Als je Lui Bent Verlies Je Bij Vrouwen!

Als je Lui Bent Verlies Je Bij Vrouwen!

Wat jij als man heel goed moet begrijpen, is dat bijna alles wat jou geleerd is over vrouwen, over liefde, over seks en over relaties is gebaseerd op een geromantiseerd beeld dat geschetst is door Hollywood en door Disney!

Maar wat je bij ons zult gaan leren is de wetenschap achter al deze zaken en dan zul je op een gegeven moment gaan begrijpen dat jij als man NOOIT lui kan worden. Want het moment dat jij achterover gaat hangen om lekker te chillen en daar vervolgens te comfortabel bij raakt, dan jij het spel der liefde aan het verliezen bij vrouwen.

Want als jij vrouwen langdurig emotioneel wilt kunnen blijven prikkelen zodat zij zich aangetrokken tot je voelen, en dan heb ik het niet over dat ze bij je blijft omdat ze niet anders kan, maar dat ze dat doet omdat ze dat echt wilt, dan zul jij op lange termijn moeten kunnen blijven demonstreren dat jij de beste optie bent voor haar!

Een vrouw is namelijk geprogrammeerd door de natuur om aangetrokken te raken en zich te willen binden aan de best mogelijke relationele optie die zij zich kan bemachtigen. En als jij dat niet bent, maar Kevin van de sales afdeling op haar werk is dat wel, dan kan ze wel een relatie met jou hebben, maar zal ze zich toch aangetrokken gaan voelen tot Kevin.

Je moet goed begrijpen dat jij je niet kan verschuilen achter het excuus “ja maar ik hou zo veel van haar”. Dat maakt haar natuur namelijk niets uit, of dat nou wel of niet zo is. Jij zal moeten blijven demonstreren dat jij de beste optie bent en als jij daarin verzaakt zal een ander dat wel aan haar gaan laten blijken.

Of jij het nou leuk vindt of niet, een vrouw raakt aangetrokken tot de best mogelijke optie en niet tot de man die zegt dat hij zoveel van haar houdt.

Dus zorg dat je in beweging blijft! Zorg dat jij blijft werken aan jezelf en zorg dat jij blijft groeien op alle mogelijke vlakken die er zijn!

Ik ben niet de enige die dit predikt, elke Coach voor mannen ter wereld zegt hetzelfde: zorg dat jij JOUW doelen blijft realiseren en dat je jouw missie blijft nastreven, want zo zul je namelijk altijd naar voren en omhoog blijven gaan. Door dit te doen zul je automatisch op een heleboel vlakken blijven werken aan jezelf en werk jij in elk geval altijd actief aan het feit dat jij de meest aantrekkelijke versie van jezelf bent en blijft.

Meer kun je niet doen, maar werken aan jezelf MOET je wel blijven doen, als je op zijn minst wilt meedingen naar het zijn van de best mogelijke optie voor haar.

Het is misschien een bittere pil om te slikken, maar het is wat het is en dit is hoe onze menselijke natuur werkt. Dus zorg ervoor dat jij haar beste optie bent en blijft!

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de link en krijg direct toegang tot de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!