Direct Of Indirect

20 mrt, 2022

Direct Of Indirect

Direct of Indirect?

Een discussie die erg veel gevoerd wordt is de discussie over welke “game stijl” nu beter is, Direct of Indirect? En een vraag die ik redelijk vaak te horen krijg is welke vorm van Game ik persoonlijk gebruik.

Voor degenen die niet weten wat daarmee bedoeld wordt zal ik het even kort uitleggen:

Met Direct Game wordt het volgende bedoeld:

Je ziet een vrouw die je aantrekkelijk vindt en je stapt op haar af en meteen vanaf het begin laat je blijken dat je haar aantrekkelijk vindt.

Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen “Hey, ik zag je hier staan en vind je er leuk uitzien dus ik wilde je even komen ontmoeten” en vervolgens stel je jezelf voor.

Dus je laat meteen vanaf het begin jouw intenties blijken en je bent heel “direct” in jouw aanpak.

Het is dus een heel rechttoe en rechtaan aanpak!

Met Indirect Game wordt het volgende bedoeld: 

Je ziet een vrouw die je aantrekkelijk vindt en je stapt niet direct op haar af, maar je gaat de sociale omgeving beïnvloeden en “evolutionaire aantrekkingskracht schakelaars aanzetten” om een bepaalde mate van interesse of “aantrekkingskracht” te genereren.

Indirect Game is dus meer een schaakspelletje dat je speelt!

Nu ben ik inmiddels 10+ jaar actief in “The Game” en heb ik vele grote namen ontmoet, heb ik er met veel getraind en heb ik er veel in het veld actief gezien.

Mannen zoals Zan Perrion, Johnny Soporno, Adam Lyons, Neil Natura, Lovedrop, Abdel Karisma, Badboy, alle Nederlandse namen die er toe doen. 

En werk ik momenteel samen met Shaun Michael (Discovery) en de Grandfather van de community zoals wij hem momenteel kennen, Mystery!

Ik heb dus veel stijlen voorgeschoteld gekregen, ik heb veel stijlen gezien, ik heb zelf veel verschillende dingen uitgeprobeerd en dat zal ik blijven doen want dat vind ik belangrijk!

Dus naast het feit dat ik mijzelf enorm geschoold heb in “INDIRECT” game ben ik van nature een enorme liefhebber van direct!

Ik zelf ben begonnen met Indirect, want het eerste dat ik tegenkwam was The Mystery Method!

Ik ben daar toen mee gaan experimenteren en gaan testen, maar ik heb dat nooit echt doorgezet, omdat ik het te omslachtig vond. Ik vond het teveel stappen om van punt A naar punt B te komen en heb toen op een gegeven moment mijn eigen stijl ontworpen.

Dit noemde ik toen de tijd de Dutch Methode en dit was eigenlijk een veel directere manier, een heel seksueel uitdagende en voor de vrouw stimulerende manier.

Het was een bepaald stappenplan waarmee ik enorm veel succes behaalde, want als ik een weekend op pad ging dan had ik genoeg solide telefoonnummers van dames om twee weken lang elke dag seks te hebben met een ander.

En dat is dus soms ook wat er gebeurde en dan had ik echt een agenda nodig om alles in goede banen te leiden, haha!

Maar daar gaf ik dus enkele jaren trainingen in, maar dit is wel echt al een aantal jaren terug.

Maar ik verzon dus mijn eigen stijl, omdat ik de Mystery Method te moeilijk vond en ik ben me toen gaan focussen op dat waar mijn verlangens mij toe dreven en dat was om gewoon lekker veel seks te hebben. 

Dus mijn methode werd een “Seksueel Directe Methode”.


De Directe Methode is geen garantie voor de lange termijn

Op een gegeven moment, nadat ik al een aardige tijd trainingen gaf, merkte ik dat er klanten waren waarmee ik gewerkt had die wel bepaalde resultaten behaalden, maar op een gegeven moment terug kwamen bij me omdat ze niet de resultaten behaalden waar ze eigenlijk echt naar verlangden!

Dus toen kreeg ik te horen van:
“Ja, ik heb op 1 avond meer telefoonnummers dan ik normaal gesproken in een heel jaar had en ja ik zoen met een heleboel meiden en ja ik heb veel meer seks nu. MAAR…

De meeste meiden zie ik eigenlijk na de seks niet meer en het telefoonverkeer loopt ook al heel snel dood en ik hou er geen vriendin aan over… IK SNAP HET NIET?!”

Dus toen ben ik heel erg goed gaan nadenken, want ik had ze iets geleerd maar blijkbaar miste er ergens iets, omdat ze er toch niet alles uit wisten te halen waar ze werkelijk naar verlangden.

Toen ben ik naar mijn manier van werken gaan kijken en besefte ik mij dat deze directe manier van werken eigenlijk niets anders dan korte termijn oplossingen verzorgde!

Want het mooie aan direct is dat je heel snel weet of een vrouw je leuk vindt of niet natuurlijk en je hebt heel snel je antwoord en eigenlijk al vanaf het begin.

Want als ze je niet direct verteld dat ze bijvoorbeeld een vriend heeft om jou weg te jagen, maar het gesprek gewoon met je aangaat nadat je hebt aangegeven dat je haar leuk vindt dan is dat op zijn minst een INDICATIE VAN INTERESSE! 

Dus in principe zou je het alleen nog maar kunnen verknoeien door het fout te doen!

Maar ik greep dus op een gegeven moment weer terug naar het M3 MODEL (The Mystery Method) en ik ben deze eens goed gaan bestuderen.

En toen vielen mij een aantal duidelijke verschillen op in de manier waarop ik het spel speelde en hoe de stappen in het M3 model stonden uitgelegd.

Ik ben toen zelf  het M3 model gaan toepassen en toen kwam ik eigenlijk al snel tot enkele belangrijke conclusies en enkele duidelijke verschillen tussen DIRECT en INDIRECT.

Want terwijl direct mij veel makkelijker afging en ik veel sneller de resultaten behaalde waar ik op dat moment naar zocht vond ik indirect een stuk moeilijker en moest ik dus meer een soort van Sociaal Schaakspelletje gaan spelen en begreep ik het niet zo goed. Maar waren de resultaten via indirect KWALITATIEF GEZIEN…VEEL BETER!

Ik herken en erken de waarde in Direct Game, maar ben inmiddels zelf persoonlijk een veel groter voorstander geworden van Indirect Game! En ik ga je vertellen waarom.

En niet om de ene stijl of de andere stijl te promoten of de grond in te boren, maar ik ga gewoon enkele punten benoemen die voor mij belangrijk zijn en die overduidelijk naar voren komen.

Wat ik merk met de Direct gamers die ik altijd overal overduidelijk kan herkennen is dat ik ze altijd overal overduidelijk kan herkennen!

Want je ziet ze de ene meid na de andere aanspreken op de directe manier.

Maar als ik dat zie dan zien de andere dames in de club of bar dat natuurlijk ook! En daarmee gooi je middels direct game enorm je ruiten in!

 

Vrouwen kwalificeren jouw waarde en daar is meer voor nodig dan alleen Direct game

Want een vrouw kijkt van nature enorm naar het sociale gedrag van mannen! Dus, hoe gedraagt hij zich? En hoe gedraagt de omgeving zich naar hem? 

Want hieruit kan zij veel waardevolle informatie van aflezen waarop ze hem zal gaan beoordelen qua “aantrekkelijkheid”.

Dus wat gebeurt er nou? Jij opent verschillende sets. Dus jij loopt van set naar set en doordat bij mensen het oog wordt getrokken door beweging en jij je in een sociale omgeving van set naar set beweegt… VAL JIJ OP!

Vrouwen kijken naar je! Hetzij uit de hoeken van hun ogen, hetzij misschien onbewust, maar ze kijken! En wat ze zien zullen ze intern en onbewust door hun beoordeling filters heen laten gaan.

Dus ze beoordelen je terwijl je nog niet eens met ze hebt staan praten! Het gebeurt gewoon!

En stel je nu eens voor hoe ze jou gaan beoordelen als je van de ene set naar de andere loopt? 

Als een player! Een versierder! “heb je er weer zo een!” 

Dan zien ze ook nog eens dat de set niet opent, omdat ze jou buitensluiten. Dus je wordt afgewezen en ze zien dat die meiden in de set met elkaar gaan Girl coden, dus elkaar vreemde blikken geven.

Dus het belangrijkste wat je kunt opbouwen in een sociale omgeving ben je eigenlijk alleen maar aan het afbreken, want jouw sociale waarde daalt op deze manier!

En toen ik dat snapte ben ik meteen gestopt met het overduidelijke en directe approachen of aanspreken in sociale settings! Daar ben ik gelijk mee gestopt!

Ik ben wat dat betreft de indirecte manier gaan hanteren, omdat ik gewoon zag dat alle sets gewoon openen als ik ze indirect aanspreek!

ALLES OPENT!

En doordat de sociale omgeving, dus de andere vrouwen in de bar of club, zien dat de sets waarmee ik spreek gewoon openen en ik dus daadwerkelijk in gesprek ben met iedereen, zien ze mij niet als een versierder of player, maar eerder als een interessant persoon, want ik lijk met iedereen te kunnen praten en iedereen reageert positief op mij!

DUS MIJN WAARDE STIJGT NU!

Dat is een enorm groot en belangrijk verschil tussen de twee methodes.

Daarnaast merkte ik nog een enorm groot verschil op en dat is dat direct eigenlijk alleen werkt op een bepaald level van vrouw en dat niet alleen, maar ook in een bepaalde sociale setting!

Wat bedoel ik hiermee?

Direct aan de andere kant werkt alleen op de “onervaren vrouwen” die nog niet goed getraind zijn in de omgang met seksueel actieve mannen en het werkt tot een bepaald schoonheid level van de vrouw.

Het werkt op de 5-jes, de 6-jes en de 7-tjes en misschien een 8 die dronken en geil is, maar daar houdt het bij op!

Als jij op een consistente manier de 8-tjes, 9-ens en misschien zelfs de 10-en mee in bed wilt kunnen nemen dan zul je een heel ander spel moeten spelen!!

Want deze dames hebben in hun leven zo enorm veel training gehad wat betreft hun omgang met mannen en zoveel training ga jij de rest van je leven niet kunnen behalen!

En even heel snel: Een 10 is een mooi en bekend model of een knappe televisiepersoonlijkheid dus een heel mooie vrouw die door haar functie of werk op een bepaalde manier gewend is aan aandacht en aan een bepaalde levensstandaard.

Een 9 is een dame die betaald wordt voor haar uiterlijk, een minder bekend model, een gogo danseres, een mooie strip-tease danseres. Ook weer een vrouw die haar geld verdiend met haar uiterlijk en gewend is aan een bepaalde vorm van aandacht.

Een 8 is gewoon een lekker ding, mooi lichaam, mooie borsten, mooie billen, lange benen, leuke uitstraling! Ook gewend aan een bepaalde mate van mannelijke aandacht alleen krijgt zij niet betaald voor haar uiterlijk.

Een 7 is een oprecht leuke meid, mooie ogen, leuk lichaam, alleen is ze niet zo lekker als de 8. 

Een 6 is een leuk om seks mee te hebben en voor sommigen leuk genoeg om als vriendin te hebben, maar eigenlijk is dit wel de drempel. Je kunt hier op oefenen, maar liever niet!

Maar in al de tijd dat ik de grote namen heb gezien en heb gevolgd moet ik nog steeds de eerste zien die op een supermodel af stapt om haar te vertellen dat hij haar leuk vindt en haar daarna aan de haak slaat!

Dat werkt gewoon niet! Zij trapt daar niet in! Zij heeft namelijk hele andere informatie van je nodig om te bepalen of zij je wel of niet aantrekkelijk vindt!

Zij wilt jou in een sociale setting zien, ze wilt zien wat voor gedrag jij vertoont, wat voor mensen jij om je heen hebt in jouw sociale kring en wat voor andere vrouwen jij in je sociale kring hebt!

En ik heb nog geen Direct Gamer gezien die dat voor elkaar heeft gekregen bij een 9 of een 10.

En ja, ik weet dat er genoeg video’s zijn van trainers die allemaal claimen het te kunnen doen en welke een 7 of een 8 scoren en het in de video verkopen alsof het een 10 was, maar dat slaat nergens op. Het was gewoon een 7 of misschien een 8 en  ik heb het nog nooit zelf gezien! 

Ik zelf ben ook nooit hoger gekomen dan een solide 8. 

De enige die ik heb gezien die hoger scoorden dat waren indirect gamers die het M3 model volgden!

En waarom is dat? Omdat het M3 model tot stand is gekomen na het ontcijferen wat mannen van hoge waarden zoals: atleten, artiesten en bekende figuren deden om een vrouw van hogere klasse aan de haak te slaan!

Dus hoe hoger op de schaal een vrouw staat hoe meer ze onbewust gaat kijken naar niet alleen jouw gedrag, maar ook jouw omgeving en hoe jij je daarin rond beweegt!

En dat is alleen mogelijk als je haar door middel van Indirect Game beïnvloedt, want dat gaat allemaal op een rustiger tempo!


Zorg ervoor dat jij ook de sociale setting weet te beïnvloeden waarin jouw Aantrekkelijke vrouw zich begeeft

Maar goed, als je ook gaat kijken naar de  mooie vrouwen in een bar of in een club, de 8-jes en 9-tjes, dan begeven zij zich altijd in een groep, want ze zijn nooit alleen!

En waarom zijn ze nooit alleen? Omdat ze de nabijheid van hun vrienden en vriendinnen nodig hebben om zich zo af te schermen van de hordes mannen die anders op ze af zouden stappen!

Dus mooie vrouwen omringen zich met een sociale cirkel waar vaak ook mannen deel van uitmaken om zich zo te beschermen tegen mannen zoals ons, mannen die “iets van ze willen hebben” (toegang willen hebben tot hun seksuele waarde).

Nu loop je niet zomaar op een groep af waar mannen en vrouwen zich begeven om jezelf daar tussen te wurmen en die ene vrouw aan te spreken, want de alfa man van de groep die gaat daar een stokje voor steken of haar vriendinnen die sluiten je buiten. Wat er ook gebeurt, dat doe je niet zomaar!

Dus je hebt Indirect nodig om de sociale omgeving te beïnvloeden en je hebt indirect nodig om haar vriendengroep positief te beïnvloeden zodat ze jou toegang geven tot hun vriendengroep en je van daaruit kunt gaan werken! 

Ik moet ook eerlijk zeggen dat van alle mensen die ik tot nu toe heb ontmoet, de Indirect gamers toch ook de meeste “vaardigheden” bezitten die ze in een sociale setting kunnen gebruiken.

En dan heb ik het over hun werkomgeving, een verjaardag, een bedrijfsborrel of whatever!

De vaardigheden van direct en indirect die verschillen gewoon enorm en ik vind dat de indirecte vaardigheden veel behulpzamer zijn in het verdere leven dan die van direct.

Dus zover hebben we dus: 

Indirect: meer en beter ontwikkelde vaardigheden, mooiere vrouwen, het positief kunnen beïnvloeden van haar sociale omgeving en oh ik vergeet wat!

En dit is eigenlijk waarmee ik begon.

Omdat je via direct game veel meer gefocust bent op “het moment” en dus enorme “stimulus game” speelt waarin je de emotionele koop temperatuur van de vrouw verhoogd om daarna te closen, raak je achteraf weer veel van de dames kwijt omdat je geen “evolutionaire aantrekkingskracht schakelaars” aanzet!

Dus je stookt haar temperatuur op, je verhit haar, je ziet dat ze geniet van het moment en dat voelt voor jou ook weer goed, want dat streelt jouw ego. Je zoent met haar, je wisselt nummers uit en je hebt misschien zelfs seks.

Maar dan de dag erna reageert ze niet meer of ze reageert heel koeltjes en jij vraagt je af wat er aan de hand is, want vannacht had je mijn piemel in je mond en nu praat je niet meer tegen me?!

Nou heel simpel. Omdat je bent blijven hangen in “stimulatie”, dus het opstoken van het vuurtje en verder geen echte evolutionaire aantrekkingskracht hebt gecreëerd, is een dag later het vuurtje weer afgekoeld en voelt ze niets voor je!

De warmte van het kampvuurtje is gedoofd en haar herinnering aan jou is al bijna weggevaagd! Want begrijp goed dat er een verschil is tussen iemand “leuk en gezellig vinden” en iemand “aantrekkelijk vinden” en er is iets anders nodig om dat laatste te bereiken.

En dat is wat ik merkte bij mijn klanten enkele jaren terug. Dus dat ze het vuurtje wisten op te stoken, maar geen aantrekkingskracht wisten te genereren!

Het lukte ze wel om een vrouw te neuken, maar niet om een vriendin te krijgen bijvoorbeeld! 

Kijk je moet het zo zien. Voor een hoop mannen die nieuw zijn in de scene of niet zo heel goed weten hoe of wat, lijkt “Direct Game” de oplossing te zijn voor al hun uitdagingen met vrouwen.

Het lijkt op het pad met de minste weerstand.

Het lijkt op de makkelijkste weg die je kunt nemen direct van A naar B.

En ja! Direct Game werkt soms ook enorm goed, maar wel als jij een bepaald level van zelfvertrouwen hebt en dit uitstraalt en dit ook daadwerkelijk weet in te zetten! 

Dus als je een bepaald level van natuurlijke Aantrekkelijkheid bezit!

Want het is heel simpel. Iemand die geen zelfvertrouwen heeft en een schichtige of timide uitstraling heeft of iemand die er gewoonweg niet goed genoeg uitziet, die kan wel naar een leuke vrouw toelopen, een 6-je of een 7-tje en tegen haar zoiets zeggen als:

“Hey ik stond net aan de andere kant van de bar en ik zag je staan en ik vind je er interessant uit zien en ik wilde je even komen ontmoeten”.

Maar dat heeft net zoveel impact als een mug die probeert een deuk te slaan in een bevroren pakje boter! niet, geen impact!!

En dat terwijl als jij er “beter uitziet” of net even wat meer zelfvertrouwen hebt de impact al veel groter is!

Dus het succes in Direct game heeft ook daar heel erg mee te maken, namelijk met de “impact value” de impact waarde die jij met je mee brengt!

Nu zal ik daar trouwens eens een andere video over maken. Over hoe jij jouw impact waarde kunt vergroten zodat je dus die impact kan maken.

Maar voor een heleboel mannen is dat dus niet weggelegd.

Het is namelijk zo dat met Direct game je heel overduidelijk aan het “versieren” bent. Je legt jouw kaarten op tafel wat inderdaad wel toont dat je ballen hebt, maar ballen alleen is niet genoeg voor een vrouw! 

Ballen alleen genereren geen aantrekkingskracht! Hoe graag we dat ook zouden willen geloven! Maar simpelweg omdat het voor ons mannen genoeg is dat een vrouw twee enorme ballen heeft…tieten… en wij haar meteen aantrekkelijk vinden, zo werkt het andersom niet! Een vrouw heeft meer nodig dan alleen onze twee ballen!

Daarnaast is het zo dat als jij laat blijken dat jij haar wilt versieren, dat je er dan voor zorgt dat een vrouw haar beschermingsschilden omhoog trekt en jou gaat kwalificeren. Dat betekend dat je eigenlijk een heleboel kracht weggeeft en ervoor zorgt dat zij een bepaalde houding gaat aannemen tegenover jou die JIJ eigenlijk wilt hebben naar haar toe!

In een notendop: als jij direct gamed dan dwing je haar om op dat moment meteen een keuze te maken! 

Vind ik hem wel leuk of niet leuk?!

Dus als jij er goed uitziet en een sociaal vaardig persoon bent…die er goed uitziet…?

Zie je er stijlvol uit, ben je knap, kom je op haar over als een zeker persoon…?

Dan is  jouw kans op succes al een stuk hoger dan de persoon die er minder goed uitziet.

Zoals iemand die minder knap is, lichamelijk niet in vorm is en een slechte kleding stijl heeft!

En, hoe “minder knap jij eruit ziet” hoe minder succes jij zult hebben met de knappere dames. Dit omdat zij zichzelf op dat moment gaan meten met jou en een waardebepaling gaan maken, zoiets als:

“Ik ben een 8 en ik wil een minimale 8 kwaliteit man, dus is hij goed genoeg voor mij ja of nee?!”

Met Indirect game kun jij eerst jouw waarde tonen middels  jouw gedrag (want dat is hoe vrouwen de waarde bepalen van een man, door te kijken naar zijn gedrag).

Zodat zij interesse gaat laten zien naar jou toe zonder dat ze het idee krijgt dat jij haar probeert te versieren! Dus je krijgt op die manier gewoon veel meer ruimte om het spel te spelen en jouw waarde te demonstreren.

Gebruik ik dan sowieso wel de directe methode? Ja hoor! Als ik bijvoorbeeld een vrouw naar me zie kijken, wat een Indicatie van Interesse is en ik vind haar leuk genoeg dan spreek ik haar direct aan.

Of als ik geen tijd heb om het spel te spelen dan ga ik voor god en vaderland en krijg ik ook gewoon een snelle ja of nee. En dan kan ik snel een nummer closen voordat ik weg moet. Dan vind ik het handig om gewoon zo direct en snel mogelijk te gaan.

Ik vind dat je slim moet omgaan met jouw verlangens en de mogelijkheden die er zijn dus Game Smart!

En dat is iets wat een “Natural” niet echt begrijpt. Want een natural die bijvoorbeeld al sinds zijn 15e of 16e genoeg vrouwen ontmoet en altijd seks heeft gehad met vrouwen, die zal gebaseerd op zijn ervaring zeggen dat Direct Game de manier is.

Maar begrijp dat er gewoon enkele verschillen zijn tussen de twee en begrijp ook de consequenties die ontstaan als je een half spel speelt met een dame die je echt leuk vindt! 

Ik heb er zelf al genoeg verloren op die manier. Door het vuur op te stoken, ze snel mijn bed in te willen krijgen, geen echte aantrekkingskracht te genereren en achteraf was er vervolgens niets voor ze om bij me terug te willen komen Ik was gewoon 1 van de mannen met wie ze seks heeft gehad maar niets voor voelde!

Dus Game Smart! Ik denk dat dat het belangrijkste is!

Gebruik direct wanneer je direct kunt gaan en de omstandigheden hier goed voor zijn en gebruik indirect wanneer de omstandigheden hier naar vragen!

Maar als je het mij zou vragen met mijn 10 plus jaar aan ervaring in de verschillende stijlen die er zijn en die letterlijk  van alles geprobeerd heeft..

Leer de complete basis, leer Indirect Game en als je die basis beheerst dan kun je alles doen wat je wilt! Je kunt linksom en je kunt rechtsom!

Dan kun je Indirect en dan kun je direct! Dan kun je jouw spel spelen in elke situatie die er zich voordoet!

Daarnaast, bijna allevragen die je hebt en waarmee je rondloopt en daarmee bedoel ik de uitdagingen die je tegenkomt in Direct Game.

Die kun je zelf beantwoorden als je de complete basis kent en dus wanneer je indirect game begrijpt!

Als ik het nu allemaal opnieuw zou moeten leren dan had ik het punt wat ik nu naar ruim tien jaar behaald heb in maximaal 2 jaar behaald hebben!

Gewoon simpelweg door indirect game even goed te bestuderen en te implementeren! Meer heb je niet nodig om tot een master level te komen! Echt niet! 

En ik werk met enkele Master Pua’s!

Dus ja, ik vind dat iedereen die met game bezig is en hier echt beter in wilt worden het Indirecte systeem zou moeten leren en goed zou moeten leren. Want als je dat goed kunt en je begrijpt de basis van aantrekkingskracht dan kun je daarna doen wat je wilt, wanneer je het wilt, omdat je de juiste basis hebt en het spelletje goed snapt!

Dus dat is mijn mening over Direct of Indirect. Er is geen goed of fout, want het is wat het is en doe ermee wat je wilt!

Mocht je vragen hebben over iets wat ik heb uitgelegd voel je dan vrij om me te contacteren. Voeg me toe op facebook, zoek me op twitter en op instagram of kom gewoon naar onze Facebook pagina, PUA NEDERLAND waar je ook kunt connecten met actieve Wings!

Happy Sarging en Game Smart!

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!