Drie Seconden Regel

Drie Seconden Regel

Ken jij de Drie Seconden Regel?


De drie secondenregel, velen hebben er wel van gehoord en velen passen hem ook daadwerkelijk toe. Voor diegene die er nog niet van gehoord hebben zal ik hem nu eerst eens kort uitleggen op een manier waarop bijna iedereen hem (verkeerd) interpreteert en daarom dus ook verkeerd toepast.

Hier gaan we:

“Als je een vrouw ziet staan waar je op af wilt stappen, dan besluit je binnen drie seconden dat je het gaat doen en onderneemt vervolgens actie en stapt op de vrouw af. 
Dit om er voor te zorgen dat jouw kans op Approach Anxiety of Aanspreek Angst afneemt, want je hebt  op deze manier geen tijd om over alle mogelijke “doom scenario’s” na te denken.” 

Zoals hier beschreven wordt hij dus vaak geïnterpreteerd en toegepast. Als je hem zo leest dan komt deze vuistregel ook redelijk logisch over natuurlijk en zo op het eerste gezicht lijkt er dus ook niets mis mee te zijn… 

Werkt de Drie Seconden Regel wel goed op deze manier?

Nu heb ik hier veel over nagedacht, want op deze manier gebruikte ik de regel ook in het verleden, maar ik merkte dat deze weinig tot geen werking had op het A.A. (Aanspreek Angst) gevoel wat ik ervaarde en dat dit gevoel zich gewoon nog steeds meester van mij leek te maken. 

Want wat gebeurde er nou? Ik zag altijd de leukste vrouwen staan, aan de andere kant van de bar of de club! 

Ik besloot altijd wel vrij snel dat ik er heen ging om met ze te praten, maar het duurde altijd erg lang voordat ik mij door de menigte van vele mensen geworsteld had en in die tijd dat ik er over deed om naar de set te gaan had het wel bekende A.A. mijn interesse in de dames al opgevreten en uitgespuugd!!! Ik boog vervolgens af, een andere richting in, en ik opende ze gewoon helemaal niet meer. 

Op een gegeven moment had ik zo veel “approaches” (vrouwen aangesproken) gedaan dat ik wel met dat gevoel om kon gaan, maar toen ik begon met het Trainen en Coachen van cliënten merkte ik dat zij precies hetzelfde mee maakten als ik, want ik zag ze op dezelfde manier afbuigen als hoe ik dat jaren eerder ook deed. (Dat vond ik altijd wel grappig om te zien, ik zag mijzelf het gewoon doen) 

Als je lekker op dreef bent heb je de Drie Seconden Regel niet meer nodig

Hier heb ik dus op een gegeven moment helemaal niets meer mee gedaan en die drie seconde regel gooide ik de deur uit om er nooit meer over na te denken. 

Maar nu komt het… 

Een tijdje terug zat ik in Las Vegas, in een restaurant, recht tegenover het beroemde Bellagio Hotel, met de beroemde fontein show en daar zat ik te eten met Discovery en LoveDrop van The Venusian Arts. (LoveDrop is de schrijver van de boeken The Mystery Method en Revelations en een van mijn eerste mentoren in The Game

Ik sprak met LoveDrop over de drie secondenregel en vertelde hem dat het, op de manier zoals ik hem begreep, helemaal niet leek te werken.
Hij kwam vervolgens met de correcte interpretatie van deze regel waardoor ik er in één keer weer helemaal in geloofde! Hij legde hem uit als volgt:

“De 3 secondenregel staat voor niets meer en niets minder dan…dat jij NIET langer dan 3 seconde NIET in set bent. Hierdoor begeef jij je ten allen tijde in set en ben je constant aan het praten met iedereen om je heen.

Dit kunnen mannen of vrouwen zijn, het maakt niet uit, als je maar aan het socialiseren bent! Want als jij constant aan het praten bent met mensen, je omdraait en weer verder praat met anderen dan geef je jezelf helemaal geen tijd om ook maar een klein beetje A.A. te ervaren.

En je bent op een hoger niveau aan het gamen, want in plaats van jezelf te verraden door alleen met de vrouwen te praten, praat je met iedereen waardoor je geen Player lijkt maar een Sociaal en interessant persoon die met iedereen een praatje maakt, waardoor jouw waarde op verschillende manieren omhoog geknald wordt” 

Ik leerde de correcte interpretatie van de Drie Seconden Regel

Toen hij me de drie secondenregel op deze manier vertelde, kwam deze “regel” weer een stuk logischer over en was het plotseling iets waar ik weer heil in zag! Hij was weer waardevol om uit te leggen aan de mannen om mij heen. 

Ik hoop dat ik jou met deze “juiste” interpretatie van de “Three Second Rule” een betere uitleg heb kunnen geven over hoe hij het meest effectief werkt en dat je hierdoor geïnspireerd bent geraakt om actie te gaan ondernemen en deze regel gaat gebruiken tijdens de keren dat je op pad gaat!

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk 

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de knop en krijg direct toegang tot
de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

Hoe spreek ik een vrouw aan

Hoe spreek ik een vrouw aan

Hoe spreek ik een vrouw aan? Een van de meest gestelde vragen is “Hoe spreek ik een vrouw aan?” of “Hoe kan ik een...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!