Dating Tips Voor Mannen Van 30 Plus

Dating Tips Voor Mannen Van 30 Plus

Ben jij 30 jaar of ouder en wil jij nog steeds een fantastisch Dating Leven?

Ja, ik ben zelf momenteel 41 jaar en ik word in Augustus 42 en het grootste deel van mijn dertiger jaren heb ik internationaal vrouwen gedate. Ik heb enkele hele goede, leerzame en oprecht positieve lange termijn relaties gehad en daarnaast heb ik veel vrouwen ontmoet en veel vrouwen gedate.

De ervaring die ik heb opgedaan en niet alleen ik maar ook de mannen om mij heen, de 30 plussers, die bewijzen dat jouw dating leven eigenlijk alleen maar levendiger kan gaan worden als man van dertig jaar of ouder!

Als dertig plusser (zelfs als veertig plusser) kun jij een GEWELDIG dating leven hebben!

Dus, dat jij nu denkt dat je te oud bent om leuke vrouwen te daten, nee daar ben ik het echt totaal niet mee eens. Ik zal je vertellen dat uit onze ervaring blijkt dat het alleen maar beter en leuker wordt.

Naarmate jij ouder wordt, groeit jouw waarde als man. Jij wordt emotioneel stabieler, jouw inkomen kan omhoog gaan, jouw seksuele ervaring is rijker dan toen je twintig was, je hebt meer relationele ervaring en krijgt meer zelfvertrouwen. Dus je wordt aantrekkelijker voor vrouwen.

Daarnaast ben jij als dertig plusser aantrekkelijk voor een groter leeftijdsbereik van vrouwen, echt vanaf 18 jaar tot 40 plus. Dus jouw dating vijver is als dertig plusser gewoon enorm groot!

Jongere meiden staan er vandaag de dag steeds meer voor open om met een meer volwassen man te daten. En de oudere dames die hebben wel trek in een jongere man die nog lekker strak in zijn velletje zit en het uithoudingsvermogen heeft om er een paar rondes tegenaan te gaan!

De Beste Dating Tips Voor De Dertig Plusser

Dus als ik jou enkele tips kan geven om als dertig plusser gewoon een succesvol dating leven te hebben en te genieten van wat moeder natuur jou voorschotelt:

 

Zorg dat je fysiek fit wordt, bent of blijft.

Als dertig plusser ga je op een gegeven moment merken dat jouw lichaam veranderd. Maar dit is GEEN smoes om niet FIT te zijn! Als je een gezond datingleven wilt als dertig plusser, zorg dan ook voor een gezond lichaam.

Zorg ervoor dat je jezelf mentaal uitdaagt zodat je ook mentaal groeit en sterker wordt.

Als dertig plusser sta je pas aan het begin van jouw leven. En dit betekend dat er ook voor jou nog voldoende ruimte is om aan persoonlijke ontwikkeling te doen.

Als dertig plusser wil jij jezelf mentaal uitdagen om de beste, slimste en meest veerkrachtige versie van jezelf te worden. Een dertig plusser met een gezonde geest is een enorme aanwinst voor elke mooie jonge vrouw die weet wat ze wilt.

Zorg ervoor dat je financieel vooruit gaat. Begin bijvoorbeeld een online business of ga investeren.

Vooral vandaag de dag is dit enorm belangrijk. Als dertig plusser die een gezond dating leven wilt leven, en opties wilt hebben, hoor je een bepaalde vooruitstrevende energie te hebben.

En mannen die knokken om financieel vooruit te gaan die zijn doelgericht bezig en continue op weg naar hogere levels. En dat is onderandere wat vrouwen aantrekkelijk vinden in een man van dertig plus.

Zorg ervoor dat jij jouw kledingkast uitmest en update! Jij moet eruit zien als de meest succesvolle en meest aantrekkelijke versie van jezelf.

Als man van dertig plus die een actief datingleven wilt leven hebben kun jij niet om een gezonde kledingkast heen. De meeste mannen lopen erbij alsof ze zo uit de jaren 80 komen lopen of vast zitten in de jaren 90.

Maar er is niets zo aantrekkelijk voor een als een gezonde, fitte man die er ook nog eens goed gekleed uitziet! Als jij leuk uitziende, vlotte en aantrekkelijke vrouwen wilt daten, dan hoor jij er uit te zien alsof dat zo’n aantrekkelijke vrouw ook daadwerkelijk bij je hoort!

Ga de regels van Aantrekkingskracht leren zodat je niet achter vrouwen aan rent om ze te versieren, maar dat je ze tot je aantrekt.

Dus, doe precies dat wat ik in de mastercourse bespreek!
Sommige mannen van dertig plus hebben geen enkel idee wat ze moeten doen op de inmiddels keihard veranderende dating markt. LEES HIER OVER DE DATING MARKT ANNO 2020 

Maar dat is geen reden om jouw dating-vaardigheden niet aan te scherpen en naar hogere levels te brengen. Ga daarom ook leren hoe “aantrekkingskracht” werkt.

Zodat jij ervaren gaat worden als een aantrekkelijke man van dertig jaar of ouder, in plaats van die “oude viespeuk” die achter vrouwen aan hobbelt op een sociaal on-intelligente manier. 
Met andere woorden, WORDT EEN AANTREKKELIJKE MAN!

Als jij dit doet, dan ben je continue bezig om jezelf op de best mogelijke manier te presenteren en dan zul je zien dat er nog heel veel dating deuren voor jou open gaan!

Nee, dat beeld dat je een twintiger moet zijn om een goed dating leven te hebben, dat is achterhaald. Ik heb in mijn dertiger jaren een veel levendiger dating leven gehad dan wat een populaire twintiger heeft. En als ik dat kan, dan kun jij dat ook.

Dus laat je vooral niet door jouw leeftijd kleinhouden, jouw leeftijd is een ongelooflijk pluspunt! 

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de knop en krijg direct toegang tot
de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!