Aanraken Van Vrouwen!

31 jan, 2021

Aanraken Van Vrouwen!

Sommigen mannen hebben moeite met “fysiek contact” en dit staat in de weg tijdens het versier proces.

“Als jij je niet comfortabel voelt met vrouwen en ze niet op een comfortabele manier kunt of durft aan te raken, zullen ze zich nooit op hun gemak voelen in jouw bijzijn”

Je moet ook goed begrijpen dat als jij niet comfortabel bent met het aanraken van een vrouw, zij zich ook NIET 100% comfortabel zal voelen in jouw bijzijn. Iedere aanraking die er zich bijvoorbeeld per ongeluk voordoet zal als “vreemd” worden ervaren.

Wat Heeft Het Aanraken Van Vrouwen Te Maken Met “Comfort”

Daarom zeg ik, ga leren hoe je met vrouwen moet dansen!
Er zijn namelijk zoveel goede kenmerken die jij als man zult gaan leren als je op dansles gaat! Ik zal er eens enkele opnoemen:

Als eerste…

zul je leren bewegen. Wat ik hiermee bedoel is dat ik zo vaak meemaak dat mannen geen idee hebben hoe ze staan te dansen. Het lijkt soms wel of ze een epileptische aanval krijgen, want zo staan ze heen en weer te harken.

Door dansles te nemen in een Latijns Amerikaanse dans leer je op een losse manier te dansen. Je leert heel goed je lichaam kennen en leert bewegen op een manier die er voor het oog van de vrouw die naar je kijkt ook goed uitziet.

Hoe dans-les jou gaat helpen over jouw “houterigheid” heen te komen wat betreft fysiek contact


Ik heb hier wel eens gesprekken over met vrouwen en mannen die goed kunnen dansen worden als vele malen aantrekkelijker beschouwd dan mannen die niet kunnen dansen.

Ten tweede…

het gaat je leren om actie te ondernemen richting vrouwen (het wordt makkelijker om op vrouwen af te stappen) EN…het gaat je leren om “te leiden”.

En deze twee zaken zijn ZO belangrijk voor een man!

Jij gaat fysiek en comfortabel leren “Leiden”

Tijdens de lessen wordt er enorm op gehamerd dat jij als man de dans moet leiden. Je gaat leren hoe je dat dus kunt doen op een manier die vertrouwd aanvoelt voor haar zodat zij zich aan jou kan overgeven en zich kan laten leiden.

Want begrijp heel goed, dat als een vrouw zich niet op haar gemak voelt, zal ze zich door jou NIET laten leiden. Door jezelf hierin te scholen en te leren hoe je een vrouw lichamelijk kunt leiden zul je gemakkelijker worden met vrouwen in het algemeen.

Dus zul je minder problemen hebben met het “op een vrouw afstappen” om haar aan te spreken…want zou het niet fantastisch zijn om dat te kunnen doen alsof het de normaalste zaak van de wereld is? Maak er dan ook “de normaalste zaak van de wereld” van!

Ten derde…

Je zal een sociale cirkel op gaan bouwen…met daarin een heleboel vrouwen!

Heb je enig idee hoeveel vrouwen je gaat ontmoeten tijdens de danslessen? Jij zult met al die vrouwen gaan dansen en je zult ze beter gaan leren kennen. Vervolgens kom je ze ook weer tegen op de dansfeestjes die er overal en nergens gehouden worden en kun je ze nog beter leren kennen.

Je zult nieuwe vrouwen leren kennen tijdens de feestjes omdat je ze daar op een dansje trakteert en zo ontstaat daar ook weer een connectie die op een hele leuke manier kan ontplooien.

En zo kun je dus net zoals ik dat gisteren gedaan heb, gewoon alleen naar een dansfeestje gaan en toch heel de avond/nacht bezig zijn met de vele vrouwen die er rondlopen.

Dus, zo zie je dat er meer dan genoeg redenen zijn om te gaan leren dansen!
Welke dansen komen dan naar mijn mening het beste in aanmerking?

 – Salsa
 – Mambo
 – Bachata
 – Kizomba (Absolute aanrader!)

Ik zal de verschillende dansen niet gaan uitleggen hier, ik stel voor dat je eens op YouTube gaat kijken wat het allemaal precies inhoudt, maar gezien de aard van deze website zal ik je achterlaten met een dans die als een wervelstorm de wereld over trekt en steeds populairder wordt…namelijk Kizomba!

Ik zelf ben begonnen met Salsa, wat ik nog steeds doe trouwens, en ik vind Salsa een heel krachtige leertraject om te bewandelen aangezien je met Salsa heel erg leert hoe je vrouwen fysiek moet sturen.

Je leert heel duidelijk aan te geven welke richting jij wilt dat ze opgaat en daarnaast leer je ook om jouw lichaamsbewegingen goed te krijgen aangezien het een snelle dans is…kortom…je leert echt dansen!

Ik heb inmiddels ook een aantal Kizomba cursussen achter de rug en damn…wat een heerlijke dans als je van vrouwen houdt!

Kizomba is een dans waarbij lichamelijk contact ONVERMIJDELIJK is! Je leert hier dus ook mee omgaan en als je dit goed beheerst kun je bij iedere vrouw een heerlijk sensueel gevoel opwekken middels jouw dansvaardigheden.

Kortom, het comfortabel durven aanraken van een vrouw is belangrijk als je “comfort” wilt opbouwen. En dit zijn enkele manieren waarop je dat dus op een correcte manier kunt aanleren.

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Ook onweerstaanbaar worden voor Aantrekkelijke Vrouwen?
Klik hieronder op de knop en krijg direct toegang tot
de wetenschappelijk onderbouwde “Natural Attraction Method”

Dit vind je misschien ook interessant…

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Man Mishandeld Door Zijn Vrouw

Emotionele En Psychische Mishandeling Door Vrouwen   Dit is een vraag die gesteld werd door een man: Ik weet niet...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!