3 Geheime Manieren Om Te Weten Of Een Vrouw Jou Aantrekkelijk Vindt

14 jan, 2022

3 Geheime Manieren Om Te Weten Of Een Vrouw Jou Aantrekkelijk Vindt

 

3 geheime manieren om te weten of een vrouw je aantrekkelijk vindt

Dit is ook weer zo’n fantastische vraag die vaak voorbij komt:

“hoe weet ik of een vrouw mij aantrekkelijk vindt ja of nee?”

En ik begrijp die vraag volkomen, want wij mannen zijn niet heel erg goed in het aflezen van onbewuste signalen die vrouwen uitsturen en wanneer een vrouw beleefd naar een man glimlacht denkt die man al “oh ze vindt me leuk”.

Wij mannen zijn van nature heel erg goed in het misinterpreteren van onduidelijke signalen.

En vrouwen zijn absolute meesteressen in het uitsturen van super onduidelijke “mixed signals” waardoor het voor mannen nog veel moeilijker wordt om in te schatten wat hun kansen zijn en hoe ze ervoor staan. 

Maar vrouwen sturen sowieso wél bepaalde signalen uit waaruit je kan opmaken of ze interesse in je heeft ja of nee.

We noemen dit “indicaties van interesse” en in onze Mastercourse gaan we hier dieper op in. We hebben daarnaast ook een hele bonus training waarin verschillende indicaties van interesse voorbij komen.

Dit zijn dus uitingen die een vrouw onbewust laat zien en ze weet dus helemaal niet dat ze dit doet.


 

Leer als man de “ indicaties van Interesse” kennen die vrouwen uitzenden

Mannen weten over het algemeen dus ook niet dat ze dit doet. En nee, ik heb het niet over oogcontact maken of de standaard interesse vragen die ze je kan stellen. 

Ik heb het nu echt over de ONBEWUSTE signalen waarmee een vrouw haar gedachten processen verklapt!

Wanneer je deze herkent in de subcommunicatie van een vrouw, terwijl ze met je aan het kletsen is, dan weet je dus dat ze je interessant vindt.

Dit voelt als een SUPER KRACHT om te hebben en om dit te kunnen herkennen. En ik beloof je, wanneer je dit voor het eerst bewust begint op te merken terwijl ze met je aan het kletsen is dan krijg jij 1000% een domme glimlach op je kop! 

Er zijn er best wel wat, maar voor nu benoem ik even naar mijn mening de drie belangrijkste en duidelijkste waar je op kunt letten.

1 – Ze begint het haar of haar nek te strelen!

Wanneer een vrouw op onbewust level een man interessant begint te vinden dan begint ze, geheel onbewust gemotiveerd, het haar te strelen of haar nek te  strelen.

Wetenschappers denken dat dit een overblijfsel is uit ons evolutionaire verleden, uit een periode dat we nog vacht hadden. En ze denken dat dit bij vrouwen dus nog steeds een  onbewuste uiting is waarop ze “hun vacht mooi maken”.

Dus wanneer je met een vrouw aan het praten bent en je ziet dat ze zichzelf “mooi begint te maken” dan weet je dat ze zichzelf probeert mooi te maken…voor jou!

 

2 – Haar lichaamstaal richt zich jouw kant op!

Dit moet je zo zien: de richting waarop een vrouw haar lichaamsenergie naar toe stuurt, verklapt als het ware waar haar interesse ligt.

En doorgaans is het zo dat haar interesse langzaam aan groeit en steeds groter wordt en zo communiceert ze dus ook met haar lichaamstaal haar groeiende interesse door met kleine signalen te beginnen en je zal zien dat deze signalen steeds duidelijker worden.

Dus in het begin zal ze haar voeten en bovenlichaam bijvoorbeeld nog een andere kant op richten en zal ze alleen haar hoofd jouw kant op draaien.

Maar hoe interessanter ze jou begint te vinden, hoe meer ze dit met haar lichaam gaat aangeven. Dus dan zie je opeens dat ze steeds meer met haar torso jouw kant op begint te draaien wanneer je tegen haar praat of ze iets tegen je zegt.

En met haar groeiende interesse zal ook haar onbewuste communicatie steeds duidelijker worden naar jou toe. Ze zal op een gegeven moment met haar gehele lichaam jouw kant op gericht staan of zitten.

En waar je ook op kunt letten is wanneer ze bijvoorbeeld naast je zit en jij achterover leunt, dat zij jouw kant op begint te leunen. Alsof ze bijna van haar plek komt om maar zo dicht mogelijk bij jou te zijn.

Dus dan merk je echt dat jij haar volle aandacht krijgt! En waarom krijg jij die? Dat is omdat ze jou het meest interessant vindt boven al het andere wat er om jullie heen gebeurt. En omdat ze gemotiveerd wordt door haar steeds harder oplaaiende emoties.


 

3 – Ze maakt lichamelijk contact met je.

Dit wordt bij haar wel gedreven op onbewust level, maar dit is wel een wat duidelijker signaal.

En dit is iets wat ik in mijn trainingen ook gebruik, het opbouwen van lichamelijk contact.  

Wanneer vrouwen zich comfortabel genoeg voelen bij je en jouw interessant genoeg vinden dan merk je dat ze zich ook comfortabeler voelen om in jouw intieme zone te komen zitten of staan.

Dus dit is op zichzelf ook een heel duidelijk signaal en je krijgt dit als extra tip mee. Wanneer een vrouw zich comfortabel voelt in jouw intieme zone of er comfortabel mee is dat jij in HAAR intieme zone zit of staat, dan zegt dat iets over haar comfort levels.

Ze is comfortabel genoeg met je.

Wat je op een gegeven moment merkt wanneer vrouwen je interessant beginnen te vinden en ze zijn comfortabel genoeg met je en ze komen gemakkelijk in jouw intieme zone, is dat ze ook beginnen met “aanraking”.

Dus ze beginnen nu hun emotionele comfort levels te uiten door fysieke uitingen van interesse, wat er weer voor zorgt dat ze ook op fysiek level comfortabeler begint te worden met je.

En dit is ENORM belangrijk, want je hebt een bepaald level van fysieke comfort nodig als je haar op een gegeven moment wilt zoenen en jij niet wilt dat die stap om haar te zoenen ongemak veroorzaakt!

Maar geheel gedreven door haar emoties wordt ze nu dus gemotiveerd om fysieke comfort op te bouwen.

Fysieke aanraking is een middel die ze inzet om jouw aandacht terug te krijgen op momenten dat jij bijvoorbeeld tegen een andere dame praat. Dan richt jij bijvoorbeeld jouw lichaamsenergie de andere kant op om met een andere dame te praten en zij pakt je dan ineens bij je arm omdat ze iets tegen je wilt zeggen. Of je voelt haar ineens jouw rug strelen dus dat ze zachtjes haar hand op je rug legt.

ENNN, fysieke aanraking kan ze inzetten om gewoon keihard aan jou kenbaar te maken dat ze interesse in je heeft wanneer zij het gevoel heeft dat jij het nog niet doorhebt dat ze interesse in je heeft.

Maar nu ken je dus in elk geval enkele van de vele indicaties van interesse waarmee een vrouw verklapt dat ze je leuk begint te vinden.

Dus let hier goed op! Het is echt SUPER LEUK om die signalen op te kunnen pikken, want het streelt je ego natuurlijk en het is gewoon leuk om te weten dat je aantrekkelijk gevonden wordt en dat je nu de superman kracht bezit om het ook daadwerkelijk te kunnen zien voordat zij zelf het doorheeft. 😉

Met Aantrekkelijke Groet,

Rienk

Wil jij ook minimaal 500% meer succes behalen met mooie vrouwen?
Zonder Aanspreek-angst!
Zonder te worden afgewezen!
Zonder te eindigen in de Friendzone!

Dit vind je misschien ook interessant…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis ebook:

First Dates Ready!

Voor maximaal succes tijdens al jouw dates!

- Nooit meer afvragen of zij het leuk vond

- Nooit meer horen dat "ze geen klik voelde"

- Nooit meer in de Friendzone

Vrouwen bellen jou voortaan voor een vervolg date!

Yes! Hou je mailbox in de gaten want hij is onderweg!