De Tien Geboden Voor De Nice Guy

De Tien Geboden Voor De Nice Guy

Wordt jij gezien als een “Nice Guy” en staat dit jouw success met mooie vrouwen in de weg?


Dit zijn tien geboden die er voor gaan zorgen dat jij jouw nice guy karaktereigenschappen wat meer in balans brengt richting het karakter van een “bad boy”.

Dit is niet om jou ertoe te zetten om je voor te doen als een klootzak, maar aangezien jij (en ik ook) als “nice guys” erg makkelijk in bepaalde valkuilen struikelen, gaan deze regels jou helpen om minder vaak en minder diep in die valkuilen te struikelen.

Deze geboden gaan heel oncomfortabel zijn om op te volgen en waarschijnlijk ga je denken “nou, dat ga ik toch niet doen man!”. Dit omdat deze geboden compleet aan de andere kant liggen van ons natuurlijke karakter, het karakter van een nice guy.

 

Als je een Nice Guy karakter hebt is het belangrijk om uit jouw comfortzone te stappen.


Ik verwacht ook niet dat je dit 100% gaat opvolgen en daar zijn deze geboden ook niet voor geschreven. Ze zijn geschreven om jou erop te wijzen dat je als nice guy bepaalde zwakke punten hebt en dat je op sommige momenten niet in de standaard nice guy valkuilen valt en jezelf bezeert.

Dus, door deze regels dagelijks te lezen en jezelf eraan te blijven herinneren tijdens jouw interacties met vrouwen dat deze regels er zijn ga je hopelijk minder hard vallen. Je zal hoogstwaarschijnlijk nog steeds in die valkuilen vallen, alleen iets minder hard en hopelijk een keer niet in alle valkuilen tegelijk. Haha!

 

Als jij een Nice Guy bent dan zijn deze Tien Geboden voor jou bedoelt.


Oké, daar gaan we:

 

Gebod 1 – Ik zal NIET direct terug teksten of bellen!

Een nice guy is van nature te beschikbaar en het moment dat hij een tekst berichtje krijgt van een dame heeft hij de neiging om direct terug te reageren. Dit komt bij de dame over als behoeftig, want heb je niets beters te doen? 

Houd dit dus in gedachten, niet meteen reageren en laat haar maar wachten en zich afvragen hoe of wat. Mysterie is aantrekkelijk.

 

Gebod 2 – Ik zal NIET geëmotioneerd op haar reageren!

Een vrouw zal jou continue gaan shit testen om te kijken of zij jou emotioneel kan raken en reactief kan krijgen. Dit is iets dat bij een nice guy erg snel te bereiken is, want een nice guy wordt sneller emotioneel geraakt en is gewoon erg reactief. Dit is erg onaantrekkelijk voor vrouwen. 

Een vrouw voelt zich niet aangetrokken tot een man die zich door haar emotioneel laat raken. Jij kan dus niet laten blijken dat je emotioneel geraakt wordt door haar shit tests. Als ze dit doet en je voelt je emotioneel geraakt, geef haar dan geen aandacht maar geef haar een “time out” door jouw aandacht van haar af te nemen.

 

Gebod 3 – Ik zal NIET haar telefoon maatje zijn!

Als zij niet bij jou is dan gun je haar zo min mogelijk tijd. Dus geen langdurige telefoongesprekken. Als je dit doet, als nice guy, dan bestaat de kans dat ze jou gaat ervaren als een “maatje” waarna ze jou vervolgens friendzoned. Jij bent NIET haar mannelijke vriendin dus gedraag je ook niet zo!

 

Gebod 4 – Ik zal haar GEEN onverdiende validatie geven!

Een van de allergrootste valkuilen voor een nice guy is dat hij heel snel een connectie wilt maken en hij hoopt dit te realiseren door haar te complimenteren. Niet doen!

Jij geeft haar geen complimenten! Hooguit af en toe alleen voor bepaalde prestaties waar ze hard voor heeft moeten werken. Maar verder niets.

Maar daarnaast is het ook belangrijk dat je haar NIET de spreekwoordelijke veren in haar reet steekt. Nu weet ik dat je dit toch gaat doen, maar minimaliseer het dan. Elke keer dat jij haar namelijk een veer in haar kont stopt door haar bijvoorbeeld een berichtje te sturen en te zeggen dat je aan haar denkt, of door tegen haar te zeggen “ik wil je zien” of door tegen haar te zeggen “ik mis je”… hoe oprecht je dit ook met de allerbeste bedoelingen doet, zij raakt emotioneel verveelt als je dit doet.

Sowieso, laten we eerlijk zijn, wij nice guys sturen zo’n berichtje omdat we hopen dat zij daar positief op reageert zodat wij ons weer even aantrekkelijk en geaccepteerd voelen. Dus eigenlijk doen we dit om zelf gevalideerd te worden. Wat iets zegt over jou in positieve en negatieve zin, maar daar ga ik voor nu niet dieper op in en je begrijp vast wel wat ik hiermee bedoel.

Maar daarnaast, Zij MOET over jou kunnen nadenken van “denkt hij aan me” of “wat zou hij aan het doen zijn” of “heeft hij mijn berichtje wel gehad” of iets in die geest!

Als ze namelijk niet de kans krijgt om dat te doen, dan raakt ze emotioneel verveelt want ze wordt door jou alleen maar gestreeld met “comfort”. En ja dat is belangrijk, maar teveel comfort is de dooddoener voor aantrekkingskracht! En jij en ik, als de nice guy’s die we zijn, hoeven ons niet te focussen op “comfort” dat bieden wij van nature al en ook nog eens veel te veel.

Dus, NIET valideren, NIET DOEN! 

 

Gebod 5 – Ik zal NIET fungeren als haar emotionele tampon!

Waar een nice guy heel vaak de fout in gaat is dat hij wel wil luisteren naar haar emotionele bullshit verhalen. Een vrouw maakt natuurlijk van alles mee en dat wilt ze dan ventileren bij haar nice guy. Niet intrappen! Ja, je bedoelt het goed en je hoopt dat door te luisteren naar haar gezeik dat ze jou dan aantrekkelijk gaat vinden en seks met je wilt gaan hebben, maar dat gaat niet gebeuren.

En aangezien zij jou toch niet de waarde biedt die jij zoekt, ga jij haar ook niet de kans geven om jou te pijnigen met haar emotionele zeikverhalen.

 

Gebod 6 – Ik ga mij NIET verontschuldigen voor het hebben van een gezond seksueel verlangen!

Je moet goed begrijpen dat vrouwen ook seksuele wezens zijn en hun verlangen naar seks is groter dan die van jou. Als zij tegen jou zegt dat zij als vrouw zou willen dat mannen niet zoveel aan seks denken en dat ze blij is dat jij niet zo bent als andere mannen, dan zegt ze eigenlijk “jij hebt jouw seksuele kant niet laten blijken en ik zie jou dus niet als een potentieel seksueel partner”

En vervolgens zie je haar zichzelf op haar Instagram account te grabbel gooien in een bikini foto in de hoop dat ze allerlei geile berichten krijgt van mannen.

Dit komt vaak voor bij nice guys en dit is ook een van de redenen dat een nice guy makkelijk in de friendzone beland. Hij durft zich niet seksueel te uiten en wordt daardoor dan ook niet gezien als een potentieel seksueel partner, maar wel gewoon als een leuke vriend.

 

Gebod 7 – Ik ga haar NIET vaker dan 1 keer per week ontmoeten!

Het is voor een nice guy erg makkelijk om zichzelf erg beschikbaar op te stellen. Als je de regels van aantrekkingskracht kent zoals ik uitleg in de mastercourse, dan weet je dat het te beschikbaar zijn er voor gaat zorgen dat zij droger wordt dan de Saharawoestijn.

Zij moet de kans krijgen om jou te missen en zij moet de kans krijgen om zich af te vragen wat jij aan het doen bent. Een aantrekkelijke man die heeft ook veel belangrijkere zaken te regelen in zijn tijd dan altijd maar bij haar te hangen. Dus, niet te vaak ontmoeten! 1 keer per week of misschien hooguit 3 keer per twee weken, maar niet vaker. Jij hebt een druk leven en zij moet jou kunnen missen.

 

Gebod 8 – Ik zal GEEN derde date met haar hebben als we tijdens de tweede date geen seks hebben gehad!

Dit is weer zoiets wat een nice guy zal gaan doen, hij zal haar mee nemen op allerlei vervolg dates ook als er geen intimiteiten hebben plaatsgevonden in de hoop dat het misschien ooit een keer gaat gebeuren.

Zij wordt vervolgens meegenomen op allerlei dates, eet en drinkt op jouw kosten op de avonden die haar uitkomen omdat ze toch niets beters te doen heeft en jij blijft maar betalen, jouw tijd verdoen en hopen dat er eens een keer wat gaat gebeuren. Dit is een veel voorkomende valkuil dus niet intrappen!

Wil je weten hoe je haar voor de derde date klaar kunt krijgen dat ze jou aantrekkelijk gaat vinden en emotioneel gemotiveerd wordt om jou te willen verleiden voor seks, dan moet je de mastercourse gaan volgen.

 

Gebod 9 – Ik zal haar GEEN prioriteit geven boven mijn eigen doelen!

Een nice guy is blij als hij aandacht krijgt van een vrouw en is bereid om hiervoor zijn eigen leven op pauze te zetten. Een aantrekkelijke man heeft belangrijkere dingen te doen in zijn leven dan een vrouw en zij komt op de tweede plaats, of de derde of de vierde, maar NOOIT op de eerste!

Het moment dat je haar prioriteit geeft boven jouw eigen doelen is het moment dat zij haar interesse in jou zal gaan verliezen, want jij bent bereid om dat wat belangrijk voor je is opzij te zetten voor haar. Dit is niet aantrekkelijk, dit is zwak en dit is vrouwelijk en zij houdt van krachtig en van mannelijk. Niet doen dus, ook niet als ze jou voor het blok zet, want juist dan moet je voet bij stuk houden, want zodra jij toegeeft en door haar hoepel springt dat is het moment dat jij verliest. 

 

Gebod 10 – Ik zal mij NIET gedragen als een bitch!

Niet klagen, niet te veel investeren in een date, niet teveel investeren in haar en niet huilen over jouw ex en hoe ze jouw gevoelens heeft gekwetst.

Jij gaat geen vrouwen betalen op OnlyFans.com voor een beetje NEP aandacht. Jij wordt geen Sugar Daddy waarin jij vrouwen betaald om een bakkie thee met je te drinken in de hoop dat ze jou misschien ooit seks of liefde zal gaan bieden…wat toch niet gaat gebeuren!

Dit zijn allemaal dingen die laten zien dat jij je als een behoeftige bitch gedraagt en die vrouwen die worden hier droger van dan de Saharawoestijn.

 

Dat zijn ze, de tien geboden voor de nice guy. Laat geen dag voorbij gaan dat je niet op deze geboden mediteert!

Spreek ze achter elkaar hardop uit als je onder de douche staat of als je zit te poepen. Schrijf ze keer op keer op keer op keer op en lees ze continu door. Dit moet in jouw brein gebrand worden en jouw programmering moet zich gaan aanpassen zodat je minder “nice guy” zal gaan worden.

Kijk, ik begrijp dat sommige geboden misschien wel heel erg zwart wit klinken en ja dat is ook de bedoeling. Niet om van jou een vrouwen-hatende klootzak te maken, nee juist precies het tegenovergestelde!

Sowieso ga jij je toch niet zwart wit aan deze regels kunnen houden, want dat zit gewoon niet in jouw nice guy karakter. Maar terwijl jij jouw uiterste best doet om je aan deze regels te houden, zul jij je hopelijk iets minder als een standaard nice guy gaan gedragen. 

Dus, even een voorbeeld, gebod nummer vijf, dat jij niet haar emotionele tampon gaat zijn.

Betekend dit dat jij niet oprecht naar haar verhaal gaat mogen luisteren? Tuurlijk wel en dat ga je sowieso toch doen want jij bent empathisch en als zij een probleem heeft dan bied jij dat luisterende oor wel, dat doe ik ook!

Maar jij moet jezelf, jouw emotionele gesteldheid en jouw tijd wel goed bewaken. En daarnaast moet je begrijpen dat door naar haar te luisteren, zij jou echt niet leuker of seksueel aantrekkelijker gaat vinden. En zij heeft af en toe nodig van jou, dat jij haar op afstand houdt en haar verteld dat je nu geen tijd hebt, omdat je iets belangrijkers te doen hebt.

Dus, zul je nooit naar haar verhaal gaan luisteren, tuurlijk ga je dat wel doen, maar deze regel net zoals die anderen, heb jij nodig om niet te gemakkelijk te verdwalen in jouw nice guy karakter en in de standaard valkuilen te vallen die het nice guy gedrag met zich mee brengt.

En daarnaast, ook ZIJ wil niet dat jij te lief, te meegaand, te beschikbaar, te aardig, te comfortabel of te vriendelijk bent. Zij wilt een man die haar op haar plek kan zetten wanneer dit nodig is en wie een rots in de branding kan zijn voor haar. En daarnaast wilt ze in bed enkele uren lang op beestachtige manier uit elkaar getrokken worden door een man die zich niet schaamt dat hij een seksueel beest is.

Jij zult dus als nice guy niet te vaak in de nice guy valkuilen moeten vallen. En daar helpen deze tien geboden bij. Ze helpen jou om je iets weg te bewegen van jouw standaard natuurlijke nice guy gedrag.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de knop en krijg direct toegang tot
de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!