Een Vrouw Verlangt Naar Kracht!

30 jan, 2021

Een Vrouw Verlangt Naar Kracht!

Heb jij te maken met een relatiebreuk?

Wat mannen doorgaans bezighoud na een relatiebreuk is de vraag “hoe heeft deze relatiebreuk kunnen gebeuren?”

En nu kunnen er een hele reeks aan overduidelijke redenen zijn waardoor een vrouw ertoe besluit om een man te dumpen, of  er zijn slechts enkele hele onduidelijke redenen waardoor een vrouw een relatiebreuk veroorzaakt.

Maar om je toch op weg te helpen…


Een Vrouw Verlangt Naar Een Man Met Innerlijke Kracht

Wat je moet begrijpen is dat vrouwen niet zo denken zoals wij mannen dat doen. Vrouwen zijn anders geprogrammeerd dan wij mannen dat zijn en hoe sneller je dat begrijpt en kan accepteren de te sneller jij je over jouw relatiebreuk heen kunt gaan zetten.

Het zit in een vrouw haar natuur om aangetrokken te raken tot de best mogelijke relationele optie, de best mogelijke optie die zich in haar sociale omgeving begeeft, en welke zij in staat is om tot zich aan te trekken. 

En de best mogelijke optie voor een vrouw is de man in haar nabijheid die een bepaald level van kracht uitstraalt en die een bepaald level van financiële middelen bezit. 

Hoe overwin je een relatiebreuk


Een vrouw veracht mannen met een zwak innerlijk

Zij moet er namelijk voor zorgen dat zij een relatie aangaat met een man die haar en haar mogelijke toekomstige kinderen kan “beschermen” en “voor ze kan zorgen”.

En in elke relatie die jij tot nu toe hebt gehad heb jij die kwaliteiten kunnen demonstreren anders had ze zich niet aangetrokken tot jou gevoeld. Vergeet dat romantische beeld dat het gaat om “liefde” en om jouw “zachtaardige of lieve karakter”, zoals je in films wordt aangeleerd.

Daar gaat het in de natuur niet om, want daar gelden hele andere regels als welke je in de romantische Hollywood films ziet.

En in de relaties van jou die jij had in het verleden is er een grote kans dat jij op verschillende manieren bent gaan communiceren naar haar toe waarin je niet die krachtige man was waar zij naar op zoek is.

Dat jij niet de man bent die haar gaat kunnen bieden waar zij van nature naar op zoek is en dat zij daarom langzaam aan steeds minder en minder gemotiveerd werd om jou aantrekkelijk te blijven vinden.


Als man is het enorm belangrijk om innerlijke kracht te ontwikkelen

Nogmaals, er is een grote kans dat het op die manier is gegaan, maar dat hoeft natuurlijk niet altijd 100% zo te zijn. Het kan natuurlijk ook gewoon aan haar hebben gelegen, maar het is vaker wel dan niet zo dat vrouwen degene zijn die de keuze maken in de relatie.

Dus zo lang als jij kunt zul je te allen tijde jouw waarde als man moeten laten blijken in alle onderdelen van jouw leven, want dit zal signalen haar kant op sturen en haar brein zal die signalen ontcijferen en mee nemen in allerlei berekeningen.

En gebaseerd op de uitkomst van die berekeningen zal ze jou aantrekkelijk vinden of niet.


Vrouwen testen jou continue en blijvend op jouw mannelijke kracht

En dat is ook waarom vrouwen zo blijven testen en ons uit blijven proberen en voor ons mannen compleet onlogische dingen doen.

Zij is namelijk continu aan het testen of jij als man, jouw mannetje weet te staan, of jij die rots in de branding blijft, of jij nog steeds die man bent die er voor haar en haar nakomelingen kan zijn en voor hun kunt blijven zorgen en er voor kan blijven zorgen dat zij veilig zijn.

Dus, ben jij die krachtige man die op weg is naar zijn doelen en de touwtjes in eigen handen houdt?

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Ook minimaal 500% meer succes met vrouwen?
Klik op de knop en lees meer informatie over de
“Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Emotionele En Psychische Mishandeling Door Vrouwen   Dit is een vraag die gesteld werd door een man: Ik weet niet...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!