De Drie Duistere Feiten Over Vrouwen

De Drie Duistere Feiten Over Vrouwen

Drie enorm duistere feiten over vrouwen die jij wilt weten voordat je een relatie aangaat

 

Ons hele leven worden ons allerlei onwaarheden aangeleerd over vrouwen waardoor wij mannen een bepaalde geloofsovertuiging krijgen over vrouwen en over liefde.

Mannen plaatsen hierdoor vrouwen op een onverdiende voetenbank neer om vervolgens mogelijk een of meerdere keren enorm verrast te worden door de keiharde natuur van vrouwen.

Maar zo zijn er ook enkele waarheden over vrouwen en dan met name de vrouwelijke natuur die voor sommige mannen enorm schokkend is en welke ze liever niet hadden geweten, omdat het hele ideaalbeeld van dat “onschuldige prinsesje” verdwijnt.

Dit daagt hen uit om hun geloofssysteem aan te passen en dat vinden mensen niet fijn.

Daarnaast is het zo dat vrouwen deze informatie vaak ook niet accepteren of aannemen voor waarheid terwijl dit gewoon wetenschap is. Maar ze weigeren dit aan te nemen omdat dit enkele duistere kanten van de vrouwelijke natuur bloot legt.

Wat is dat eerste punt?: 


Duister Feit 1: Vrouwen zijn Hypergaam

Dit betekend dat de natuur van een vrouw zich aangetrokken zal voelen tot een man in een van haar sociale kringen, welke in haar ogen de hoogste mogelijke waarde bezit en waarvan zij kan profiteren.

Dit betekend ook dat de natuur van een vrouw helemaal niets geeft om jou als persoon, maar dat deze het enorm belangrijk vindt welke WAARDE jij te bieden hebt.

Dus als zij iemand tegenkomt in haar omgeving die haar meer te bieden heeft dan zal ze emotioneel gemotiveerd raken om die persoon aantrekkelijk te vinden.

Het tweede punt:

En deze sluit hierop aan en dat is iets wat in het Engels “Monkey Branching” wordt genoemd.

Hoe overwin je een relatiebreuk

 

Duister Feit 2: Vrouwen maken een “slinger-aap beweging” van relationele optie naar relationele optie

En dit staat voor het volgende. Een vrouw zal bijna nooit een relatie met een man afkappen tenzij er al een andere optie klaar staat waarmee ze hem kan vervangen. Dit is niet 100% altijd zo, maar het gebeurt vaker wel dan niet. 

Een vrouw heeft namelijk vanuit haar natuur een bepaalde aanhankelijkheid aan een man ontwikkeld en dan met name het comfort dat hij biedt. En dit comfort zal zij niet zomaar opgeven als er niet een mogelijkheid bestaat om dat comfort te vervangen door een andere man.

Maar als er dus een man meer waarde te bieden heeft in haar omgeving en zij daar mogelijk van kan profiteren, dan zal ze geneigd zijn om van de ene tak naar de andere tak te slingeren richting die andere man. 

Even voor de duidelijkheid, doet elke vrouw dit, reageert elke vrouw op haar natuurlijke driften, nee.

Net zoals niet elke man meteen zijn piemel ergens in propt, ook als hij zich emotioneel gestimuleerd voelt door die vrouw. Dus maak je niet meteen zorgen, en als het wel gebeurt dan kun jij het toch niet tegenhouden.

Het derde punt: 

Alpha Fucks, Beta Bucks! Dit staat voor het seksuele en relationele gedrag van een vrouw.


Duister Feit 3: Een vrouw kiest niet voor de liefste man, een vrouw kiest de, voor haar, best mogelijke optie

Zij is geneigd om het zaad te willen van een sterke Alpha man en zij is geneigd om een relationele connectie aan te gaan met een man die zijn middelen met haar wilt delen.

Met andere woorden, zij wil de sterkst mogelijke genen hebben om de meest gezonde baby’s te produceren en ze wilt aan de andere kant een man die haar en haar kinderen wilt voorzien van comfort.

En dat komt ook terug in de menstruele cyclus van een vrouw waarin ze tijdens de ene helft geiler is en tijdens de andere helft wat knuffeliger.

Tijdens de ene helft staat ze meer open voor seks met een Alpha en tijdens de andere helft probeert ze een connectie te bouwen en te versterken met een Beta man. (Ja, ik weet het, “Alpha en Beta” zijn redelijk wazige concepten, als je maar begrijpt wat er mee bedoelt wordt)

 

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Ook onweerstaanbaar worden voor vrouwen?
Klik op de knop en lees meer over de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Emotionele En Psychische Mishandeling Door Vrouwen   Dit is een vraag die gesteld werd door een man: Ik weet niet...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!