Dating Apps Werken Niet Voor Mannen

18 feb, 2022

Dating Apps Werken Niet Voor Mannen

Dating Apps Werken Niet Voor Mannen!

Ik heb een vraag binnen gekregen van iemand die mij vraagt hoe hij meer succes kan behalen met dating apps.

“Hoi Rienk, ik ben al enkele jaren actief op dating apps en het lukt mij niet om dates te krijgen met de vrouwen die ik leuk vind. Ik heb af en toe wel een match met een minder leuke vrouw maar nooit met de vrouwen die ik echt leuk vind. Wat kan ik doen om leukere vrouwen te daten?”

Nou, daar kan ik je heel direct antwoord op geven. Als jij leukere vrouwen wilt daten dan waar je nu mee matcht op dating apps, dan moet je alle dating apps verwijderen van je telefoon en die nooit meer gebruiken!

Je zult  vervolgens “Game” moeten gaan leren zoals ik die aan mannen leer in de Mastercourse en een persoonlijke benadering moeten gaan omarmen!

Want wat jij moet begrijpen is dat dating apps niet als hoofddoel hebben om jou succes te laten hebben met mooie en aantrekkelijke vrouwen. Hun hoofddoel is om geld te verdienen!

En hoe langer ze jou gebruik kunnen laten maken van hun apps en hoe meer geld jij investeert in het kopen van Super Likes en extra boosts en weet ik het wat ze allemaal verzinnen om jouw geld uit je zakken te kloppen des te meer ze verdienen.


Begrijp goed dat dating apps commercie als doel hebben 

Maar dat is dus hun absolute nummer 1 doel, geld verdienen!

En Tinder verdient per maand rond de 70 Miljoen Dollar. Dus wat ze doen dat doen ze heel goed!

Dat wetende moet je ook goed begrijpen dat zij hun hele slimme systemen er op los laten om jou gemotiveerd te houden om van hun apps gebruik te blijven maken.

Hun systemen zijn heel slim en zij weten precies hoe ze jou moeten prikkelen, om elke keer dat jij bijna zover bent om de app te verwijderen, toch nog even door te gaan!

Dating apps zoals Tinder, POF, Bumble, Hinge en al die andere apps die er zijn worden door kundige mensen gemaakt en er wordt heel goed gebruik gemaakt van psychologische trucjes net zoals Social Media, Facebook en Instagram dat ook doen.

Wat zijn enkele van die trucs die ze inzetten:

  • Gebruik van fake profielen met mooie dames
  • Om de zoveel minder aantrekkelijke profielen, laten ze ineens een aantrekkelijk profiel zien om jou emotioneel te motiveren om door te gaan met swipen
  • Ze sturen je berichten “er is weer iemand die je leuk vindt, begin meteen met swipen om uit te vinden wie het is”
  • Elke keer dat je een match krijgt, krijg je een dopamine shotje en voel jij je dus goed over die match. Maar dit kunnen dus ook fake profielen zijn.

Daarnaast moet je ook begrijpen en heel goed in je oren knopen dat er een enorme disbalans is tussen het aantal mannelijke en vrouwelijke gebruikers op dating apps.

 

Meer mannen maken gebruik van datingapps dan vrouwen dat doen

Ik weet de Tinder cijfers van de Verenigde Staten en die zijn als volgt:

  • Vrouwelijke gebruikers = 28%
  • Mannelijke gebruikers = 72%

Dit zijn de gebruikers cijfers van Tinder, maar ik ga er vanuit dat het op andere dating apps ongeveer hetzelfde zal zijn.

Dus vrouwen hebben bij bijna elke swipe een match terwijl mannen eerst elke dag alles naar rechts moeten swipen en hopen dat ze een keer in de week een keer een match hebben.

Vrouwen hebben gewoon enorm veel keus en wat komt er met een overvloed aan keuze? Een hogere lat, want als je toch genoeg keuze hebt dan kies je alleen voor de best mogelijke opties.

Dus als man zijnde heb je een enorme achterstand als je er voor kiest om Dating apps te gebruiken als middel om vrouwen te ontmoeten. Het is niet gemaakt om jou te helpen om vrouwen te ontmoeten, want het is gemaakt om jou te helpen geld van jouw bankrekening naar die van hun over te maken!

En wat ik zie gebeuren bij de meeste mannen is dat het ze niet lukt om via die dating apps tot ontmoetingen te komen. Als ze dan eens in de zoveel maanden een keertje een date hebben, dan zijn hun sociale vaardigheden zo “slecht” dat ze achteraf keer op keer te horen krijgen dat de dame met wie ze een date hebben gehad “ geen klik voelde”. 


Ontwikkel je als man in het persoonlijke contact met vrouwen en leer aantrekkelijk te zijn.

De meeste mannen hebben helemaal geen ervaring in het persoonlijke contact met vrouwen dus ze verschijnen op een date en weten helemaal niet wat ze moeten doen om een vrouw emotioneel te raken en ze ook maar enigszins geïnteresseerd te krijgen.

Kijk, als jij er voor kiest om te swipen in plaats van real life gesprekken aan te gaan dan verberg jij je letterlijk achter je onzekerheden en je doet niets om je daar overheen te zetten!

Als je niet weet wat je tijdens een echte ontmoeting moet doen dan heeft het toch geen nut om online te swipen om matches te krijgen?

Dat is net zo dom als online ruzie zoeken en af te spreken om te vechten met iemand terwijl je helemaal niet weet hoe je moet vechten en dan krijg je dus een paar tikken op je neus en dat doet pijn. Net zoals op een date verschijnen en niet weten wat je met je date moet doen en achteraf horen dat zij jou niet interessant vond, want dat doet ook pijn.

Maar als man zijnde met niet de juiste sociale vaardigheden en je gebruikt Dating Apps dan begin je vanuit een positie van zwakte!

Want zelfs wanneer je wel matcht kun jij niet echt laten zien aan haar dat je een aantrekkelijke man bent die hoge waarde met zich meebrengt tenzij jouw profiel op een intelligente manier is samengesteld.

Zij heeft een enorm kwalificerende houding, want dat krijg je als je veel keuze hebt dus zelfs wanneer je een match hebt is het heel makkelijk voor haar om jou te laten voor wat het is wanneer je net het verkeerde typt of een verkeerd woord gebruikt.

Daarnaast is er uit cijfers gebleken dat 80% van de vrouwen die bezig is met online daten jaagt op 20% van de aantrekkelijkste mannen die ze kunnen vinden.

Dus de top 80% van vrouwen jaagt op de top 20% van de aantrekkelijkste mannen en hoor jij daarbij?

Als je daar niet bij hoort dan is dat vette pech voor jou!

Dus om het even in een notendop op te sommen: wanneer jij dating apps gebruikt als man sta je al met 10-0 achter!

  • Je hebt het systeem tegen je werken
  • Het aantal vrouwen werkt tegen je
  • Jouw sociale vaardigheden, die je niet hebt en niet verder ontwikkeld, werken tegen je
  • Het kwalificerende gedrag van vrouwen op dating apps werkt tegen je

Kortom dating apps werken niet voor de meeste mannen.

Wil je meer succes met dating, wil je vrouwen daten en wil je een relatie.. laat dating apps dan helemaal voor wat het is! 

Het is een enorm slechte strategie om te gebruiken als je het mij vraagt en ik denk dat je veel beter jouw tijd en geld kunt investeren in het ontwikkelen van jouw versier en sociale vaardigheden. 

Wanneer je dan een vrouw ziet die je echt leuk vindt, in een bar of op straat, dan kun je haar  met zelfvertrouwen aanspreken en kun je een bepaald level van interesse opwekken wat geen andere man lukt.

Want de meeste mannen hebben geen idee wat ze moeten doen in werkelijke sociale situaties. Dus wanneer jij dat leert dan heb jij het voordeel weer! 

Dus dat is hoe ik naar dating apps kijk!

Laat ze voor wat het is en ga aan jouw Game werken!

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!