Doe DIT Als Zij haar Interesse Verliest!

Doe DIT Als Zij haar Interesse Verliest!

Wij mannen lijken allemaal dezelfde fouten te maken wat dit betreft en dat heeft te maken met onze mannelijke natuur, onze mannelijke energie.

Het moment dat zij haar interesse lijkt te verliezen en ze haar aandacht langzaam aan van ons wegneemt, dan voelen we die kou of die leegte die over blijft.

Dat geeft ons een signaal dat er iets aan de hand is en wij schieten dan vervolgens meteen in een modus waarin we onze mouwen opstropen en aan de slag willen gaan.

We gaan op dat moment aan de slag richting de dame om te kijken of we dat wat “kapot aan het gaan is” kunnen gaan repareren. Maar door dat te doen en onze aandacht meer op haar te focussen doen we meteen iets dat heel onaantrekkelijk is voor vrouwen.

We worden: behoeftig, jaloers, gretig en gaan lopen drammen en sommige mannen raken zelfs obsessief en gaan allerlei rare dingen doen om de gedragsverandering die zij demonstreert en welke hij ervaart terug te draaien naar iets wat voor hem weer comfortabel voelt.

Maar wat je goed moet begrijpen is dat dit allemaal enorm ON aantrekkelijke uitingen zijn die jij als man laat zien. Het zijn de uitingen of het is het gedrag van een onaantrekkelijke man.

Zij voelt zich niet alleen maar onder druk gezet door jou, maar ze ervaart ook nog eens allerlei onaantrekkelijke signalen die jij uitstuurt waardoor ze zich nog minder tot je aangetrokken voelt.

Dus, terwijl jij goed bezig denkt te zijn, duw je haar alleen maar verder weg!

Wat je naar mijn mening veel beter kunt doen is zelf jouw aandacht van haar wegnemen. Je zult heel erg tegen jouw intuïtie in moeten gaan hierin.

Kijk het is een wetenschappelijk vastgesteld feit dat vrouwen zich meer aangetrokken voelen tot mannen van wie ze onduidelijke signalen krijgen. Dus in plaats van haar nog meer duidelijkheid te geven dat zij de vrouw is voor jou, door je nog meer op haar te focussen, geef haar die onduidelijkheid!

Dus iets in de trend van “oké, jij trekt je terug… ik ga mijn ding doen en ik hoor het wel van je. Doei!” En vervolgens ga jij jezelf weer op de rails zetten en ga je indirect hele belangrijke signalen haar kant op sturen waaruit blijkt dat jij een aantrekkelijke man bent en dat de mogelijkheid bestaat dat ze JOU kwijtraakt!

Zij zal zich namelijk moeten gaan realiseren dat de mogelijkheid bestaat dat ze jou aan het kwijt raken is. En dat zal ze alleen op emotioneel vlak kunnen ervaren als jij de juiste waarde bezit die zij als vrouw wilt hebben, en als je dit uitstraalt!

Zodra ze dat emotioneel ervaart zal ze geheel op een natuurlijke manier jouw kant op gaan bewegen. Maar dan moet je haar wel die mogelijkheid geven door niet achter haar reet aan te rennen, door jouw aandacht weg te nemen en door je te gedragen zoals een aantrekkelijke man zich gedraagt!

Weet je, het zou zoveel makkelijker zijn om dit te begrijpen als je zou weten wat jij als man moet doen om aantrekkingskracht te genereren bij vrouwen. Ik weet dat je de mastercourse nog niet hebt gevolgd en nu snap je dat het dom is om dat niet te doen!

Als jouw relatie je zoveel waard is dat je er zoveel stress van ervaart op het moment dat je jouw relatie dreigt te verliezen, zou het dan niet ENORM SLIM zijn om tijd te investeren in deze zaken?

Weten wat je precies moet doen om een vrouw tot je aan te trekken en haar emotioneel zo gestimuleerd te krijgen zodat ze jouw kant op komt, dat ze jou interessant gaat vinden, aantrekkelijk gaat vinden en zich wilt binden aan jou. Dat gaat je zoveel duidelijkheid geven over waarom jij je vriendin aan het verliezen bent.

Als je de stappen zou kennen die jij moet zetten om haar emotioneel te beïnvloeden om jou aantrekkelijk te vinden, dan weet je ook wat je doet om ervoor te zorgen dat ze jou onaantrekkelijk gaat vinden. Heel simpel!

Want nu zit je in de stress omdat je niet begrijpt wat er gebeurt, maar je voelt dat zij zich langzaam aan van jou weg aan het draaien is. Maar als jij het hoe en wat zou weten, dan had jij al veel eerder actie kunnen ondernemen en had jij nu minder stress gehad.

Dus mijn tips aan jou zijn:

1 – Niet achter haar kont aanlopen.

2 – Richt jouw aandacht niet op haar, maar op jezelf. Dit om jezelf recht op de rails te trekken.

3 – Meld je nu direct aan voor de mastercourse Aantrekkingskracht! Dit kost je slechts €1,- voor de eerste maand, dan kun je proeven van de enorme waarde die het je gaat brengen en je kunt het alsnog te allen tijde stopzetten. Je zit dus nergens aan vast.

Maar leer die materie, want het is allemaal gebaseerd op wetenschappelijke feiten!

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de link en krijg direct toegang tot de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Emotionele En Psychische Mishandeling Door Vrouwen   Dit is een vraag die gesteld werd door een man: Ik weet niet...

Mannen Die Vrouwen Haten

Mannen Die Vrouwen Haten

Mannen Die Vrouwen Haten   Je ziet ook steeds meer mannen die echt letterlijk op een hatende manier over vrouwen...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!