investering van tijd en energie waard gaat zijn.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de knop en krijg direct toegang tot
de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!