Als Je Vrouwen ECHT Wilt Leren Begrijpen!

Als Je Vrouwen ECHT Wilt Leren Begrijpen!

Als je vrouwen ECHT wilt leren begrijpen, dan zul je alles los moeten laten wat je over vrouwen denkt te weten.

Je zult moeten gaan inzien dat alles wat jou tot nu toe aangeleerd is over vrouwen, liefde en over relaties, je gevoerd is door anderen die hoogstwaarschijnlijk ook niet weten hoe het werkelijk werkt. Want ook zij hebben die informatie van niet zulke betrouwbare bronnen ontvangen.

Daarnaast is het jou gevoerd door een levenslang bombardement aan romantische muziek en romantische films, en deze hebben jouw realiteit gecreëerd als het over liefde, relaties, en vrouwen gaat. Dus de realiteit zoals jij die voor waarheid aanneemt is gecreëerd door fictie, letterlijk!

Als jij vrouwen echt wilt gaan leren begrijpen dan zul je moeten gaan accepteren dat alles wat je denkt te weten over het gedrag van vrouwen en over de verlangens van vrouwen, en dergelijke, compleet haaks staat op de werkelijke realiteit zoals jij die voor ogen hebt.

Ons wordt allemaal een geromantiseerd beeld ingebrand over hoe het zou moeten zijn in een relatie, maar de werkelijkheid is negen van de tien keer compleet anders. En als het dan anders blijkt te gaan als hoe we het in onze gedachten hebben voorgesteld, gefantaseerd, dan rationaliseren we dat naar onszelf door uitspraken te gebruiken zoals:

“Het was gewoon geen echte liefde”

Of

“De timing was gewoon niet juist”

Of

“Wij waren niet voor elkaar bedoeld”

En soortgelijke uitspraken die mensen doorgaans gebruiken om de schuld van het falen van hun relatie van zichzelf af te wenden en richting de kosmos te sturen. Alsof het lot van hun liefdesleven in de sterren staat beschreven en alsof ze nog een goddelijk uitgeplant pad moeten bewandelen voordat ze hun WARE liefde tegenkomen waarmee ze de rest van hun leven gelukkig samen zullen zijn… net zoals in de romantische films, want daar gebeurt het ook, dus dan zal dat wel waarheid zijn.

“Ja, ik geloof wel dat het kan hoor, ik geloof wel dat het zo kan zijn”

Hoe vaak ik dat wel niet hoor van mensen die stok ongelukkig zijn omdat ze hun fantasie blijven najagen. En ja, er zullen vast mensen zijn bij wie het wel lukt, maar de cijfers liegen er niet om en het gebeurt veel vaker NIET dan wel.

Als je vrouwen echt wilt leren begrijpen, begrijp dan dat jij een stap uit jouw comfortzone moet zetten, een ENORME stap! Want dat het oncomfortabel gaat zijn om de realiteit onder ogen te zien, dat is zeker.

En mijn vraag aan jou is dan ook, wat ga jij doen?

Slik jij de blauwe pil en blijf je dingen zien zoals je ze nu ziet omdat je niet bereid bent om jouw huidige realiteit uit te dagen… of slik jij de rode pil en ga jij kijken hoe diep het konijnenhol is?

Jij staat nu voor dezelfde keuze die Morpheus ook aan Neo gaf in de film The Matrix. En net zoals Neo de waarheid moeilijk te bevatten vond, zo kan de waarheid voor jou ook bijzonder schokkend gaan zijn, maar ben jij bereid om deze realiteit te onderzoeken?

Als jij vrouwen echt wilt leren begrijpen dan zul je wel moeten en vanaf het moment dat je die nieuwe realiteit leert kennen zullen alle interacties die je hebt met vrouwen compleet anders zijn.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de link en krijg direct toegang tot de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Emotionele En Psychische Mishandeling Door Vrouwen   Dit is een vraag die gesteld werd door een man: Ik weet niet...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!