Ben Jij gedumpt? Het Kan Een Vrouw Helemaal NIETS Schelen!

Ben Jij gedumpt? Het Kan Een Vrouw Helemaal NIETS Schelen!

Op logisch level heeft ze hoogstwaarschijnlijk het beste met je voor, houdt ze oprecht van je, geeft ze om je en waardeert ze alles wat jij voor haar hebt gedaan en hoe je er voor haar bent geweest.

Maar dat is op logisch level…

Op Biologisch level kan het haar helemaal NIETS schelen wat je voor haar gedaan hebt!

Het kan het niets schelen hoeveel jij van haar houdt, of jij beloofd om vanaf nu jouw sokken wel in de wasmand te gooien, hoe jullie je relatie benoemen en of je deze bezegeld hebt met een ring en een trouwcontract waarin jullie eeuwige trouw aan elkaar hebben beloofd.

Op biologisch level is er namelijk maar een ding belangrijk voor haar en dat is de waarde die jij als man met je meebrengt…en waar zij iets aan heeft!

Om je een voorbeeld te geven: je kunt de rijkste man op aarde zijn met de looks van Brad Pit, maar als zij van die waarde daar niet van mee kan pikken dan ben je voor haar alsnog niets waard, want zij heeft er niets aan.

Nee, ik probeer vrouwen niet af te schilderen als profiteurs, want ik vind het zelf echt super irritant als mannen vrouwen benoemen als Gold Diggers. Maar het simpele feit is dat vrouwen biologisch zijn afgesteld om een man aantrekkelijk te vinden die een bepaalde waarde met zich meebrengt…waar zij van mee kan genieten!

En voor elke man die wel eens een geboorte van een baby heeft meegemaakt is het ook niet meer dan compleet logisch! Want als je ziet wat een vrouw moet doorstaan om JOUW genen te kopiëren en deze vervolgens moet baren, dan snap je dat een vrouw een natuurlijke aantrekkingskracht (en aanhankelijkheid) heeft ontwikkeld naar een man toe. Een man die een bepaalde waarde te bieden heeft waar zij iets aan heeft.

Het is zoals het werkt in de natuur. Je kunt je er tegen verzetten, maar dat zal er niets aan veranderen.

Er is een gezegde dat in ons wereldje gebruikt wordt, en die gaat als volgt:

“Het maakt vrouwen niet uit hoe hard jij je best doet tijdens een race, vrouwen wachten namelijk bij de finish…OP DE WINNAARS!”

En dat schetst een beetje hoe haar emotionele programmering in elkaar zit. Jij kunt nog zo hard jouw best hebben gedaan in het verleden, maar als jij in het heden niet blijft presteren op een level welke haar positief emotioneel stimuleert dan zal ze haar gevoelens voor jou verliezen, met alle gevolgen van dien.

Een vrouw is geprogrammeerd om een man aantrekkelijk te vinden die haar op een bepaalde manier kan demonstreren dat hij haar vooruit kan helpen. En kun je dat niet demonstreren, dan zullen haar emoties haar straffen voor het feit dat ze bij je blijft.

Het maakt haar emotionele programmering totaal niet uit of ze een ring om heeft, een hoofddoek draagt, goed met jou familie op kan schieten, beste vriendinnen is met jouw zus, een bepaalde geloofsovertuiging heeft of hoe zielig jij uit je ogen kan kijken… als je niet “aantrekkelijk bent” dan zal ze niet emotioneel gestimuleerd worden om bij je te blijven in een intieme relatie.

Zij is geprogrammeerd om relaties die niet bijdragen aan haar “overlevings en voortplantings successen” de rug toe te keren.

Dus als jij in de veronderstelling bent dat zij jou van alles verschuldigd is, of dat wel of niet zo is, dat zal haar beslissing om bij jou weg te gaan totaal niet beïnvloeden als je dit op emotioneel niveau bekijkt.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de link en krijg direct toegang tot de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Emotionele En Psychische Mishandeling Door Vrouwen   Dit is een vraag die gesteld werd door een man: Ik weet niet...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!